Ondeugend Daten: Voor singles en koppels die op zoek zijn naar een ondeugende date

Laatst bijgewerkt op 1 januari 1970

Ondeugend Daten is een spannende datingsite wat is opgericht in 2011. Ten eerste richten ze zich sindsdien al in het bijzonder op mensen die houden van spanning en erotiek. Ten tweede is deze datingsite goed geschikt en populair bij zowel mannen als vrouwen in Nederland. Doordat er in het domeinnaam het woord "Ondeugend" gebruikt wordt, biedt dat nieuwe deelnemers de mogelijkheid er zelf een eigen interpretatie aan te geven in de trant van seks. Daardoor trekt Ondeugend-Daten.nl een zeer groot publiek.

Ondeugend-Daten.nl is een veilige en betrouwbare sexdatingsite met de bedoeling om hun gebruikers op een eenvoudige manier op zoek te laten gaan naar gelijkgestemde. Bovendien kun je je daar kosteloos registreren. Tevens kan je na het inschrijven op je gemak opzoek gaan naar een leuke en geschikte match die voldoet aan jouw zoekvoorkeuren. Doordat je eerst kan mailen of chatten met andere gebruikers kun je in je eigen tempo het contact ombouwen. Doordat de berichten de je via OndeugendDaten verstuurd SSL versleuteld worden, blijf je discreet en anoniem. Wel kun je er zelf voor kiezen in welke mate je discreet wilt blijven. En ook bepaal je zelf wanneer je wel en niet wilt afspreken in "het offline leven".

Ondeugend Daten in het kort

logo Ondeugend Daten Ondeugend Daten
Ondeugend Daten: Voor singles en koppels die op zoek zijn naar een ondeugende date logo Ondeugend Daten

Wat kost Ondeugend Daten?

Nichedating Nee

Gemiddelde beoordeling
Populariteit
5 / 10
Betrouwbaarheid
4 / 10
Gebruiksgemak
6 / 10
Functionaliteit
4 / 10
Klantenservice
5 / 10
Kosten
4 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Marloes787 ( jaar) 15 mei 2018
Ik raad Ondeugend Daten niet aan Marloes787 over Ondeugend Daten

Volgens mij staat dit wel vermeld in hun voorwaarden en valt dit onder indirecte verwijzingen en uitlokking:
De Deelnemer onthoudt zich van het plaatsen van materiaal op de Website waardoor overige Deelnemers contact met de Deelnemer kunnen opnemen zonder gebruik te maken van de specifiek door Website op de Website aangeboden contactmethodes. De Deelnemer plaatst op de Website bijvoorbeeld niet zijn woonadres, telefoonnummer, e-mailadres of links naar internetadressen waar dergelijke gegevens te achterhalen zijn. Ook indirecte verwijzingen of uitlokkingen tot het verstrekken van deze gegevens door andere Deelnemers zijn niet toegestaan. De Deelnemer onthoudt zich eveneens van het op de Website plaatsen van in het vorige lid bedoelde gegevens met betrekking tot andere Deelnemers.

auteur van de beoordeling
Marloes787 ( jaar) 15 mei 2018
Ik raad Ondeugend Daten niet aan Marloes787 over Ondeugend Daten

Wij zijn al enkele maanden actief op de site en hebben regelmatig leuke dates gehad. Zodoende kunnen wij ons niet vinden in de opmerkingen van 'ontdekkend' omtrent manipulators en veel plaatjes kijkers. Wij reageren ook niet naar iedereen en kiezen zelf onze contacten uit. Gezien de populariteit en reacties is het ook onmogelijk om op ieder profiel te reageren. Klantenservice is verder goed bereikbaar en maken dan ook regelmatig meldingen van twijfelachtige profielen. Deze worden over het algemeen vrij snel erna verwijderd. Wellicht missen we nog een optie om als stel beide profielen in te voeren.

auteur van de beoordeling
ontdekkend ( jaar) 12 mei 2018
Ik raad Ondeugend Daten niet aan ontdekkend over Ondeugend Daten

Het zijn manipulators, ls je schrijft op je profiel dat je tijdelijk niet kan reageren, rommelen ze in je profiel en halen het er uit. Een zinsnede die trouwens helemaal niet verboden is (kunnen tijdelijk niet reageren) staat ook niets van in hun reglement.
Voor de rest zijn er op de site erg veel plaatjes kijkers en wordt haast of nauwelijks gereageerd door "personen". Wij vragen ons dan ook echt af hoeveel er van de inschrijvingen "echt" is.

logo Ondeugend Daten
Onze score 7.2
Gemiddelde beoordeling
24 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 176 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 3 eerlijke ervaringen

Ondeugend Daten specificaties

Top sites op 1 januari 1970

Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
BeNaughty
Bekijk site
logo BeNaughty
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching