Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:58:46 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:58:46 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:58:46 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:58:46 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:58:46 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:58:46 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:58:46 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:58:46 ) ᐅ Relatieplanet ™ 18 Reviews → Ervaringen & Klachten! januari 2021
Beoordeling van Richard
auteur van de beoordeling
Richard ( jaar) 9 augustus 2018
Ik raad Relatieplanet niet aan Richard over Relatieplanet

Aangezien er over het algemeen wordt gezegd dat je een half jaar lid moet zijn bij een datingsite om succes te hebben heb ik met me domme kop een jaarabbonnement afgesloten. Weggegooid geld. Inmiddels ben ik al ruim een half jaar lid en heb slechts 1 date gehad en van de tientallen reacties niet eens reacties terug.
Er staan ontzettend veel oude profielen op. Als je een reactie stuurt krijg je in heel veel gevallen niet eens een reactie terug. Zelfs de betalende klanten nemen niet eens de moeite.

Er staan ook veel oude profielen op. Mensen die al maanden niet online zijn geweets moeten gewoon verwijderd worden. Zulke zijn echt niet serieus op zoek.

Het is gewoon geld weggooien. Je hebt nog meer kans op succes door een wildvreemde dame gewoon mee uit te vragen dan dat je het via deze weg probeert.

Reacties
Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:58:46 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Plaats een reactie
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid
logo Relatieplanet
Onze score 6.4
Gemiddelde beoordeling
108 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 0 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 21 eerlijke ervaringen

Top sites op 14 maart 2017

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching