seniorengeluk review

Seniorengeluk

icoon klokAltijd up-to-date
icooon sterOnafhankelijk Advies
icoon slot100% Veilig Daten

Over Seniorengeluk

Laatste update : door Expert

Seniorengeluk is opgericht in 2009 is inmiddels een begrip onder de online daters van 50-plus. Daarmee heeft deze senioren datingsite al jaren lange ervaring in het matchen van oudere die opzoek zijn naar een (nieuwe) relatie. Daarbij richten zij zich op de actieve 50-plusser die graag contact willen maken met gelijkgestemde. Daarnaast zijn deze oudere actief op zoek naar een nieuwe partner voor meer passie of nieuwe liefde. Als senior is het namelijk heel gewoon dat je ook behoefte hebt aan intiem gezelschap waarmee je leven wilt delen. En internetdating voor senioren is vandaag de dag ook erg populair. Bovendien kun je je op senioren geluk eerst gratis inschrijven om te zien of deze site wel echt aan je verwachtingen voldoet.

Senioren geluk heeft zoals gezegd een boel ervaring in het koppelen van ouderen. Daarbij realiseren ze zich dat de mens een sociaal wezen is waarbij sociale relaties dan ook van essentieel belang kunnen om goed te kunnen functioneren. Echter leiden demografische veranderingen en het toenemen van het aantal 50-plussers er ook toe dat er steeds meer eenzame ouderen zijn. Daarom is dating voor senioren een goed initiatief om te kunnen voldoen aan deze toenemende behoefte.

Seniorengeluk veilig en betrouwbaar?

Als je de website van Senioren Geluk bezoekt zie je direct dat er gebruik wordt gemaakt van een beveiligde SSL verbinding. Hierdoor worden jou gegevens beschermd opgeslagen en kunnen deze niet in handen komen van internet criminelen. Verder zie onderaan de site een kopje met "succesverhalen" van klanten, wat ook wel een betrouwbaar gevoel geeft. Daarnaast schrijven zich dagelijks meer dan 100 senioren in en worden deze handmatig gecontroleerd op echtheid. Tevens is deze seniorendatingsite erg gebruiksvriendelijk en oogt het betrouwbaar. Ook kun je veilig een account aanmaken door op de Facebook button te drukken en te gelijkertijd toch je anonimiteit te behouden.

 

Seniorengeluk details

 

NichedatingNee
Gay datingNee
ErotiekNee
SeniorenJa
OverspelNee
Hoger opgeleidenNee
Lokale zoekfunctieJa
Aantal bezoekers80k+ per maand
Aantal leden30k+
Prijs per berichtgratis
Prijs per maand€19,99 / €27,99

Klantenbeoordelingen Seniorengeluk

Plaats een beoordeling bij Seniorengeluk!

1 Review, Ervaringen en Klachten

seniorengeluk review

Deel jouw ervaring over Seniorengeluk

Win een BOL.com cadeaubon t.w.v. €100,-

1 Review op "Seniorengeluk"

avatar
Sorteren op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Smithd241
Smithd241

22 december 2017 07:32
Geslacht
Stel

Ik weet niet eens hoe ik hier ben gestopt, maar ik ging ervan uit dat dit goed was afgehandeld. Ik herken niet wie je bent, maar je gaat zeker naar een bekende blogger voor diegenen die niet al bekend zijn

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
wpDiscuz