Snap2sex review

Snap2sex

icoon klokAltijd up-to-date
icooon sterOnafhankelijk Advies
icoon slot100% Veilig Daten

Over Snap2sex

Laatste update : door Expert

Snap2sex is opgericht in het begin van 2016 en wordt sinds dien gezien als de snapchat voor sex. Daarnaast trekt de website voornamelijk jonger publiek die het ook spannend vinden om explicite foto's te delen. Zo maken de meeste vrouwen en mannen die zich hebben aangemeld eerst een spannende foto van zichzelf en gaan daarna opzoek naar andere leden in de buurt. Zonder foto komt je dan ook niet ver op Snap 2 Sex. Ben je nieuwsgierig naar de gebruikers en de gedeelde sexy foto's van deze casual datingsite? Neem dan gerust eens een kijkje door op de pink button te drukken, het is tenslotte veilig en het kan kosteloos en vrijblijvend.

Snap2sex veilig en betrouwbaar?

Als we naar de website van Snap 2 Sex gaan valt ons direct op dat ze geen gebruik maken van een beveiligde SSL verbinding. Wel geven ze aan: "100% privacy in een discrete en veilige omgeving". Daarnaast trekt deze datingsite vooral veel jongeren 18+ publiek. Ook is deze site vrij transparant over haar betrouwbaarheid en wordt er overal op de site getoond wat je ervan kan verwachten. Ook lees je terug dat je registratie gebruikt kan worden voor marketing doeleinden. Waardoor je dus toestemming kunt geven om mailtjes te ontvangen. Dit is op ieder moment te herstellen door onderaan de mail op de link te drukken om niets meer te willen ontvangen.

Zoals op vele erotische datingsites zijn de mannelijke aanmeldingen vele malen meer, waardoor er deel gebruikt wordt gemaakt van fictieve profielen. Hiermee stimuleren ze de aanmeldingen bij zowel de mannen als de vrouwen. Ook kunnen er fakers actief zijn die foto's van andere kunnen gebruiken en waarmee je dus nooit zou kunnen afspreken. Zie daarvoor onze tips om te zien hoe je zo'n profiel kunt herkennen. Verder kun je je gerust eens aanmelden om zelf een indruk te krijgen van deze nieuwe tophit in online sexcontact!

Snap2sex details

 

NichedatingNee
Gay datingNee
ErotiekJa
SeniorenNee
OverspelNee
Hoger opgeleidenNee
Lokale zoekfunctieJa
Aantal bezoekers175k+ per maand
Aantal leden100k+
Prijs per bericht€0,66 / €1,50
Prijs per maandGratis

Klantenbeoordelingen Snap2sex

Plaats een beoordeling bij Snap2sex!

1 Review, Ervaringen en Klachten

Populariteit

8

Betrouwbaarheid

6

Gebruiksgemak

8

Functionaliteit

6

Klantenservice

8

Kosten

4

Snap2sex review

Deel jouw ervaring over Snap2sex

Win een BOL.com cadeaubon t.w.v. €100,-

1 Review op "Snap2sex"

avatar
Sorteren op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
wpDiscuz