Novamora: Dating vol passie! Geef jou seksleven een boost!

Laatst bijgewerkt op 1 januari 1970

Novamora is een nieuw erotisch datingplatform dat in korte tijd is uitgegroeid tot één van de populairste casual datingsites. Deze site is opgericht in 2017 en is niettemin de snelst groeiende datingsite van dit moment. Ook had deze datingsite enkele maanden na haar lancering al vele duizenden actieve gebruikers online. Dit hebben zij voornamelijk te danken aan de grote hoeveelheid media-aandacht en reclames op televisie en radio. De slogan van deze sexdatingsite is ‘Gun je seksleven een boost!’ en dat is dan ook precies de intentie waarmee de leden zich massaal hebben ingeschreven. Daarnaast helpen zij andere om hun seksuele grenzen op te zoeken en zorgen zij voor meer spanning in jouw seksleven. Inschrijven op Novamora is gratis, maar om goed gebruik te kunnen maken van alle voordelen is een betaald lidmaatschap noodzakelijk.

Novamora veilig en betrouwbaar?

Op deze datingsite kun je op een veilige en discrete manier contact maken met seks zoekende gebruikers. Tevens is deze site goed beveiligd met een SSL verbinding waardoor alle gegevens en betaling versleuteld worden beveiligd. Hierdoor is deze site niet gevoelig voor internet criminele en kun je 100% discreet te werk gaan.

Daarnaast claimt Nova mora sinds vorige week stellig op de website dat zij in tegenstelling tot veel andere erotische datingwebsites tegen het plaatsen van nepprofielen zijn. Zo vindt je daar bijvoorbeeld geen chatoperators die je aan het lijntje proberen te houden. Bovendien is het Team van Novamora B.V zeer actief om alle kwaadwillende leden te weren van hun platform. Ook wordt er op de voorpagina van novamora.nl aangeven dat je altijd bij hun terecht kan voor vragen, tips of klachten. Ze zijn immers ook 's avonds en in het weekend bereikbaar om je sneller van dienst te kunnen zijn.

Novamora in het kort

logo Novamora Novamora
Novamora: Dating vol passie! Geef jou seksleven een boost! logo Novamora
Gemiddelde beoordeling
Populariteit
3 / 10
Betrouwbaarheid
3 / 10
Gebruiksgemak
3 / 10
Functionaliteit
3 / 10
Klantenservice
3 / 10
Kosten
3 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Shade ( jaar) 19 augustus 2019
Ik raad Novamora niet aan Shade over Novamora

Heb 5 keer een nieuw profiel aan kunnen maken, omdat ik iedere keer na een dag niet meer kon inloggen. Op een gegeven moment zelfs een nieuw e-mailadres aan moeten maken. Kortom: site werkt gewoon niet. Ze blokkeren je profiel na een dag wanneer je niet meteen vip member wordt, maar geven ook niet aan waarom of wat dan ook en je profiel is kwijt. Heel fijn om iedere keer een nieuw profiel aan te moeten maken, terwijl je gewoon serieus bent.

auteur van de beoordeling
P.g.wizq ( jaar) 6 augustus 2019
Ik raad Novamora niet aan P.g.wizq over Novamora

Novamora is net zo nep als al deze zogenaamde review sites die waarschijnlijk ook gewoon van hun zijn. Een groot uitgekookt plan om geld van je af te troggelen.

En dom kreeg deze reactie toen ik mijn kik naam in mijn profiel zette omdat ik na 3x verwijderen nog steeds mail van die sukkels kreeg.

--- Oorspronkelijk bericht ---
Wij willen u er vriendelijk doch dringend aan helpen herinneren dat het plaatsen van contact gegevens conform de voorwaarden waarmee u bij inschrijving akkoord bent gegaan uit den boze is.

Dus ik mag me absoluut niet aan hun voorwaarden houden!!! hahahahahah wat een hersenloze losers. Zorg dat je dat zelf niet bent door in dit soort sites te geloven en je geld te verdoen.

Zoals de meeste al aangeven nepprofielen nepreacties nepsite.

auteur van de beoordeling
joost ( jaar) 30 mei 2019
Ik raad Novamora niet aan joost over Novamora

er zijn wel echte vrouwen aanwezig ,ik ken een vrouw die hier even op was en overspoeld werd door reacties ,wel 300 op 1 dag ,dus de kans dat jij een bericht krijgt is een loterij.gewoon niet intrappen deze mensen zijn puur op je geld uit.
ga dan lekker naar de hoeren kost het je 30 euro en heb je teminste plezier.

auteur van de beoordeling
SultanofSwing ( jaar) 27 april 2019
Ik raad Novamora niet aan SultanofSwing over Novamora

Mijn partner en ik organiseren van tijd tot tijd swingeravondjes en ongeveer driekwart van onze bezoekers komen van deze site vandaan. We betalen er uiteraard voor, maar is het ons dubbel en dwars waard.
Ondanks dat we ons voornamelijk op stellen (en in mindere mate dames alleen) richten, vanuit Novamora zelf worden we NIET gevonden door single-mannen. Heel prettig! Niks op aan te merken!
We worden wel gevonden door single-mannen die een 'stel'profiel aanmaken en is moeilijk irritant. Dat die groep fake is, mee eens. Maar het merendeel van de stellen, zeker degene die tijd en energie hebben gestoken in hun profiel, zijn in de meeste gevallen je gemiddelde papa en mama die buitenshuis willen spelen. Die paar stellen waar toch de zenuwen inslaan en niet meer verder durven te praten van de schrik laten we maar even buiten beschouwing ;)
De website zelf is heel overzichtelijk, de tabjes bovenin hebben weinig uitleg nodig en zelfs voor nieuwe gebruikers makkelijk onder de knie te krijgen.
Dat Novamora je profielomschrijving en foto's checkt is prima, maar in ons geval wordt om de haverklap tekst veranderd (met name om niet betalende stellen toch te kunnen spreken via Kik/Whatsapp/Skype etc.). Geef me dan de optie dat ik met niet-betalende stellen gewoon kan chatten, want uiteindelijk betaal ik ervoor.
De kosten zijn te overzien, mits een stel/dame en wellicht zelfs single mannen zich in begrijpelijk Nederlands kunnen voorstellen, nette, spraakmakende foto's hebben en bereid zijn ervoor te verplaatsen/ontvangen. Dan is een date zo geregeld, ook toen mijn partner en ik er nog kwamen als groentjes.
Wat betreft degene die hier nu zeuren dat ze geen dates kunnen krijgen, zijn dezelfde types die tegen de grotere parenclubs aanschoppen omdat ze geweigerd worden als man alleen of onverzorgd stel. Kam je haar eens, trek eens wat schoons aan, spreek normale volledige zinnen en probeer je profiel een beetje op te leuke ;) Inmiddels hebben we meer dan 100 stellen op deze manier al mogen verwelkomen op onze avonden.

auteur van de beoordeling
edjelange ( jaar) 22 april 2019
Ik raad Novamora niet aan edjelange over Novamora

ik ben hier als belg op nu in 4weken is iemand vlug ontmoet voor de rest 100tal berichten 30tal chats weinig reactie op deze site vind ik de nederlanders reageren veel meer maar das grote afstand

logo Novamora
Onze score 8.4
Gemiddelde beoordeling
288 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 185 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 33 eerlijke ervaringen

Novamora specificaties

Top sites op 1 januari 1970

Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
BeNaughty
Bekijk site
logo BeNaughty
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching