50plusmatch review

50PlusMatch

Altijd up-to-date
Onafhankelijk Advies
100% Veilig Daten

Over 50PlusMatch

Laatste update : door Expert

50PlusMatch is opgericht in 2006 en ze zijn daarmee de eerste en tevens de grootste datingsite voor 50plussers. De ontwikkelaars hebben bewust gekozen voor een doelgroep, zodat zij hun gebruikers ook sneller in contact kan brengen met gelijkgestemden. Deze datingsite is erg populair onder de senioren en 50+ in Nederland en België en is bovendien uitgegroeid tot grootste vijftig plus datingsite voor Nederlandstalige. Ook beschikt de site over een zeer gebruiksvriendelijk design wat goed geschikt is voor ouderen. Bovendien is deze datingsite geschikt voor zowel het vinden van een serieuze relatie als vriendschap. Inschrijven is gratis en vrijblijvend, dus je kunt dus gerust even een kijkje nemen om te zien of deze vijftigplus dating site bij je past.

50PlusMatch heeft ten eerste gemiddeld zo'n 2500 nieuwe inschrijvingen per maand, waarvan 51% vrouwen en 49% mannen. Tevens is bijna de helft van de leden hoger opgeleid. En ten tweede is deze seniorendating site lid van de consumenten beschermers en dragen daardoor ook het "keurmerk Veilig Daten". Bovendien zijn kosten van een betaallidmaatschap relatief goedkoop ten opzichte van andere 50plus datingaanbieders. Ook beschikt het over handige chat functies waardoor leden altijd en overal kunnen reageren op berichten.

Over 50 plus match kun je op internet veel positieve reviews en beoordelingen terugvinden van gebruikers of ex gebruikers die hun partner inmiddels gevonden hebben via deze datingsite. Bovendien zijn ze ook door het televisie programma TROS Radar uitstekend door de testen gekomen. Evenals in het consumentenprogramma Kassa, ook daar waren de test resultaten erg goed. Zo stellen ze dat 50plus match de ouderen dating op niveau is, waar je in een veilige omgeving met gelijkgestemde in contact kunt komen.

50PlusMatch details

Nichedating Nee
Gay dating Nee
Erotiek Nee
Senioren Ja
Overspel Nee
Hoger opgeleiden Nee
Lokale zoekfunctie Ja
Aantal bezoekers ^210.000 per maand
Aantal leden ^80.000
Prijs per bericht Gratis
Prijs per maand Gratis
Full-Membership €7,95 / €24,95

50PlusMatch kosten

Wil je ook profiteren van alle voordelen en mogelijkheden die deze seniorendatingsite te bieden heeft? Dan kun je er voor kiezen om een betaallidmaatschap te nemen. Bovendien kan dat al vanaf €7,95 per maand met een looptijd van 1 jaar. Dat is in vergelijking met vele andere aanbieders niet duur, en ook de prijs/kwaliteitsverhouding is top! Tevens kun je zelf kiezen uit verschillende abonnementsvormen. Indien je een langere loopduur op het 50plusmatch abonnement neemt dan worden de maandelijkse kosten goedkoper.

- 1 maand kost je €24,95.
- 3 maanden kost €44,85, en dat is €14,95 per maand
- 6 maanden kost €59,70, dat is dus €9,95 per maand
- 1 jaar voor €95,40, wat dus op €7,95 per maand kom.

Klantenbeoordelingen 50PlusMatch

Plaats een beoordeling bij 50PlusMatch!

3 Reviews, Ervaringen en Klachten

Expert
9.1
50plusmatch review

Deel jouw ervaring over 50PlusMatch

Win een BOL.com cadeaubon t.w.v. €100,-

3 Reviews op "50PlusMatch"

avatar
Sorteren op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Hannes
Hannes

10 november 2019 15:51
Geslacht
Man

Schandalig hoe ik nu misleidt ben door de redactie, ik kreeg in Juni 2018 een meningsverschil met een trouwe vrouwelijke lid, ik kreeg ineens een berisping, dus ben ik er zelf vanaf gegaan , want 2x een berisping dan wordt je verwijdert, dus na een Jaar wilde ik terug komen, dus ik heb me opnieuw aangemeld, en na een x aantal dagen, ging ineens bij mij het licht uit, ik de redactie na 1 ½ Jaar aangeschreven hun reactie was we kunnen je niet in ons bestand vinden ,,en ben je wel lid geweest? dus ik stuur ze een mail met hun logo etc etc dus achteraf bleek dat ik toen al gewoon ongewenst was , dus toen ik ze erop attendeerde dat ik wel degelijk lid bent geweest , krijg ik na een paar dagen een mailtje , krijg ik dus te lezen dat ik des tijds de fatsoensnorm dusdanig hebben overschreden dat wij de blokkade moeten handhaven. Met vriendelijke groet,
Dit vind ik walgelijk, ik heb ze te kennen gegeven dat de regels die zij hanteren is , dat je bij 2 berispingen wordt geblokkeerd, en dit was bij mij niet het geval. Dus er wordt met 2 maten gemeten , schandalig komt het omdat mijn Nickname Zoanders is , En niet Vrolijke Henkie ?
Ik heb hier Jaren opgezeten, en ineens bij 1 berisping wordt ik nu ineens geblokkeerd , Maar dit strookt toch niet met wat zij pretenderen in hun Voorwaardes Artikel 3.1 of 3.2 ? Ik heb gewoon gereageerd op een Vrouw die zich zat te beklagen dat ze zoveel Geld had gespendeerd op deze site

Mijn reactie toen hierover, dat er hier een zit te klagen dat ze zoveel geld had uitgegeven zonder resultaten etc etc, en Waarom kom je dan terug op de site ect etc ik heb geen naam niks genoemd, ik viel over haar beklag?!

Maarja het punt zal wel zijn dat ze heel veel aanhang op de site heeft, en wel eens het een en ander organiseert met mensen op de site , of wel vriendinnen en aanhang, en ik ? ik ben een eenling, zonder heel veel aanhang, dus er valt bij mij niet

Als een Consument handelt in strijd met het gestelde artikel 3.1 of 3.2 kan de Datingsite het Lidmaatschap van de Consument opzeggen en zijn profiel direct aanpassen, blokkeren of verwijderen. De Datingsite stelt de Consument op de hoogte van de blokkade of verwijdering onder vermelding van de reden.

Walgelijke beslissing, en ik vind het heel schofterig dat ze in beginsel met de smoes komen dat ze me niet kunnen vinden in het bestand, ter-wijl ze wel zelf kenbaar maken dat je betaal gegevens 7 jaar bewaard blijven ik meen belastingdienst etc

Bedankt 50plusmatch voor jullie misselijke beslissing wat geld niet kan doen, doel bewust misleidt worden en gestraft te worden bij me 1ste berisping zomaar uit het niets geblokkeerd te worden , omdat ik zoanders ben als jullie schaam jullie !

Sbo1949
Sbo1949

22 juli 2019 19:06
Geslacht
Man

Naar buiten heel sociaal, maar ze hebben mij rafgooid omdat ik het even helemaal zat was om ondanks mijn verwijderde foto toch nog ruim 20 dames mijn profiel bezochten zat er alleen noch maar op voor de leuke berichten op TS2. na 18 maanden lid tezijn geweest Full member eis ik nu de nog resterende lidmschaps geld terug. Zij hebben mij geblokt om dat ik een heerlijk Fake profiel had aan gemaakt maar dat zinde de redactie niet. Er loopt al een klacht van mij .wacht een week af op hun reactie en dan geefik het uithanden aan mn fantastische advocaat (bevriend) en die ziet het wel zitten om deze organisatie eens even aan te pakken.

Mick
Mick

1 februari 2019 01:19
Geslacht
Man

Ik had geluk op deze datingsite en daar ben ik ze dankbaar voor

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
wpDiscuz