Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 13:59:37 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 13:59:37 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 13:59:37 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 13:59:37 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 13:59:37 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 13:59:37 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 13:59:37 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 13:59:37 ) ᐅ Novamora ™ 37 Reviews → Ervaringen & Klachten! januari 2021
Beoordeling van Naamloos
auteur van de beoordeling
Naamloos ( jaar) 1 februari 2018
Ik raad Novamora niet aan Naamloos over Novamora

Novamora is vergeleken met al het overige aanbod aan erotische datingsites misschien wel een van de beste. Wij als jong stel hebben over het algemeen niet heel veel te klagen en spreken vaak genoeg af met een stel of meid alleen. Voor mannen alleen is het wel heel lastig om een dame of stel voor een spannende date tevinde. En als ze al reacties of antwoord krijgen is het vaak ook fake en door een chat operator gedaan. Vaak betaal je ruim een euro voor elk bericht die je verstuurd, dat is een grote oplichting en geldklopperij!
Novamora.nl heeft daarentegen veel naamsbekendheid door hun reclames die iedereen wel kent inmiddels. Daarnaast betaal je niet per bericht maar per maand en dat is dan wel onbeperkt. Dus chatters betalen om te reageren op leden heeft dan dus ook weinig zin. Ergens lijkt het soms te mooi om waar te zijn maar niettemin hebben wij de eerste week al 2 welgeslaagde dates gehad. En zo zien is een keer andere koppen dan op chatboxen waar we al jaren komen.
Onze conclusie is dat je als vrouw en als stel best makkelijk een date kunt scoren voor een schappelijk bedrag per maand. Geen overhaaste gesprekken om kosten te besparen en lekker alles op eigen tempo, vinden wij fijn! Maar of je er als man ook zo makkelijk kunt afspreken lijkt ons niet, dat is nergens echt zo. Hooguit op Tinder als je een leuk koppie hebt. Daarentegen heeft deze datingsite wel 40 keer meer vrouwen als de gemiddelde sex dating sites met waar maximaal 1% van de echte leden vaak maar een vrouw is en tevens ook nog onaantrekkelijk.

Of we andere aanbevelen om je hier in te schrijven, ja waarom niet. Wij hebben een half jaar account dus zijn voorlopig actie nova mora gebruikers. Leuke stellen en vrouwen zijn altijd welkom toch ;)

Reacties
Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 13:59:37 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Plaats een reactie
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid
logo Novamora
Onze score 8.4
Gemiddelde beoordeling
498 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 138 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 31 eerlijke ervaringen

Top sites op 14 maart 2017

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching