rijpeflirtmatches fake

RijpeFlirtMatches

Altijd up-to-date
Onafhankelijk Advies
100% Veilig Daten

Over RijpeFlirtMatches

Laatste update : door Expert

RijpeFlirtMatches is sexdating site wat begin 2018 is opgericht en bedoeld spannende dates met rijpe vrouwen. Anders gezegd is het gewoon fictief sekscontacten platform die door middel van chat operators in het leven wordt gehouden. Daarnaast hebben ze maandelijks al meer dan 110.000 bezoekers wat voornamelijk te danken is aan betaald verkeer via zoekmachines. Daarbij wordt er geadverteerd met teksten als "Gratis Daten? Het bestaat Probeer RijpeFlirtMatches". Echter betaal je gewoon 1 euro per bericht die je verstuurd en kun je je alleen gratis registreren. Tijdens het inschrijven ga je dus ook direct akkoord met "het gebruik van fictieve profielen". Ons advies is dan ook om je niet aan te melden op Rijpe Flirt Matches, of je daar uit te schrijven!

RijpeFlirtMatches alternatieven zonder nep profielen en credits

RijpeFlirtMatch betrouwbaar en veilig?

Rijpe Flirt Matches doet op de website uitspraken zoals:'alle profielen op de website worden handmatig gecontroleerd'. Daarnaast zeggen ze ook dat wanneer je twijfels hebt over de echtheid van een profiel, dat je dan direct de support kunt waarschuwen. Hiermee wilt Rijpeflirtmatches.nl de indruk wekken dat de profielen op hun site echt zijn, terwijl dit niet zo is. Desondanks kan ik wel op de voorpagina terugvinden dat de profielen op RijpeFlirtMatches deels fictief zij, waardoor fysieke afspraken hiermee niet mogelijk. Weliswaar verstopt tussen de kleine lettertjes onderaan de pagina, maar juridisch gezien dus niets op aan te merken. Overigens zijn er vele mannen die zich hier hebben ingeschreven waardoor ze dus kunnen zeggen ook deels echte profielen te hebben.

Het voordeel aan deze fictieve datingsite is dat ze wel gebruik maken van een beveiligde SSL verbinding. Hierdoor weet je dus in ieder geval dat jouw gegevens wel zijn versleuteld, voordat ze werden opgeslagen. Daarbij zijn de profielen ook alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers waardoor je dus wel gewoon discreet kan blijven.

Niet tevreden over RijpeFlirtMatches? Probeer dan Novamora.

Rijpeflirtmatches details

Nichedating Nee
Gay dating Nee
Erotiek Ja
Senioren Nee
Overspel Nee
Hoger opgeleiden Nee
Lokale zoekfunctie Nee
Aantal bezoekers ^110.000 per maand
Aantal leden onbekend
Prijs per bericht €0,67 / €1,00
Prijs per maand Gratis

Klantenbeoordelingen RijpeFlirtMatches

Plaats een beoordeling bij RijpeFlirtMatches!

3 Reviews, Ervaringen en Klachten

Populariteit

5.0

Betrouwbaarheid

4.0

Gebruiksgemak

6.0

Functionaliteit

2.0

Klantenservice

4.0

Kosten

6.0

Expert
3.0
rijpeflirtmatches fake

Deel jouw ervaring over RijpeFlirtMatches

Win een BOL.com cadeaubon t.w.v. €100,-

3 Reviews op "RijpeFlirtMatches"

avatar
Sorteren op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Impulse1965
Impulse1965

7 oktober 2019 07:58
Geslacht
Man

Je betaalt een kleine vergoeding per bericht. Nou. Ik ben 11000 euro lichter en rijpeflirtmatches wast hun handen in onschuld.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Impulse1965
Impulse1965

31 december 2019 10:06
Geslacht
Vrouw

En heb je er wat aan overgehouden? Ja. Schaamte en schuldgevoelens en verdriet. Ik ben ermee gekapt. De liefde van mijn leven heb ik al lang gevonden. Dat ze al 37 jaar dood is is mijn pakkie n

Ruud
Ruud

10 april 2018 02:22
Geslacht
Man

Werd zojuist gewaarschuwd door iemand op chatgirl die zei dat ik deze pagina moest opzoeken. Gelukkig heeft het me nog geen geld gekost want ben pas 2 dagen lid. Heb me uitgeschreven op rijpeflirtmatches en ga dan maar is rijpevrouwenkrant proberen wat jullie aanbevelen. Ik kom er op terug.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
wpDiscuz