seniorengeluk review

Seniorengeluk

Altijd up-to-date
Onafhankelijk Advies
100% Veilig Daten

Over Seniorengeluk

Laatste update : door Expert

Seniorengeluk is opgericht in 2009 is inmiddels een begrip onder de online daters van 50-plus. Daarmee heeft deze senioren datingsite al jaren lange ervaring in het matchen van oudere die opzoek zijn naar een (nieuwe) relatie. Daarbij richten zij zich op de actieve 50-plusser die graag contact willen maken met gelijkgestemde. Daarnaast zijn deze oudere actief op zoek naar een nieuwe partner voor meer passie of nieuwe liefde. Als senior is het namelijk heel gewoon dat je ook behoefte hebt aan intiem gezelschap waarmee je leven wilt delen. En internetdating voor senioren is vandaag de dag ook erg populair. Bovendien kun je je op senioren geluk eerst gratis inschrijven om te zien of deze site wel echt aan je verwachtingen voldoet.

Senioren geluk heeft zoals gezegd een boel ervaring in het koppelen van ouderen. Daarbij realiseren ze zich dat de mens een sociaal wezen is waarbij sociale relaties dan ook van essentieel belang kunnen om goed te kunnen functioneren. Echter leiden demografische veranderingen en het toenemen van het aantal 50-plussers er ook toe dat er steeds meer eenzame ouderen zijn. Daarom is dating voor senioren een goed initiatief om te kunnen voldoen aan deze toenemende behoefte.

Seniorengeluk veilig en betrouwbaar?

Als je de website van Senioren Geluk bezoekt zie je direct dat er gebruik wordt gemaakt van een beveiligde SSL verbinding. Hierdoor worden jou gegevens beschermd opgeslagen en kunnen deze niet in handen komen van internet criminelen. Verder zie onderaan de site een kopje met "succesverhalen" van klanten, wat ook wel een betrouwbaar gevoel geeft. Daarnaast schrijven zich dagelijks meer dan 100 senioren in en worden deze handmatig gecontroleerd op echtheid. Tevens is deze seniorendatingsite erg gebruiksvriendelijk en oogt het betrouwbaar. Ook kun je veilig een account aanmaken door op de Facebook button te drukken en te gelijkertijd toch je anonimiteit te behouden.

Seniorengeluk details

Nichedating Nee
Gay dating Nee
Erotiek Nee
Senioren Ja
Overspel Nee
Hoger opgeleiden Nee
Lokale zoekfunctie Ja
Aantal bezoekers ^110.000 per maand
Aantal leden ^45.000
Prijs per bericht gratis
Prijs per maand gratis
VIP Toegang €19,99 / €27,99

Klantenbeoordelingen Seniorengeluk

Plaats een beoordeling bij Seniorengeluk!

2 Reviews, Ervaringen en Klachten

Expert
7.8
seniorengeluk review

Deel jouw ervaring over Seniorengeluk

Win een BOL.com cadeaubon t.w.v. €100,-

2 Reviews op "Seniorengeluk"

avatar
Sorteren op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
anna
anna

25 juni 2019 18:54
Geslacht
Vrouw

elke week tref ik mensen aan die niet op deze site horen, waaronder geslacht, leeftijd, fake dus ….kennelijk wordt er slecht gekeken naar de mensen die zich aanmelden ……

Smithd241
Smithd241

22 december 2017 07:32
Geslacht
Stel

Ik weet niet eens hoe ik hier ben gestopt, maar ik ging ervan uit dat dit goed was afgehandeld. Ik herken niet wie je bent, maar je gaat zeker naar een bekende blogger voor diegenen die niet al bekend zijn

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
wpDiscuz