Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 18:52:48 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 18:52:48 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 18:52:48 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 18:52:48 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 18:52:48 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 18:52:48 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 18:52:48 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 18:52:48 ) ᐅ Novamora ™ 37 Reviews → Ervaringen & Klachten! januari 2021
Beoordeling van SultanofSwing
auteur van de beoordeling
SultanofSwing ( jaar) 27 april 2019
Ik raad Novamora niet aan SultanofSwing over Novamora

Mijn partner en ik organiseren van tijd tot tijd swingeravondjes en ongeveer driekwart van onze bezoekers komen van deze site vandaan. We betalen er uiteraard voor, maar is het ons dubbel en dwars waard.
Ondanks dat we ons voornamelijk op stellen (en in mindere mate dames alleen) richten, vanuit Novamora zelf worden we NIET gevonden door single-mannen. Heel prettig! Niks op aan te merken!
We worden wel gevonden door single-mannen die een 'stel'profiel aanmaken en is moeilijk irritant. Dat die groep fake is, mee eens. Maar het merendeel van de stellen, zeker degene die tijd en energie hebben gestoken in hun profiel, zijn in de meeste gevallen je gemiddelde papa en mama die buitenshuis willen spelen. Die paar stellen waar toch de zenuwen inslaan en niet meer verder durven te praten van de schrik laten we maar even buiten beschouwing ;)
De website zelf is heel overzichtelijk, de tabjes bovenin hebben weinig uitleg nodig en zelfs voor nieuwe gebruikers makkelijk onder de knie te krijgen.
Dat Novamora je profielomschrijving en foto's checkt is prima, maar in ons geval wordt om de haverklap tekst veranderd (met name om niet betalende stellen toch te kunnen spreken via Kik/Whatsapp/Skype etc.). Geef me dan de optie dat ik met niet-betalende stellen gewoon kan chatten, want uiteindelijk betaal ik ervoor.
De kosten zijn te overzien, mits een stel/dame en wellicht zelfs single mannen zich in begrijpelijk Nederlands kunnen voorstellen, nette, spraakmakende foto's hebben en bereid zijn ervoor te verplaatsen/ontvangen. Dan is een date zo geregeld, ook toen mijn partner en ik er nog kwamen als groentjes.
Wat betreft degene die hier nu zeuren dat ze geen dates kunnen krijgen, zijn dezelfde types die tegen de grotere parenclubs aanschoppen omdat ze geweigerd worden als man alleen of onverzorgd stel. Kam je haar eens, trek eens wat schoons aan, spreek normale volledige zinnen en probeer je profiel een beetje op te leuke ;) Inmiddels hebben we meer dan 100 stellen op deze manier al mogen verwelkomen op onze avonden.

Reacties
Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 18:52:48 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Plaats een reactie
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid
logo Novamora
Onze score 8.4
Gemiddelde beoordeling
498 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 195 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 31 eerlijke ervaringen

Top sites op 14 maart 2017

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching