Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:27:52 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:27:52 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:27:52 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:27:52 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:27:52 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:27:52 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:27:52 ) praatanoniemdating Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

praatanoniemdating: praatanoniemdating is een ondeugende chat met entertainment profielen van aantrekkelijke gebruikers

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Praatanoniem voor gratis chatten en anoniem chatten. Praatanoniem dating is gratis en je kunt direct meedoen op praatanoniemdating.nl. Maak nu je eigen Praatanoniem | Gratis praatanoniem dating op praatanoniem account en start!


praatanoniemdating is een intieme datingwebsite met daarop nep profielen die door deze website zelf zijn toegevoegd. De chat berichten die je ontvangt worden voornamelijk geschreven door eigen chatters die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chat operators weten precies hoe ze jou kunnen verleiden om te reageren, want zodra je op zo een bericht wilt reageren moet je hiervoor geld betalen per bericht dat je verstuurd.



Na alle waarschijnlijkheid word je kort na je inschrijving op praatanoniemdating.nl overladen met vele berichtjes van deze fake gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke dames. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen regelen.

praatanoniemdating in het kort

Bedoeld voorHet aansporen van gesprekken tussen echte personen en berichten operators tegen een prijzige vergoeding per bericht.
logo praatanoniemdating praatanoniemdating
logo praatanoniemdating https://praatanoniemdating.nl
praatanoniemdating: praatanoniemdating is een ondeugende chat met entertainment profielen van aantrekkelijke gebruikers

Wat kost praatanoniemdating?

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo praatanoniemdating
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

praatanoniemdating specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching