Tinder app Review

Tinder

Altijd up-to-date
Onafhankelijk Advies
100% Veilig Daten

Over Tinder

Laatste update : door Expert

Tinder is opgericht in september 2012 en is desondanks de meeste populaire dating app van deze tijd. Met deze app swipe je simpel en snel door foto’s van andere gebruikers in de buurt en kun je eenvoudig op zoek naar een perfecte match. Aan de hand van jouw locatie en zoekvoorkeuren worden er profielen getoond. Omdat je andere alleen kan beoordelen op naam en foto, laten ze wel merken dat alles draait om het uiterlijk van de gebruikers en de juiste selfie. Door eenvoudig te swipen naar rechts of links kan je alle vrouwen en mannen keuren die je voorbij ziet komen. Zodra jullie beiden de foto positief hebben beoordeeld door de swipe naar rechts te doen, dan hebben jullie officieel een match. Vanaf het moment dat je een match hebt kan je pas chatten om te kijken of er ook een klik is.

Tinder alternatieven (18+) zonder fictieve profielen

Tinder TV Commercial

Tinder details

Nichedating Nee
Gay dating Nee
Erotiek Nee
Senioren Nee
Overspel Nee
Hoger opgeleiden Nee
Lokale zoekfunctie Ja
Aantal bezoekers 500k per maand
Aantal Nederlandse leden 1.5 miljoen+
Prijs per bericht Gratis
Prijs per maand €13,75 / €32,99 (tinder gold)

Klantenbeoordelingen Tinder

Plaats een beoordeling bij Tinder!

36 Reviews, Ervaringen en Klachten

Populariteit

3.82.0

Betrouwbaarheid

2.78.0

Gebruiksgemak

4.34.0

Functionaliteit

4.1.0

Klantenservice

2.86.0

Kosten

3.9.0

Expert
8.2
Tinder app Review

Deel jouw ervaring over Tinder

Win een BOL.com cadeaubon t.w.v. €100,-

36 Reviews op "Tinder"

avatar
Sorteren op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
R
R

9 januari 2021 22:21
Geslacht
Man

Techniek is waardeloos!
Stel je je maximale afstand in of 100 kilometer dan NOG tonen ze accounts van boven de 100 km en zelfs tot 12.032 kilometer!!!
En dan stuur je naar de klantenservice een bericht erover dat dat niet goed is en dan sturen ze tot 3 mails allemaal standaard onzin erover wat geautomatiseerd is.
En dat terwijl je nog betalend member bent ook!
Doen er niets op uit, cashen lekker en maken er een bende van.
Volgende stap om geld terug te halen is melden bij de app store en aan de creditcard maatschappij om geld te storneren.
Dus absolute oplichters bij Tinder die techniach het waardeloos voor elkaar hebbrn.
Behalve goed voor de eigen bankrekenig.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
tm
tm

24 juli 2020 14:02
Geslacht
Man

Had net mijn abonnement met een maandje verlengt alleen niet voor € 19,99 maar voor € 9,99 en wellicht is dat de doorn in het oog van Tinder. Tinder is nu eenmaal een geldmachine met een zeer slechte functionerende helpdesk. Er is geen commissie je kunt nergens met je klacht heen en zonder pardon werd mijn account verwijderd en zonder reden van opgaaf. Natuurlijk zou je graag willen weten wat dan de reden is. Het is mij nog nooit overkomen op een andere app of datingsite daar ik normen en waarden hoog in het vaandel heb staan. Even over het gebruik van Tinder. De laatste maand merkte ik zeer veel nep-profielen en heb daar ook melding van gemaakt. Helaas Tinder doet er niets aan want achter deze profielen zitten allemaal goldmembers die voor €32,99 een lidmaatschap nemen om zoveel mogelijk te likes te krijgen naar hun erotische sexsites. Ze doen dit heel vakkundig door in hun profiel in eerste instantie geen verwijzing te laten zien naar deze erotische betaalsite maar dan voegen dezelfde foto toe en dan wel met hun contact gegevens. Er word zelfs betaalde sex aangeboden voor bedragen. Tinder doet er niks aan want dat kost ze geld veel geld. Als je als man zijnde een beetje creatief bent kunt je best veel likes krijgen en echt wel meer dan 3 op een dag. Maar wat zit er een troep tussen. Toch is het handig om een date te scoren ook al is het slagingspercentage voor een relatie heel wat kleiner dan een betrouwbare datingsite. Het is nu eenmaal bekend dat 90-95% van de mensen vaak in hun vluchtgedrag zitten en even een berichtje wat niet bevalt en hup ze verwijderen je weer en door naar de volgende. Ik zou Tinder niet aanraden voor een serieuze relatie maar wil je snel een date of heb je behoefte aan fwb of ons dan ben je wel aan het goede adres en voor betaalsex tegenwoordig ook. Hiervan is niets gelogen maar op waarheid gebaseerd.

Maura
Maura

7 maart 2020 13:09
Geslacht
Vrouw

Ik heb een slechte ervaring met Tinder , was 24 uur op de site , en dan eraf gehaald zonder pardon , ben er echt van geschrokken . En van geen kwaad bewust, zit er nog mee in mijn maag.

Dita
Dita

3 maart 2020 21:23
Geslacht
Vrouw

Zitten redelijk wat nep profielen op. Wordt niets aan gedaan door Tinder. Daarbij, even de voorwaarden lezen daar zijn ze dan wel weer open in. Zelfs je apps worden meegelezen. Waardeloze site

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Jacob
Jacob

4 februari 2020 20:28
Geslacht
Man

Tinder is algoritme en fake.

Jacon
Jacon

4 februari 2020 20:27
Geslacht
Man

Tinder is een algoritme die heel frustrerend is.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Kosten :
     
Paul
Paul

20 januari 2020 23:14

Tinder is een grote scam (geworden).

Allereerst wil ik melden dat ik zelf een software ontwikkelaar ben, ik kan natuurlijk niet de uitgevoerde code kijken van tinder maar ik kan hier en daar wel wat opmerken over de algoritmes.

Allereerst – Tinder heeft sinds een aantal jaar een betaalde abonnement – Plus en nu ook Gold. Gold is vrij prijzig – het laat zien WIE je heeft geliked etc. Jullie herkennen het allemaal wel.

Wat valt op?

Binnen no- time heb je als géén betaald lid een hoeveelheid likes, likes die je NIET kunt zien want dan moet je een betaald lidmaatschap kopen. Maar hoe vaak je ook naar rechts swiped, je krijgt maar geen match.
Je besluit over te gaan tot koop van een lidmaatschap. En tadaaa, de likes zijn zichtbaar. Maar wat ook meteen opvalt, als je gaat swipen, ze komen in beeld! HUH? Nu ineens wel?

Maar nu heb je betaald lidmaatschap, wat nu? Krijg je nu wel veel matches?

Nu heeft Tinder iets gedaan om NOG MEER geld te krijgen, ze willen namelijk iedereen aan een betaald lidmaatschap krijgen natuurlijk. Nu swipe je uiteraard naar rechts en meer naar links, maar toch wel af en toe naar rechts. Nu valt op dat deze “likes” van jou afkomstig geen match opleveren. Waarom niet?

Nou… wat jij dus had met je likes die NIET kon zien zónder betaald lidmaatschap, maar ook NIET tegen kwam in je swipe lijst – dat probleem heeft de andere partij nu natuurlijk ook. Zolang de andere partij (in mijn geval de vrouwen) niet over zijn gegaan tot een betaald lidmaatschap, komen ze jouw profiel ook NOOIT tegen.

Fijne manier van Tinder om geld te verdienen, maar de dating app is nu helemaal compleet overgegaan tot keiharde dollar tekens verdienen en heeft de werking van de app een dikke middelvinger gegeven. Als je maar betaald.
Tevens, dit weten de meeste denk ik wel, is TInder (onderdeel van Facebook trouwens) flink in de weer met al de data die ze ontvangen – lees: doorverkopen aan derde.

Kortom, Tinder is ruk (geworden) en ik zou nu gaan kiezen voor een andere app. Innercircle of Happn. TInder is klaar.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Jeroen van der Veen in Alkmaar
Jeroen van der Veen in Alkmaar

23 februari 2020 21:49

Beste Paul, enorm goede tekst, en zelfde 1 op 1… met mijn ervaringen op Tinder.
Ik zie normaal uit, krijg alleen rare berichten.
Ik zoek vrouw 20-60jaar met borsten vanaf cup f.
Reageren allemaal dunne dames…
Het is niet anders man…
Tja, houd mij altijd aangeboden.
Heerlijke cup h is al langsgeweest zeg maar.
Jammer u niets kent.
Maaar, is supertekst van u….

marlous
marlous

22 februari 2020 18:49
Geslacht
Vrouw

ik ben geblokt door tinder , zonder reden….nog tips. nieuw facebook account werkt ook niet en ook niet via nieuw mailadres of telefoon nummer

Mario
Mario

14 december 2019 17:54
Geslacht
Man

Ik heb Tinder Gold betaald. Plotseling is mijn account verwijderd wegens “teveel klachten van andere gebruikers” wat erg vreemd is terwijl ik nieuw ben op deze app.
Deze maffia oplichterij dating webwereld zien gebruikers niet als mensen maar als goudvissen die hun bankrekening spekken.
Ik ben dus mijn geld heel gemakkelijk kwijt en de politie en de overheid kijkt weg.
Maar als wij burgers iets fouts doen dan weten ze het wel.
Ze zijn bang om de maffiabendes aan te pakken.
Deze worden nooit beboet en hebben komende 10 jaar vrijspel.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Frank
Frank

14 december 2019 15:11
Geslacht
Man

TRAP NOOIT IN (EROTISCHE) datingsites, zoals Tinderdate, Grindrgay en Gayerotiek en ongetwijfeld nog vele andere dubieuze en malafide websites, die maar één doel voor ogen hebben: iemand zoveel mogelijk geld in de vorm van zg. dure credits uit de zak te laten kloppen. Het overgrote deel van de profielen zijn NEPPROFIELEN. Je kunt dit tijdens de chatgesprekken ook al vrij snel opmaken. Hoewel in hun algemene voorwaarden vermeld, dat ze met zg. entertainment profielen werken, is deze bepaling volstrekt ondergeschikt aan de wet van de oneerlijke handelspraktijken. Dit wordt door de ACM (Autoriteit Consument en Markt) ook bevestigd. Je kunt in de algemene voorwaarden schrijven wat je wilt. Dit houdt echter nog niet in dat ze wettig zijn ! Kortom, aanpakken deze criminele organisaties ! Gelukkig heeft de ACM een of twee jaar geleden al diverse invallen gedaan bij soortgelijke schimmige bedrijven, zijn er flinke boetes uitgedeeld en zelfs bedrijven gesloten. Laten we hopen dat dit op korte termijn ook met bovengenoemde websites gaat gebeuren. Dit soort schaamteloze bedrijven dienen gewoon keihard aangepakt te worden !!! Ik heb deze oneerlijke wanpraktijken ook diverse malen gemeld bij de ACM (Autoriteit Consument en Markt). Zij hebben de zaak in onderzoek. Gr. Frank

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Marjon
Marjon

22 november 2019 13:36
Geslacht
Vrouw

Hallo…ik wil het hebben over de fake accounts oftewel catfish op Tinder. Ben al 2 x gecatfished door iemand die fotos van een celeberty gebruikt. Ik vraag me ernstig af hoe het zit met het privacybeleid van Tinder. Is er dan totaal geen controle op de accounts? Tinder moet zijn leden beschermen tegen dit soort mensen…zij kunnen een gevaar opleveren en spelen met de gevoelens van anderen. Ben hierin zwaar teleurgesteld.

Moesje
Moesje

19 november 2019 20:48

Na mij bij Tinder aangemeld te hebben, had ik 12+ likes. Hoewel het best een prijzige abonnement is, toch voor een maand, een abonnement genomen. Wat blijkt. Ik had opeens geen enkele likes meer. Rara hoe kan dat? En daarnaast, ja verhalen die je leest, kloppen dan ook. Fotos kloppen heel vaak niet. Daar kom je achter als je eenmaal betaald heb. Advies, doe het niet, hou je geld in je knip. Ik ben wel eens betalend lid geweest bij relatieplanet en lexa. Dat was toen stukken beter, maar lees ook veel negatievetijd. Goed en betrouwbare site bestaat volgens mij niet meer..

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Bibi
Bibi

16 november 2019 11:42
Geslacht
Vrouw

Man leren kennen op tinder. Wappert met zijn huis op Bonaire en Duitsland. Blijkt een narcistische persoonlijkheidsstoornis te hebben. Niets dan psychische en fysieke mishandeling gehad. Van zo Iemand kom je ook niet af. Waarom hebben datingsites geen rubriek om “foute mannen” te melden???

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
M.
M.

29 oktober 2019 21:01
Geslacht
Vrouw

De ingestelde km die ik heb klopt helemaal niks van, soms krijg ik toch mannen te zien die bijv. 61 km verderop wonen terwijl ik hem op 48 km heb staan. Irritante is ook dat ik soms ook mannen te zien krijg die in Duitsland wonen omdat ik 10 km van de Duitse grens woon. Ik weet dat dit een internationale site is, maar het zou fijn zijn als je kunt instellen dat je alleen mensen wilt zien die in je eigen land wonen.
Populariteit is niet over te klagen, welke single mens die graag een vriend/vriendin wilt gebruikt Tinder nu niet?
Persoonlijk zelf begrijp ik niet waarom het zo populair is. Deze datingapp gaat voornamelijk over het uiterlijk en dat vind ik nu zo jammer, want innerlijk is net zo belangrijk. Valt me ook op dat er veel mannen hierop zitten die niet helemaal op zoek zijn naar een serieuze relatie, maar meer naar seks. Ook heel veel showbinks zeg. Mannen met ontbloot bovenlijf die hun sixpacks laten zien bijv, nee ben meer op zoek naar de normale man sorry.
Dus ja kerels er valt niet alleen te klagen over de vrouwen die hierop zitten, maar ook over jullie hoor… Serieus, dating op deze manier wordt wel érrug oppervlakkig. Ben op zoek naar een lieve, zorgzame jongen van 23 – 29 die van knuffelen houdt en net zo gek is als ik ben (lees: veel humor), maar dat blijkt toch nog aardig moeilijk te zijn zeg…
Ik raad iedereen aan om HappyPancake te gebruiken, lekker 100% gratis en toch 3 leuke dates gehad binnen 1 jaar. Alleen jammer dat de populariteit tanende is, dus hop, iedereen die op zoek is naar een serieuze relatie a.u.b. weer naar HappyPancake!!! 😉

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
de koning
de koning

26 oktober 2019 13:39
Geslacht
Man

Even over tinder, mensen die een betaald abn nemen sporen natuurlijk al helemaal niet, maar goed, het gaat mij om die locatie, daar klopt totaal niets van , heb tot 50 km ingesteld, krijg mensen van 100 a 200 km afstand, dan staat er bv 21 km afstand, volgende foto, ik woon in lelystad, dat is dus geen 21km , maar meer dan 100 km en zo gaat dat maar steeds door, klopt totaal niks van, waardeloos dus

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Rik
Rik

24 oktober 2019 14:48
Geslacht
Man

Meest waardeloze app ooit. Ik wou me aanmelden bij tinder. Werkt niet. Na lang zoeken lees ik dat mijn profiel verwijderd is. Erg knap want ik heb geen profiel gehad. Kan nergens in contact komen of navragen/uitleggen. Zal iedereen tinder afraden

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Marieke
Marieke

21 oktober 2019 07:44
Geslacht
Vrouw

Ik ben al 3 jaar trouwe klant bij tinder .ik dacht dan ook dat ik een erge overtreding heb begaan toen dit weekend mijn account verdween wegens schending
Ik heb wel meer als 6 mails gestuurt voor uitleg helaas niks terug ik ben naar reviewss gaan lezen samen met de dochter als ik dan lees dat tinder dat vaak doet zijn wij toch geschroken ik probeer via de ombusdienst klacht te leggen
Tinder ook gebruikers zijn mensen en geen afval
Tip een waarschuwingmail zou al veel helpen
Als er ook echt sprake is van kwaad opzet
Ik zou zeggen samen sterk mischien volgen hierdoor meerdere en kan een bemiddeling helpen

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Marco
Marco

23 september 2019 08:49
Geslacht
Man

Het wordt hoog tijd om deze site eens aan de tand te voelen en als dat niet goedschiks gaat dan maar kwaadschiks.

Ik heb exact dezelfde klacht: voorheen kreeg ik likes/matches, na aanschaf van Gold-abonnement, geen 1 like meer!

Ik had eerst maanden een gratis abonnement en zag dat ik wel 50 likes had in de App, maar kon die natuurlijk niet zien omdat ik geen betaald lid was. Uiteindelijk besloot ik vorige week weer eens ‘gold’-member te worden en je raadt het al: sindsdien is het totaal stil geworden – geen likes en geen matches meer.

Hoog tijd om deze oplichters eens nader te laten verklaren hoe hun algoritmes werken en ik wil hen natuurlijk ook de kans geven om van hun kant deze situatie uit te leggen.

Advies: neem geen betaald lidmaatschap bij Tinder … weggegooid geld!!!

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
D.
D.

7 augustus 2019 10:26
Geslacht
Man

Grote oplichters! Voorheen kreeg ik likes/matches, na aanschaf van Gold/Plus abonnement en zelfs meerdere Boosts te hebben gekocht, geen 1 like meer! Klantenservice weigert te reageren. Geef geen geld uit aan Tinder!

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Har
Har

14 juni 2019 22:45
Geslacht
Man

Echt een foute app…
Veel nep accounts en matches met Russische of Chinese dames met andere intenties dan een relatie! Oppassen dus. Je krijgt zeer zeer weinig likes of een match. Ben er na maanden gewoon gestopt en de app eraf gegooid. Ga maar beter echt op stap. Vele dating apps zijn teleurstellend. Jammer.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Van der Auwera ingrid
Van der Auwera ingrid

11 juni 2019 19:32
Geslacht
Vrouw

Wat moet ik doen? Na een negatieve ervaring wou ik mijn Tinder gold opzeggen maar dit blijkt niet gelukt te zijn. Al 3 maand gaat er elke maand nog af van mijn Visa. Ik heb pertang een aangetekende brief gestuurd om ip te zeggen. Hoe kan ik dit stoppen? Heb de ap al lang werwijderd

Xxx
Xxx

16 december 2019 20:20

Creditcard melden als gestolen en nieuwe aanvragen. Betaling wordt dan gestopt

m
m

14 maart 2019 09:28
Geslacht
Man

De organisatie achter Tinder klopt al niet:

– leeftijdsafhankelijke tarieven; door een Amerikaanse rechter verboden, hier in NL nog steeds gaande
– profiel kan onterecht verwijderd worden; nadat ik bij een consumentenorganisatie had aangeklopt uiteindelijk geld terug gekregen
– telkens dezelfde profielen getoond, ben je sneller door je swipes heen en als je dan verder wilt moet je BETALEN
– schimmige algoritmen, matches die verdwijnen maar blijven staan in je ‘likes’.
– ook met betaald abonnement beperkte likes omdat je onterecht als scammer wordt gezien als je veel swipet, maar dat moet wel om als man zijnde wat matches te krijgen.

Dan de vrouwen……….
– velen klagen over one-night-stands, maar de vrouwen zelf zijn super kritisch als het om uiterlijk gaat en liken alleen de meest knappe mannen. Deze mannen gaan zich niet binden en zijn er na een nachtje vandoor. Heb je een doorsnee uiterlijk dan maak je weinig kans als man, zelfs al heb je je eigen leven tip top op orde
– door de scheve verhoudingen en overvloed aan mannelijke aandacht worden vrouwen er superkritisch en stellen onredelijke eisen. Als je vraagt aan een vrouw hoeveel matches ze heeft dan sla je steil achterover.
– veel golddiggers, probleemvrouwen, manhatende gescheiden bitches, chronische zieken, gebruiksters van antidepressiva en aanverwante medicatie etc etc, oftewwel een normale vrouw lijkt wel zeldzaam
-veel vrouwen gebruiken heel oude fotos en/of fotoos die bewerkt zijn met photoshop en dergelijke zodat ze er op de foto prachtig uit zien. Sommigen kon ik niet eens meer herkennen, erg lastig bij een eerste date!
– veel vrouwen willen alleen maar wat chatten of weten of ze nog goed in de markt liggen. Stel je voor om af te spreken hoor je een smoes
– werkelijk ALLE initiatief moet vanuit de man komen. Maar tegelijkertijd geven maar heel weinig vrouwen antwoord op een eerste (aardig en origineel) bericht. Dit is behoorlijk demotiverend.

Al met al is het gebruik van Tinder een grote desillusie. Als ik een nepprofiel maak dan kan ik wel lol hebben. Met een foto van een knap mannelijk model kun je de meest gore en provocerende opmerkingen maken en dat vinden vrouwen vaak prachtig.
Mijn enige positieve ervaring met Tinder was in Rusland. Daar had ik vele matches en iedere avond een date; ook nog een stuk jonger en knapper dan wat ik hier kan krijgen.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
M
M

5 januari 2020 18:04
Geslacht
Man

Beste M,
Je schrijft “ook nog een stuk jonger en knapper dan wat ik hier kan krijgen”.
Je bent zelf dus óók nogal kritisch begrijp ik hier uit

Vervinck
Vervinck

14 februari 2019 15:01
Geslacht
Vrouw

Ik krijg geen enkele like of match via tinder.Blijkbaar wordt ik niet aan anderen voorgesteld.Mijn beste vrien en ik hebben dit uitgetest.Hebben beiden elkaar naar rechts gesxipt en nog geen match krijgen.Zit op een betaalde site en daar heb veel matchen.Dus tinder doet er alles aan om populaire mensen te doen betalen om te matchen.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Marjon
Marjon

23 december 2018 18:44
Geslacht
Vrouw

Helaas moer ik melden dat deze datingsite alleen om seks draait net als Badoo…jammer…ik ben serieus op zoek maar het draait alleen uit op seks…als de persoon in kwestie in de gaten krijgt dat er niks te halen valt heft ie de match op voordat ik hem kan rapporteren….echt balen…Tinder krijgt door dit soort mensen een slechte naam…helaas

Eric
Eric

20 november 2018 12:17
Geslacht
Man

Tinder is gewoon voor 99% fake. Na het betalen van €21 heb je dan onbeperkt likes, maar je liked vooral oude of nep profielen. Na te hebben gezocht in mijn ‘regio’ (tot 30km) en daar serieus geswiped te hebben kreeg ik de indruk dat er iets niet klopte. Vervolgens heb ik de afstand op 160km gezet, leeftijd van 18 tot 50+ en ben als een gek iedereen gaan liken. Na zo’n 5000 swiped naar rechts kwam ik uit op 70 matches. Dat is 1,4%. Nu ben ik geen fotomodel (52jr), maar 1,4% is wel heel erg weinig. Daarvan bleek ook nog eens 30 vrouwen van onder de 25 te zitten die op zoek zijn naar een sugardaddy. Nee Tinder is te fake, net als zovele apps en absolute geldverspilling!

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Clariss
Clariss

10 oktober 2019 09:04
Geslacht
Vrouw

Meerdere malen contact gehad met Tinder maar zij reageren niet meer op mijn aanvragen. Omdat ik een nieuwe nummer heb, kan ik niet verder tinderen er staat dan een melding van ‘ je tinder account is gekoppeld met je bestaande tinder account ‘’Betaald 4 maanden lang ongeveer, maar je kan Gewoon je geld gedag zeggen . Ik wordt niet geholpen. klantenservice is enorm slecht.

rinze
rinze

2 oktober 2018 19:55
Geslacht
Man

TInder is leuk zolang het werkt, enorm veel bugs. Ik ben van telefoonnummer veranderd en sindsdien kan ik mijn aankopen niet meer herstellen. Contact met Tinder gehad en zij komen met de standaard oplossing die op Tinder te lezen is, echter werkt het niet.

Meerdere malen contact gehad met Tinder maar zij reageren niet meer op mijn aanvragen. Betaald account circa een jaar nu en je kan gewoon naar je geld fluiten.

Customer service is enorm slecht en de app zit vol met bugs.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
MH
MH

15 juli 2019 14:17
Geslacht
Vrouw

Hoi hoe heb je t opgelost? Ik kan er ook niet meer in en wil dat t account verwijderd word!

Miranda
Miranda

26 augustus 2018 17:53
Geslacht
Man

Zolang ik Tinder gebruikte, was ik er tevreden over. Ik heb er leuke dates aan overgehouden. Tot ik plotseling niet meer kon inloggen. Ik heb Tinder gemaild en mijn account is verwijderd omdat ik me zogenaamd niet aan de regels hield. Ik kon me niet bedenken welke regel, dus ik heb Tinder opnieuw om uitleg gevraagd. Hier hebben ze niet meer op gereageerd. Na online reviews lezen, weet ik dat Tinder dit constant doet. Accounts verwijderen zonder waarschuwing en zonder goede reden. Mijn advies; ga daten in de echte wereld. Op Tinder zul je mij niet meer zien.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
jeroen
jeroen

25 mei 2018 13:45
Geslacht
Man

voor jongens is deze app echt pure oplichting meisjes kunnen 99 likes ontvange en jongens per keer maar 3. jongens hebben maar een boost van 30 min als je net nieuw bent daarna krijg je bijna nooit meer een like. allemaal gemaakt om de man te laten betalen voor een abonnement. smerige oplichting. en de vrouw maar lekker kieskeurig swipen omdat zelf de zeer middelmatige meiden nog 100 likes per dag krijgen. als man wordt je profiel steeds verder achterin het kaartenspel geduwd enige wat je dan kan doen is steeds weer verwijderen en opnieuw aanmaken.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Lizzy
Lizzy

1 november 2017 15:51
Geslacht
Vrouw

Ben verslaafd aan swipen. Leer ook veel nieuwe mensen kennen via tinder. Sommige dating materiaal, maar sommige gewoon meer gezellig om mee te stappen en nooit meer terug te zien. :p

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
johnny
johnny

24 oktober 2017 19:00
Geslacht
Man

De beste dating app van de wereld samen met badoo!

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Anne
Anne

24 oktober 2017 18:44
Geslacht
Vrouw

Terecht de nummer 1 app! Deze datingsite is alleen wel bedoeld voor de knappe goed uitziende mensen, de rest krijgt weinig respons denk ik. Leuke swipe functie!

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
wpDiscuz