Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/framework/core/controller.class.php [type] => ErrorException [message] => Trying to access array offset on value of type null [line] => 101 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:11:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/framework/core/controller.class.php [type] => ErrorException [message] => Trying to access array offset on value of type null [line] => 102 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:11:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:11:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:11:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:11:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:11:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:11:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:11:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:11:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:11:41 ) ᐅ Novamora ™ 37 Reviews → Ervaringen & Klachten! januari 2021
Beoordeling van Zzzz
auteur van de beoordeling
Zzzz ( jaar) 17 juni 2018
Ik raad Novamora niet aan Zzzz over Novamora

Ja komt heel makkelijk op de site.
Maar dan ,zit je er net wordt je overstroomt met berichten van kerels.
En d'r zijn ook zeker erg onbeschofte mannen bij he.
Zijn ook best leuke manen die wel serieus zijn, maar het meerendeel is dat niet en hebben totaal geen respeckt voor de dames.
Ik heb er ook ff gezeten ,maar ben snel weer van de site af gegaan, veel fake en dan zitten er mannen die zeggen dat ze vrijgezel zijn, wat helemaal niet zo is, zijn ze getrouwd.
Sturen ze berichten zoals dit ,, zullen we neuken , en dit oh jij bent lekker om gepakt te worden en 'n goede beurd te krijgen pfff waar slaat zoiets nou op en daar ga je als vrouw toch niet op in of wel dan? nou ik zeker niet en blokeer zulke mannen dan ook gelijk.
Kortom ik hoop dat deze fake site veel negatieve reclame krijg dat ze echt weten wat voor fake mensen daar komen en zitten, ik raad niemand deze fake site aan dus, echt niet.. Echt GEEN aanrader..

Reacties
Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:11:41 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Plaats een reactie
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid
logo Novamora
Onze score 8.4
Gemiddelde beoordeling
498 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 152 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 31 eerlijke ervaringen

Top sites op 14 maart 2017

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching