Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 14:37:38 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 14:37:38 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 14:37:38 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 14:37:38 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 14:37:38 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 14:37:38 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 14:37:38 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 14:37:38 ) ᐅ Novamora ™ 37 Reviews → Ervaringen & Klachten! januari 2021
Beoordeling van Leon de Hoop
auteur van de beoordeling
Leon de Hoop ( jaar) 9 december 2018
Ik raad Novamora aan Leon de Hoop over Novamora

Goedemorgen,
Even een verhaaltje over Novamora,
Gisteravond kreeg ik een chat verzoek van rnr Lisa uit Rotterdam, de eerste echte reactie sinds een half jaar.
Ik dacht goh, eindelijk.
Na het uitwisselen van een aantal berichtjes kreeg ik haar telefoon nr, ik dit geaccepteert, dom.natuurlijk.
Via de app verder gegaan, na een uurtje chatten en foto's appen kreeg ik rrn berichtje dat ik.600 euro moest betalen of mijn gegevens zouden op straat liggen
Ik werd bedreigd ennog veel meer.
Uiteindelijk kapte ze het af en dat was het.
Ik heb dit gemeld aan novamora en het profiel is inmiddels verwijderd.
Ook heb ik mijn eigen profiel verwijderd want ondanks alle toezeggingen van novamora qua veiligheid kon dit gebeuren.
Ik heb daardoor geen vertrouwen meer in die site en wilde jullie dit laten weten.

Mvg
Tugger73

Reacties
Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 14:37:38 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Plaats een reactie
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid
logo Novamora
Onze score 8.4
Gemiddelde beoordeling
498 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 146 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 31 eerlijke ervaringen

Top sites op 14 maart 2017

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching