Squirt: De grootste gay cruising site ter wereld, probeer direct gratis uit

Laatst bijgewerkt op 1 januari 1970

Squirt is al online sinds 1999 en opgericht voor gays opzoek naar een hookup in de buurt en gay cruising. Zo is deze datingsite en app perfect voor het vinden van een date voor vanavond. Wanneer je je aanmeld op squirt kun je ook direct gratis gebruik maken van de smartphone applicatie. Daardoor ben je altijd online en kun je ook altijd een hookup regelen, waar je ook bent. Uitsluitend gays kunnen zich gratis inschrijven op squirt en kunnen dan ook 10 dagen onbeperkt kosteloos en vrijblijvend gebruik maken van al hun diensten en voordelen. Tevens heeft deze gay dating app een handige filterfunctie waarmee je direct in contact komt met mannen die dezelfde verwachtingen van een hookup date hebben.

Squirt.org is de online ontmoetingsplaats waar homoseksuele mannen opzoek zijn naar andere mannen voor seks, het cruisen, spannende dates, voor de fun of voor een vriendschap. Deze gay datingsite is een seksueel actieve gemeenschap die groeit en bovendien ook verbetert wordt door de inbreng van haar eigen squirt-gebruikers. In feite is de inhoud en content op Squirt.org's volledig bijgedragen door degenen die het gebruiken, dat maakt deze gay cruisingsite tot een echte gemeenschap. Zo helpen onze members elkaar om hun gemeenschappen te doen groeien in het begrip van hun seksleven en verantwoorde openbare sex.

Squirt in het kort

logo Squirt Squirt
Squirt: De grootste gay cruising site ter wereld, probeer direct gratis uit logo Squirt

Wat kost Squirt?

Nichedating Nee

Gemiddelde beoordeling
Populariteit
10 / 10
Betrouwbaarheid
8 / 10
Gebruiksgemak
10 / 10
Functionaliteit
8 / 10
Klantenservice
6 / 10
Kosten
10 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Toontje ( jaar) 24 oktober 2017
Ik raad Squirt niet aan Toontje over Squirt

Ja gewoon een goede populaire gay op met veel unieke content. Je mag er gratis gebruik van maken en ik heb een gratis full member account voor een jaar. Maak er toch wel regelmatig gebruik van. Aanrader dit en alleen voor gay uiteraard.

logo Squirt
Onze score 8.0
Gemiddelde beoordeling
6 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 188 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 1 eerlijke ervaringen

Squirt specificaties

Top sites op 1 januari 1970

Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
BeNaughty
Bekijk site
logo BeNaughty
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching