Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:42:20 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:42:20 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:42:20 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:42:20 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:42:20 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:42:20 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:42:20 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:42:20 ) ᐅ Novamora ™ 37 Reviews → Ervaringen & Klachten! januari 2021
Beoordeling van 1op16mjn
auteur van de beoordeling
1op16mjn ( jaar) 14 december 2017
Ik raad Novamora niet aan 1op16mjn over Novamora

Voordelig in vergelijking met anderen. Echter, als man van 40+ zeer weinig kans. Het aanbod is beperkt, en reacties zijn zeldzaam. Dat van een goed verzorgde, slanke, slimme man met goede manieren. (Ja dat durf ik over mezelf te zeggen).

Je wordt overigens gelokt met "je hebt een bericht van..." hetgeen natuurlijk automatische nep berichten zijn (melding dat ze blij zijn dat je hun profiel hebt bezocht). Dit soort truuks zijn standaard voor dit type site, het is maar dat je het weet.

De site werkt prettig, overzichtelijk, pagina's vlot, communicatie werkt (technisch) goed. Maar waar het om gaat is dat er ook echt iets te halen valt voor je geld. En naar mijn idee is dat NIET het geval. Een week gebruikt, en minstens 50 vrouwen benaderd voor een kennismakende chat of mail. Slechts één reactie van iemand die de moeite nam te melden dat ik te ver weg woonde wat haar betreft.
De geografische spreiding van de vrouwen is groot, de kans dat je er een boel in je omgeving hebt is echter klein, tenzij je in Rotterdam, Amsterdam of Den Haag woont. Voor iemand in centraal Nederland is het zoeken naar iemand die een langere afstand geen probleem vindt. Voor mij is dat zeker geen probleem, ik kan eenvoudig verplaatsen, maar dan nog....

Reacties
Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:42:20 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Plaats een reactie
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid
logo Novamora
Onze score 8.4
Gemiddelde beoordeling
498 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 204 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 31 eerlijke ervaringen

Top sites op 14 maart 2017

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching