vreemdgaan69 review

vreemdgaan69

icoon klokAltijd up-to-date
icooon sterOnafhankelijk Advies
icoon slot100% Veilig Daten

Over vreemdgaan69

Laatste update : door Expert

Vreemdgaan69 is eind 2017 opgericht door het bedrijf Next Media Group. Vreemdgaan69.nl trekt redelijk wat bezoekers door de nachtelijke tv reclames. Daarnaast doet deze datingsite vermoeden dat je hier contacten kunt vinden om vreemd te gaan. Echter wordt hier voornamelijk wel het online contact mee bedoeld. Daarbij geven ze wel eerlijk aan dat een deel van de profielen fictief en fake zijn. Dus als ze in de reclame zeggen vindt vrouwen die gewoon plezier willen hebben dan bedoelen ze daar in ieder geval geen fysieke pleziertjes mee. Bovendien chat je als man niet met de dame die staat afgebeeld op de profielen immers deze alleen bedoeld zijn voor entertainment doeleinden. Wij adviseren om je niet aan te melden op vreemdgaan 69 en verwijzen je liever door naar de top 5 vreemdgaan sites

Vreemdgaan69 fake of echt?

Op vreemgaan69.nl kun je zeker als man voornamelijk in contact komen met gemodereerde profielen. De profielfoto's van de getoonde vrouwen op vreemdgaan69 zijn elders van internet gehaald en zijn bedoeld om de mannelijke bezoekers te entertainen. Tevens krijg je vele berichten van deze fake profielen om je aan te moedigen om credits te kopen. Deze profielen tonen interesse en doen net alsof ze echt een date met je willen afspreken. Ook kunnen ze je bijvoorbeeld vragen om je telefoonnummer wanneer je geen credits hebt om te reageren. Hiermee proberen ze je over te halen om een creditpakket aan te schaffen, waardoor je vervolgens €1,25 per bericht moet betalen.

Vreemdgaan69 veilig en discreet?

Vreemdgaan69 maakt wel gebruik van een beveiligde SSL verbinding waardoor je gegevens SSL worden versleuteld. Daarnaast zijn de profielen niet zichtbaar voor bezoekers waardoor het best een discreet platform te noemen is. Ook de online betalingen voor de creditpakketten zijn discreet en beveiligd.

Vreemdgaan69.nl review conclusie

Zoals gezegd kun je op Vreemdgaan 69 wel een spannende virtuele ervaring beleving met één van de fictieve profielen. Deze doen overkomen welwillende vrouwen te zijn die wel interesse in je hebben, waarbij het eerste berichtje wat je ontvangt geautomatiseerd word verstuurd in een random bulk. Vervolgens betaal je veel geld om te kunnen reageren op de berichten die ontvangen en beantwoord zullen worden door chatoperators. Daarnaast zijn de credits van deze vrouwen onbeperkt en wordt elk bericht beantwoord met een nieuwe vraag die jou geld kost om te beantwoorden. Er zijn betere en goedkopere alternatieven om discreet vreemd te kunnen gaan, zie daarvoor onze top vijf vreemdgaan sites via onze vergelijker.

 

Vreemdgaan69 details

 

NichedatingNee
Gay datingNee
ErotiekJa
SeniorenNee
OverspelNee
Hoger opgeleidenNee
Lokale zoekfunctieJa
Aantal bezoekers50k+ per maand
Aantal leden7500+
Prijs per bericht€0,75 / €1,25
Prijs per maandGratis

Klantenbeoordelingen vreemdgaan69

Plaats een beoordeling bij vreemdgaan69!

Geen beoordelingen, Ervaringen en Klachten

vreemdgaan69 review

Deel jouw ervaring over vreemdgaan69

Win een BOL.com cadeaubon t.w.v. €100,-

Plaats eerste review

avatar
wpDiscuz