Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:29:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:29:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:29:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:29:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:29:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:29:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:29:41 ) seksads Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

seksads: seksads is een erotische chatplatform met fictieve profielen van geïnteresseerde mannen en vrouwen

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Dagelijks duizenden nieuwe advertenties - Direct een online sexdate maken via Sexads - Plaats zelf je Sex advertentie helemaal vrijblijvend en anoniem


seksads is een stoute dating website met fictieve profielen die door deze site zelf worden gecreëerd. De reacties die je binnen krijgt worden hierbij beantwoord en verstuurd door ingehuurde berichten centrales die daarvoor betaald krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe ze jou kunnen misleiden om te reageren, want zodra je op zo een bericht wilt reageren moet je hiervoor meer dan één euro betalen per verstuurd bericht.



Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je registratie op seksads.nl overrompelt met vele berichten van deze fake gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie vrouwen. Daarnaast proberen ze je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben.

seksads in het kort

Bedoeld voorHet tot stand brengen van conversaties tussen echte mensen en ingehuurde chatters met hoge kosten per bericht.
logo seksads seksads
logo seksads https://seksads.nl
seksads: seksads is een erotische chatplatform met fictieve profielen van geïnteresseerde mannen en vrouwen

Wat kost seksads?

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo seksads
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

seksads specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching