Vijftigplusdating: VijftigPlusDating is de ontmoetingsplaats voor 50-plussers, ouderen en senioren

Laatst bijgewerkt op 1 januari 1970

VijftigPlusDating is opgericht in 2010 met de bedoeling om 50 plussers die op zoek zijn naar een (nieuwe) relatie bij elkaar te brengen. Het is tenslotte niet bepaald makkelijk nog om een partner te vinden als je de vijftig jaar of ouder bent. Bovendien kan niet iedereen van deze leeftijd goed overweg kan met de computer en het internet. Daarom heeft vijftig plus dating een veilige online omgeving gecreëerd waarbij het heel eenvoudig is om in contact te komen met andere mensen van 50 plus. Daarnaast zijn deze ouderen allemaal opzoek naar nieuwe geluk en worden alle profielen handmatig gecontroleerd op echtheid. Kort samengevat is dit een datingsite waar je je als senior gerust gratis kunt aanmelden om te zien of deze site wat deze site je allemaal te bieden heeft.

Wanneer u eenmaal een account heeft aangemaakt en deze door vijftigplus dating is goedgekeurd, dan is het heel eenvoudig om met andere vijftigplussers in contact te komen. Zo kun je bijvoorbeeld foto’s bekijken van andere gebruikers. Vervolgens kun je profielen opslaan in je favorieten of direct contact maken door een persoonlijk bericht te sturen. Daarnaast is het ook mogelijk om chatten met andere leden en de webcam functie te gebruiken, of te wel videochat. Hierdoor kun je dus gemakkelijk in contact komen met andere gelijkgestemde en is deze site ook bereikbaar op je smartphone of tablet.

Vijftigplusdating veilig en betrouwbaar?

Op Vijftig plus dating kun je geheel zorgeloos daten zonder dat je bang hoeft te zijn om slachtoffer te worden van datingfraude. Deze 50plus datingsite heeft een groot team van medewerkers die alle aanmeldingen handmatig controleren. Daardoor kun je er vrij zeker van zijn dat je hier alleen serieuze 50-plussers zult aantreffen die werkelijk op zoek zijn naar een (nieuwe) liefde.

Op deze datingsite hoef je niet te vrezen voor internet oplichters, veiligheid en anonimiteit staat bij Vijftigplus dating namelijk hoog in het vaandel. Daarom worden alle gegevens op onze hun website beveiligd met het zogeheten Comodo SSL-certicifaat.

Vijftigplusdating in het kort

logo Vijftigplusdating Vijftigplusdating
Vijftigplusdating: VijftigPlusDating is de ontmoetingsplaats voor 50-plussers, ouderen en senioren logo Vijftigplusdating

Wat kost Vijftigplusdating?

Nichedating Nee

Gemiddelde beoordeling
Populariteit
8 / 10
Betrouwbaarheid
8 / 10
Gebruiksgemak
8 / 10
Functionaliteit
8 / 10
Klantenservice
8 / 10
Kosten
8 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Sabine ( jaar) 13 augustus 2018
Ik raad Vijftigplusdating niet aan Sabine over Vijftigplusdating

Zeer uitgebreide site met veel opties. Als gratis lid kan je reageren op een ontvangen bericht.

logo Vijftigplusdating
Onze score 7.6
Gemiddelde beoordeling
6 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 168 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 1 eerlijke ervaringen

Vijftigplusdating specificaties

Top sites op 1 januari 1970

Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
BeNaughty
Bekijk site
logo BeNaughty
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching