Bullchat: Grootste Gay Chat van Nederland

Laatst bijgewerkt op 12 juli 2021

Bullchat is de grootste gay chat, men-only en tevens ook opgezet door gays. Deze beheerders begrepen als geen andere wat homo's graag online doen. Daarom hebben ze deze chatsite ontwikkeld waarmee je gemakkelijk en laagdrempelig een chatgesprek met webcam tot stand kan laten komen met andere homoseksuele gelijkgestemde.


Op Bullchat zijn dagelijks ruim 60 duizend unieke chatters actief waardoor er dus altijd wel een geschikt persoon online is om mee te chatten, cammen of daten. Om op deze 100% gratis gaychat te kunnen inloggen dien je alleen een naam en locatie op te geven. Wat tevens ook handig is als je discreet wilt blijven. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om een foto aan je chat cv toe te voegen en kan je bovendien je webcam aanzetten voor andere chatters.


Bullchat Alternatieven Voor Gay Sexdate's (direct contant!)


gaysgodating.nl

Bullchat alternatief gaysgodating.com

8.0/10
Benaughty.nl

Bullchat alternatief benaughty

7.0/10
Squirt.nl

Bullchat alternatief Squirt

5.8/10

ZIE OOK :  Gay dating sites met een hoog slagingspercentage!

Vijf procent op Bullchat gebruikt cam


Wanneer je op bullchat.nl opzoek bent naar een date is het wel zeer gewenst om een webcam aan te hebben. Hier kan je gedurende het chatgesprekken zelf voor kiezen om deze aan te zetten of uit te laten. Van de duizenden actieve chatters die te gelijk online zijn heeft ongeveer 5% een webcam aan. Daarnaast komt ongeveer 40% online met en foto. Het is bovendien ook mogelijk om tijdens het chatten je foto privé mee te sturen. Daarmee voorkom je dat andere jou foto kunnen zien en je foto’s worden standaard na 3 uur automatisch verwijderd uit hun database.


Handig om te weten, wanneer je in het zoekvenster het woord "cam" intype (zonder quotes) worden alle chatters met een live cam getoond. Ook kun je zo ook zoeken op "video", dan krijg je alle mannen die een YouTube video op hun cv.


Bull chat veilig of gevaarlijk


Er vinden dagelijks honderden dates plaats via deze gaychat die over het algemeen positief verlopen. Daarentegen zijn er op bull chat los van de fakers ook oplichters en andere mensen actief met foute bedoelingen. Deze personen zijn alleen op geld uit en kunnen je daardoor afpersen, bedreigen of mishandelen om het af te dwingen. Bovendien zijn er ook veel situaties van discrete mannen die worden gechanteerd om hen geaardheid te openbaren. Wees daarom altijd op je hoeden en geef nooit zomaar herkenbare foto's of privégegevens aan onbekende via de chat. Probeer te voorkomen dat deze criminele gegevens van je in handen krijgen waarmee ze jou onder druk kunnen zetten. En spreek bijvoorbeeld bij een eerste ontmoeting ook niet zomaar af op onveilige en afgelegen plekken.


Bullchat.com gebruikt CoinHive miner Trojan


Sinds 28 januari 2018 kun je alleen nog inloggen door te accepteren dat je browser de CoinHive miner draait. Met deze toegang kunnen de eigenaren van Bullchat.com geld verdienen aan iedere chatter die online is. En omdat je verplicht bent dit (eenmalig) te activeren alvorens je kunt inloggen op de chat nemen vele chatters onbewust een groot risico! Dit wordt namelijk gebruikt om op de achtergrond van jouw computer of device bitcoins te minen.


CoinHive Trojaan refereert naar een JavaScript miner en wordt bovendien niet beschouwd als illegaal. Dit doordat je hier zelf toestemming voor moet geven. Ook wordt deze manier van minen vaak misbruikt door cybercriminelen om geld te verdienen op een illegale wijze. Hiermee maken ze niet alleen inbreuk op je systeem en privacy maar is de kans groot dat je systeem wordt overbelast. Dit is niet alleen onveilig maar ook schadelijk voor je PC, mobiel of tablet. Wees dus gewaarschuwd en breng ook je vrienden hiervan op de hoogte!


Minderjarige op Bullchat.nl


Ook zijn er op bullchat genoeg gay jongens online die nog lang geen 18 jaar of ouder zijn, houd daar rekening mee! Mocht je een vermoeden hebben van misbruik dan kun je een melding doen naar de beheerder via de button "raport spam". Wanneer andere mannen dat ook doen wordt de desbetreffende persoon automatisch geblokkeerd en kan hij ongeveer een uur lang niet opnieuw inloggen.


Zoek je een alternatief voor Bullchat? Probeer dan gratis GaysGoDating.

Bullchat details

NichedatingNee
Gay datingJa
ErotiekJa
SeniorenNee
OverspelJa
Hoger opgeleidenNee
Lokale zoekfunctieJa
Aantal bezoekers2.2 miljoen+ per maand
Aantal chatters300k of meer
Prijs per berichtGratis
Prijs per maandGratis

Bullchat inloggen


Als je wilt inloggen op bullchat ga je naar bullchat.com en druk je in het midden van de pagina op de button "ENTER CHATROOM". Vervolgens krijg je het inlog scherm in een nieuw tab en veranderd het eerste tab in een doorlink naar reclame.


1) Kies een nickname of-te-wel gebruikersnaam (Tip! omschrijf in een paar woorden en afkortingen wie je bent en wat je zoekt).
2) Daarna omschrijf je bij "About me" in het kort je stats en waar je naar op zoek bent.
3) Upload eventueel een foto via "Photo" maar houdt er wel rekening mee dat deze foto voor iedere chatter zichtbaar is!
4) Geef vervolgens bij "Change Location" je locatie aan, zodat andere waar je vandaan komt.
5) Daarna druk je op de button "Login" en hoef je alleen nog de vier cijferige captcha code in te vullen om te kunnen beginnen met chatten.


Mocht je niet kunnen inloggen dan kan het zijn de je chatnaam of tekst mogelijk termen bevat die niet door de spam filter heen komen. Wellicht heb je dan zonder het zelf te weten een verdachte inlognaam gebruikt, of ben je commercieel bezig.


Bull chat Captcha



bullchat captchaSinds maart 2018 is het inlogscherm op bullchat.com gewijzigd. Daarbij is de grootste verandering de Captcha code die je nu moet invullen om binnen te komen. Daarnaast hebben zij ook een vernieuwde inlog pagina. Hier kun je zoals gewoonlijk de gebruikelijke informatie opgeven en een foto toevoegen. Daarna kom je op een scherm met een 4-cijferige code (zie afbeelding rechts). Deze code moet je vervolgens overtypen in het vakje eronder en op inloggen of enter drukken. Met deze update probeert bull chat te voorkomen dat spammers met bots automatisch opnieuw kunnen inloggen op de chatbox.


BullChat.nl verdient tonnen aan cryptojacking chatters


bull chat.nl doet aan cryptojacking

2 april 2018 | Nederland


Bullchat.nl doet aan "cryptojacking" of te wel coin minen op computers en telefoons van chatters. Zonder dat je het weet delven ze virtuele valuta via jou systeem. Daarmee halen ze na schatting maandelijks meer dan 200.000 binnen. lees verder..


Man opgepakt voor afpersing en geweld bullchat



Afpersing via bull chat

14 jul. 2017 | Nederland


De verdachte 32-jarige verdachte die op vrijdag 24 juni 2017 al werd aangehouden leerde de slachtoffers kennen via de gaychat site Bullchat.com. De man wordt er van verdacht tenminste 5 homoseksuele mannen te hebben afgeperst en bedreigd. lees verder..

Bullchat in het kort

logo Bullchat Bullchat
Bullchat: Grootste Gay Chat van Nederland logo Bullchat
Voordelen
  • Altijd gratis chatten
  • Gratis videochat
  • Ruim 60.000 chatters per dag
  • Chatters filteren per provincie
  • Privé foto's versturen.
Nadelen
  • Gevaarlijk en onveilig
  • Groot risico op schadelijke software
  • Stiekem crypto minen op PC's van chatters
  • Veel criminelen, drugsdealers en pedo's
  • Groot risico om afgeperst te worden
  • Geen controle op chatters en misbruikers
  • Geen support alleen voor adverteerders
  • Je ontvangt vaak schokkende foto's
  • Veel fakers en spammers
Gemiddelde beoordeling
Populariteit
3 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Gebruiksgemak
3 / 10
Functionaliteit
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Kosten
3 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Lot ( jaar) 24 oktober 2019
Ik raad Bullchat niet aan Lot over bullchat

Ben al meer dan 24u geweigerd op bullchat
Heb niemand gecontacteerd als ik online waa
Degoutant
Als ik trrug online kan = mijn profiel deleten. Niet betrouwbaar

auteur van de beoordeling
Bilicieus ( jaar) 24 oktober 2019
Ik raad Bullchat niet aan Bilicieus over bullchat

sinds gisteren 26 oktober 2019 kom ik niet meer op de Bullchat site......na het inlog scherm alles zwart.......

auteur van de beoordeling
Guy van den Elzentak ( jaar) 23 oktober 2019
Ik raad Bullchat niet aan Guy van den Elzentak over bullchat

Vandaag blef het scherm ZWART!

auteur van de beoordeling
Frans ( jaar) 23 oktober 2019
Ik raad Bullchat niet aan Frans over bullchat

Als je wil chatten,met iemand,krijg je een reclame te zien,zodat je niet kan chatten met die persoon. Dat is bij meerdere personen het geval. Dat is zeer vervelend. Doe daar wat aan.

auteur van de beoordeling
Noordzeetje ( jaar) 23 oktober 2019
Ik raad Bullchat niet aan Noordzeetje over bullchat

Sedert enkele uren niet mogelijk om nog op site te geraken - Er verschijnt geen 4 cijfer code meer.
Iemand die oplossing kent ?

logo Bullchat
Onze score 6.0
Gemiddelde beoordeling
3042 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 51 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 314 eerlijke ervaringen

Bullchat specificaties

Top sites op 12 juli 2021

Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
BeNaughty
Bekijk site
logo BeNaughty
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching