50PlusMatch: Dé datingsite voor 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze date

Laatst bijgewerkt op 14 Mar 2022

50PlusMatch is opgericht in 2006 en ze zijn daarmee de eerste en tevens de grootste datingsite voor 50plussers. De ontwikkelaars hebben bewust gekozen voor een doelgroep, zodat zij hun gebruikers ook sneller in contact kan brengen met gelijkgestemden. Deze datingsite is erg populair onder de senioren en 50+ in Nederland en België en is bovendien uitgegroeid tot grootste vijftig plus datingsite voor Nederlandstalige. Ook beschikt de site over een zeer gebruiksvriendelijk design wat goed geschikt is voor ouderen. Bovendien is deze datingsite geschikt voor zowel het vinden van een serieuze relatie als vriendschap. Inschrijven is gratis en vrijblijvend, dus je kunt dus gerust even een kijkje nemen om te zien of deze vijftigplus dating site bij je past.

50PlusMatch heeft ten eerste gemiddeld zo'n 2500 nieuwe inschrijvingen per maand, waarvan 51% vrouwen en 49% mannen. Tevens is bijna de helft van de leden hoger opgeleid. En ten tweede is deze seniorendating site lid van de consumenten beschermers en dragen daardoor ook het "keurmerk Veilig Daten". Bovendien zijn kosten van een betaallidmaatschap relatief goedkoop ten opzichte van andere 50plus datingaanbieders. Ook beschikt het over handige chat functies waardoor leden altijd en overal kunnen reageren op berichten.

Over 50 plus match kun je op internet veel positieve reviews en beoordelingen terugvinden van gebruikers of ex gebruikers die hun partner inmiddels gevonden hebben via deze datingsite. Bovendien zijn ze ook door het televisie programma TROS Radar uitstekend door de testen gekomen. Evenals in het consumentenprogramma Kassa, ook daar waren de test resultaten erg goed. Zo stellen ze dat 50plus match de ouderen dating op niveau is, waar je in een veilige omgeving met gelijkgestemde in contact kunt komen.

50PlusMatch in het kort

logo 50PlusMatch 50PlusMatch
logo 50PlusMatch https://50plusmatch.nl
50PlusMatch: Dé datingsite voor 50-plussers die op zoek zijn naar een serieuze date

Wat kost 50PlusMatch?

Nichedating Nee

Prijzenoverzicht

PeriodePrijsPer maand Voordeel
1 maand€24,95€24,950
3 maanden€49,95€16,6516
6 maanden€74,95€12,4925
logo 50PlusMatch
Onze score 9.1
Gemiddelde beoordeling
12 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 235 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

50PlusMatch specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie-
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteem-
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versie-
  • OriëntatieOriëntatie-

Top sites op 14 Mar 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching