Paiq: gratis dating voor singles opzoek naar fun

Laatst bijgewerkt op 1 januari 1970

Paiq is een gratis datingsite dat door twee studenten in 2007 werd opgericht. Frank van Viegen en Jelmer Feensta wilden niettemin gebruik maken van een zogeheten "artificial intelligence system" om singles aan elkaar te matchen. Tevens is Paiq.nl een aparte datingsite die alles net even anders aanpakt dan andere datingaanbieders. Echter maken zij geen gebruik van een uitgebreid profiel bij alle gebruikers. Dus deze hoef je ook niet eerst door te nemen om erachter te komen of iemand een goede match voor je is. Doordat ze gebruik maken van een slimme matching techniek kom je voornamelijk in contact met gebruikers die ook echt bij je passen. Vervolgens kun je met deze matches chatten, waarbij de foto's pas zichtbaar worden naarmate het chatgesprek vordert. Bovendien wordt je ze ook alvorens je iemand op het uiterlijk beoordeeld eerst in de gelegenheid gesteld om iemand beter te leren kennen.

Doordat Paiq geen gebruik maakt van promoties via televisie of radio zijn ze niet de meest bezochte gratis datingsite. Desondanks wordt Paiq toch gezien als één van de beste datingsites van Nederland. Je kunt daarmee dus gerust zeggen dat het gezien de populariteit en de succesverhalen aardig gelukt is met deze datingsite. Dit komt tevens doordat deze datingsite geheel gratis is en je alleen credits kan kopen voor extra opties. Zowel de Matches, als de speeddates en het chatten is altijd gratis. Wanneer je toch besluit een betaald lidmaatschap te nemen of credits aan te schaffen, dan krijg je echter wel nog meer mogelijkheden. Daardoor krijg je extra privileges ten opzichten van de niet betaalde leden.

Paiq in het kort

logo Paiq Paiq
Paiq: gratis dating voor singles opzoek naar fun logo Paiq

Wat kost Paiq?

Nichedating Nee

Gemiddelde beoordeling
Populariteit
5 / 10
Betrouwbaarheid
5 / 10
Gebruiksgemak
6 / 10
Functionaliteit
6 / 10
Klantenservice
5 / 10
Kosten
5 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Anoniem ( jaar) 21 september 2019
Ik raad Paiq niet aan Anoniem over Paiq

Als vrouw vind ik Paiq niet voldoende aansluiten bij de verwachtingen die het oproept. De meeste mannen die ik sprak waren niet op zoek naar een relatie, maar zochten een eenmalige date.
Bovendien verdenk ik Paiq ervan gegevens door te spelen aan Lexa.

auteur van de beoordeling
Jan van Dijk ( jaar) 9 mei 2019
Ik raad Paiq niet aan Jan van Dijk over Paiq

Ik ben geblokkeerd vanwege SELFIE. Maar als een ander hem gemaakt heeft - geen spiegelbeeld dus - dan is het geen SELFIE, want ik heb hem niet ZELF gemaakt. Verder prima, maar dit klopt dus niet. Sorry.

auteur van de beoordeling
Anoniem ( jaar) 25 april 2019
Ik raad Paiq niet aan Anoniem over Paiq

Slechtste, meest naïeve datingsite dat ik ken. Je wordt zonder pardon geblokkeerd, omdat een klacht indienen vrij gemakkelijk gaat. En dat gebeurt snel aangezien mannen zich erg snel aangevallen voelen.
Saai, domme en saaie mannen, irritant, weinig leuk en fatsoenlijk aanbod, de vrouwen zijn veel fake, paiq lost geen problemen op: vastlopen van de site etc.

auteur van de beoordeling
Marc ( jaar) 8 november 2017
Ik raad Paiq niet aan Marc over Paiq

Ik heb niet veel ervaring met datingsites, maar ben tevreden over paiq. Het datingsysteem stimuleert je in gesprek te gaan en in gesprek te blijven. Wat ik in ieder geval erg belangrijk vind. De man vrouw- verhouding is in het nadeel van mannen, maar volgens mij is dit altijd zo.

auteur van de beoordeling
Jacqueline ( jaar) 2 november 2017
Ik raad Paiq niet aan Jacqueline over Paiq

Een origineel datingplatform. De manier van in contact komen is totaal anders. Je wordt gematcht en hoeft niet eerst te zoeken en profielen te lezen. Ben nu al 5 jaar gelukkig met mijn vriend die ik heb ontmoet via Paiq. Wij zijn echt een 100% juiste match!

logo Paiq
Onze score 8.0
Gemiddelde beoordeling
42 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 174 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 6 eerlijke ervaringen

Paiq specificaties

Top sites op 1 januari 1970

Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
BeNaughty
Bekijk site
logo BeNaughty
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching