Pepper: pepper, niet de drukste maar wel een leuke actieve dating site

Laatst bijgewerkt op 1 januari 1970

Pepper is een vernieuwende website en ontwikkeld door ervaren internetdaters. In tegenstelling tot veel andere datingsites hebben zij een andere opmaak dan de meeste. Dat komt door de sfeer, het uiterlijk en ook veel beeldmateriaal. Ook is Pepper in 2017 opnieuw verkozen tot leukste datingsite met de leukste actieve singles.

Zo kan je op je profiel video's plaatsen, over zowel jezelf als over bijvoorbeeld je interesses. Zo kun je deze interesses gemakkelijk tonen door bestanden vanaf Facebook te uploaden, ook vanaf Google en YouTube. Wanneer je aan het chatten bent worden jouw uploads in een soort slideshow naast de chatbox getoond. Zo heb je tijdens een chat altijd wel iets om over te praten. Ook hebben ze daar de zogeheten ‘Just Coffee’–botton waarmee je dus makkelijk een goede spot kunt vinden om samen wat af te spreken. Zij geven dan een suggestie voor een geschikte plek waar jullie zouden kunnen afspreken.

Het online date gedeelte van Pepper is natuurlijk pas fase 1. Zij hebben als doel om je zo snel als mogelijk aan een leuke date of partner te helpen. Zo zijn ze naast een populaire datingsite ook een relatiebemiddelingsbureau en geven ze je verschillende suggesties en tips om het contact makkelijker op te starten en opgang te brengen.

Dit jaar 2017 is Pepper opnieuw door haar leden met de Shopping Award bekroond in categorie datingsites. Eerder in 2015 wonnen zij ook de Thuiswinkel Awards en in 2013 zijn ze als meest betrouwbare datingsite met stip op de tweede plek binnengekomen. Zo blijkt uit meerdere onderzoeken dat singles Pepper aanwijzen als datingplatform met de leukste singles in een betrouwbare online omgeving.

Pepper in het kort

logo Pepper Pepper
Pepper: pepper, niet de drukste maar wel een leuke actieve dating site logo Pepper
Gemiddelde beoordeling
Populariteit
4 / 10
Betrouwbaarheid
5 / 10
Gebruiksgemak
7 / 10
Functionaliteit
5 / 10
Klantenservice
4 / 10
Kosten
4 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
bob ( jaar) 24 oktober 2017
Ik raad Pepper niet aan bob over Pepper

Leuke datingsite alleen niet meer zo vaak op tv als eerst. Iets minder populair op dit moment. Wel is de video deel functie erg leuk en de matches ook vaak wel relevant

logo Pepper
Onze score 9.0
Gemiddelde beoordeling
12 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 182 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 1 eerlijke ervaringen

Pepper specificaties

Top sites op 1 januari 1970

Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
BeNaughty
Bekijk site
logo BeNaughty
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching