Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:20:00 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:20:00 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:20:00 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:20:00 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:20:00 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:20:00 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:20:00 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:20:00 ) Tinder ᐅ 27 Reviews, Ervaringen & Klachten! december 2021
Beoordeling van m
auteur van de beoordeling
m ( jaar) 14 maart 2019
Ik raad Tinder niet aan m over Tinder

De organisatie achter Tinder klopt al niet:
- leeftijdsafhankelijke tarieven; door een Amerikaanse rechter verboden, hier in NL nog steeds gaande
- profiel kan onterecht verwijderd worden; nadat ik bij een consumentenorganisatie had aangeklopt uiteindelijk geld terug gekregen
- telkens dezelfde profielen getoond, ben je sneller door je swipes heen en als je dan verder wilt moet je BETALEN
- schimmige algoritmen, matches die verdwijnen maar blijven staan in je 'likes'.
- ook met betaald abonnement beperkte likes omdat je onterecht als scammer wordt gezien als je veel swipet, maar dat moet wel om als man zijnde wat matches te krijgen.

Dan de vrouwen..........
- velen klagen over one-night-stands, maar de vrouwen zelf zijn super kritisch als het om uiterlijk gaat en liken alleen de meest knappe mannen. Deze mannen gaan zich niet binden en zijn er na een nachtje vandoor. Heb je een doorsnee uiterlijk dan maak je weinig kans als man, zelfs al heb je je eigen leven tip top op orde
- door de scheve verhoudingen en overvloed aan mannelijke aandacht worden vrouwen er superkritisch en stellen onredelijke eisen. Als je vraagt aan een vrouw hoeveel matches ze heeft dan sla je steil achterover.
- veel golddiggers, probleemvrouwen, manhatende gescheiden bitches, chronische zieken, gebruiksters van antidepressiva en aanverwante medicatie etc etc, oftewwel een normale vrouw lijkt wel zeldzaam
-veel vrouwen gebruiken heel oude fotos en/of fotoos die bewerkt zijn met photoshop en dergelijke zodat ze er op de foto prachtig uit zien. Sommigen kon ik niet eens meer herkennen, erg lastig bij een eerste date!
- veel vrouwen willen alleen maar wat chatten of weten of ze nog goed in de markt liggen. Stel je voor om af te spreken hoor je een smoes
- werkelijk ALLE initiatief moet vanuit de man komen. Maar tegelijkertijd geven maar heel weinig vrouwen antwoord op een eerste (aardig en origineel) bericht. Dit is behoorlijk demotiverend.
Al met al is het gebruik van Tinder een grote desillusie. Als ik een nepprofiel maak dan kan ik wel lol hebben. Met een foto van een knap mannelijk model kun je de meest gore en provocerende opmerkingen maken en dat vinden vrouwen vaak prachtig.
Mijn enige positieve ervaring met Tinder was in Rusland. Daar had ik vele matches en iedere avond een date; ook nog een stuk jonger en knapper dan wat ik hier kan krijgen.

Reacties
Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:20:00 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Plaats een reactie
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid
logo Tinder
Onze score 8.2
Gemiddelde beoordeling
120 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 198 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 21 eerlijke ervaringen

Top sites op 14 maart 2017

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching