Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:04:05 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:04:05 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:04:05 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:04:05 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:04:05 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:04:05 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:04:05 ) Postcodeflirts Review » 3 Ervaringen & Klachten (2022)

Postcodeflirts: Postcodeflirts is offline ivm fictieve profielen

Laatst bijgewerkt op 14 maart 2022

Belangrijke Update! Postcodeflirts stopt per 1 mei 2018 door te veel negatieve aandacht in de media omtrent het gebruik van nep profielen. ACM heeft invallen gedaan bij datingsites a.o het bedrijf achter Postcodeflirts.nl (The Right Link B.V.) zie nieuwsbericht. Het beste alternatief op dit moment is Novamora

Postcodeflirts in het kort

logo Postcodeflirts Postcodeflirts
logo Postcodeflirts https://%%domain%%
Postcodeflirts: Postcodeflirts is offline ivm fictieve profielen

Wat kost Postcodeflirts?

Nichedating Nee

Gemiddelde beoordeling
Populariteit
0 / 10
Betrouwbaarheid
0 / 10
Gebruiksgemak
0 / 10
Functionaliteit
0 / 10
Klantenservice
0 / 10
Kosten
0 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Gijs ( jaar) 28 maart 2018
Ik raad Postcodeflirts niet aan Gijs over Postcodeflirts

Ik ben tevreden :). Had dat eigenlijk helemaal niet verwacht toen ik me op postcodeflirts ging aanmelden. Eerst ben ik gewoon is wat profielen afgegaan om te kijken of ik bekende tegen kwam, één meid hier uit de buurt gevonden. Daarna mijn profiel aangevuld en foto ge-upload. Vervolgens even afgewacht of ik meer berichten kreeg, die kreeg ik. Uiteindelijk gereageerd op een totaal andere vrouw waarmee ik mijn eerste berichten uitwisselde. Ze gaf vrij vroeg aan nog niet te willen afspreken dus ik haakte af. Daarna een vrouw van 41 hier zo'n 10km verderop aangesproken en 9 berichtjes later ook afgesproken. Dit is pas mijn 3e keer dat ik via internet sex weet te scoren waarvan 2 x op een chatsite jaren geleden. Ben pas €22,50 kwijt, dus valt echt mee en heb daarvan nog berichten over. Nu maar kijken of ik nog een andere kan scoren op postcodeflirts, wie weet!

auteur van de beoordeling
Expert ( jaar) 24 maart 2018
Ik raad Postcodeflirts niet aan Expert over Postcodeflirts

PostcodeFlirts doet het vreemd genoeg erg goed en is de afgelopen maanden populair geworden. Daarbij moet je toch wel goed opletten bij de profielen en zeker niet té hoog inzetten. Er zitten hier behoorlijk wat nep profielen op. Zolang je niet te kieskeurig bent en weet op wie je beter niet kunt reageren, kun je hier nog best wat online sexcontacten vinden. Tevens is deze casual datingsite geheel mobiel vriendelijk en geoptimaliseerd voor veiligheid en discretie. Postcode filter werkt gewoon goed maar vooral bij de grotere steden. Anders is het aan te raden toch meer buiten een straal van 15km te zoeken. Want in kleinen dorpjes zie je soms andere resultaten omdat er anders bijna niemand online is. Wij adviseren je wel om geen geld te betalen voor credtis als je echt opzoek bent naar een fysieke date.

auteur van de beoordeling
Agnes ( jaar) 26 maart 2018
Ik raad Postcodeflirts niet aan Agnes over Postcodeflirts

Het was mij tijdens het aanmelden op postcodeflirts helemaal niet opgevallen dat het hier op een seksdating site gaat. Eenmaal ingeschreven toch maar even rondgekeken. Ik ga me er verder niet uitgebreid over uiten maar ik heb een afspraakje gehad met een kerel van hier. Hele nette verzorde man hoor, maar oh mijn god. Dit is niks voor mij en echt maar eenmalig. Het was een leuk avontuurtje voor mij maar het blijft hierbij. Daarentegen vind ik happy pancake wat beter bij mij passen en dat voor een gratis datingsite. Chapeau!

logo Postcodeflirts
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
18 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 139 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 3 eerlijke ervaringen

Postcodeflirts specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie-
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteem-
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versie-
  • OriëntatieOriëntatie-

Top sites op 14 maart 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching