Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.98.39 [date] => 05-10-2022 [time] => 3:14:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.98.39 [date] => 05-10-2022 [time] => 3:14:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.98.39 [date] => 05-10-2022 [time] => 3:14:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.98.39 [date] => 05-10-2022 [time] => 3:14:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.98.39 [date] => 05-10-2022 [time] => 3:14:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.98.39 [date] => 05-10-2022 [time] => 3:14:41 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.98.39 [date] => 05-10-2022 [time] => 3:14:41 ) Bullchat Review » 589 Ervaringen & Klachten (2022)

Bullchat: Grootste Gay Chat van Nederland

Laatst bijgewerkt op 12 juli 2021

Bullchat is de grootste gay chat, men-only en tevens ook opgezet door gays. Deze beheerders begrepen als geen andere wat homo's graag online doen. Daarom hebben ze deze chatsite ontwikkeld waarmee je gemakkelijk en laagdrempelig een chatgesprek met webcam tot stand kan laten komen met andere homoseksuele gelijkgestemde.


Op Bullchat zijn dagelijks ruim 60 duizend unieke chatters actief waardoor er dus altijd wel een geschikt persoon online is om mee te chatten, cammen of daten. Om op deze 100% gratis gaychat te kunnen inloggen dien je alleen een naam en locatie op te geven. Wat tevens ook handig is als je discreet wilt blijven. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om een foto aan je chat cv toe te voegen en kan je bovendien je webcam aanzetten voor andere chatters.


Bullchat Alternatieven Voor Gay Sexdate's (direct contant!)


gayontmoetingen.nl

Bullchat alternatief gayontmoetingen.com

8.0/10
guys-dating.nl

Bullchat alternatief guys dating

7.0/10
Squirt.nl

Bullchat alternatief Squirt

5.8/10

ZIE OOK :  Gay dating sites met een hoog slagingspercentage!

Vijf procent op Bullchat gebruikt cam


Wanneer je op bullchat.nl opzoek bent naar een date is het wel zeer gewenst om een webcam aan te hebben. Hier kan je gedurende het chatgesprekken zelf voor kiezen om deze aan te zetten of uit te laten. Van de duizenden actieve chatters die te gelijk online zijn heeft ongeveer 5% een webcam aan. Daarnaast komt ongeveer 40% online met en foto. Het is bovendien ook mogelijk om tijdens het chatten je foto privé mee te sturen. Daarmee voorkom je dat andere jou foto kunnen zien en je foto’s worden standaard na 3 uur automatisch verwijderd uit hun database.


Handig om te weten, wanneer je in het zoekvenster het woord "cam" intype (zonder quotes) worden alle chatters met een live cam getoond. Ook kun je zo ook zoeken op "video", dan krijg je alle mannen die een YouTube video op hun cv.


Bull chat veilig of gevaarlijk


Er vinden dagelijks honderden dates plaats via deze gaychat die over het algemeen positief verlopen. Daarentegen zijn er op bull chat los van de fakers ook oplichters en andere mensen actief met foute bedoelingen. Deze personen zijn alleen op geld uit en kunnen je daardoor afpersen, bedreigen of mishandelen om het af te dwingen. Bovendien zijn er ook veel situaties van discrete mannen die worden gechanteerd om hen geaardheid te openbaren. Wees daarom altijd op je hoeden en geef nooit zomaar herkenbare foto's of privégegevens aan onbekende via de chat. Probeer te voorkomen dat deze criminele gegevens van je in handen krijgen waarmee ze jou onder druk kunnen zetten. En spreek bijvoorbeeld bij een eerste ontmoeting ook niet zomaar af op onveilige en afgelegen plekken.


Bullchat.com gebruikt CoinHive miner Trojan


Sinds 28 januari 2018 kun je alleen nog inloggen door te accepteren dat je browser de CoinHive miner draait. Met deze toegang kunnen de eigenaren van Bullchat.com geld verdienen aan iedere chatter die online is. En omdat je verplicht bent dit (eenmalig) te activeren alvorens je kunt inloggen op de chat nemen vele chatters onbewust een groot risico! Dit wordt namelijk gebruikt om op de achtergrond van jouw computer of device bitcoins te minen.


CoinHive Trojaan refereert naar een JavaScript miner en wordt bovendien niet beschouwd als illegaal. Dit doordat je hier zelf toestemming voor moet geven. Ook wordt deze manier van minen vaak misbruikt door cybercriminelen om geld te verdienen op een illegale wijze. Hiermee maken ze niet alleen inbreuk op je systeem en privacy maar is de kans groot dat je systeem wordt overbelast. Dit is niet alleen onveilig maar ook schadelijk voor je PC, mobiel of tablet. Wees dus gewaarschuwd en breng ook je vrienden hiervan op de hoogte!


Minderjarige op Bullchat.nl


Ook zijn er op bullchat genoeg gay jongens online die nog lang geen 18 jaar of ouder zijn, houd daar rekening mee! Mocht je een vermoeden hebben van misbruik dan kun je een melding doen naar de beheerder via de button "raport spam". Wanneer andere mannen dat ook doen wordt de desbetreffende persoon automatisch geblokkeerd en kan hij ongeveer een uur lang niet opnieuw inloggen.


Zoek je een alternatief voor Bullchat? Probeer dan gratis GayOntmoetingen.

Bullchat details

NichedatingNee
Gay datingJa
ErotiekJa
SeniorenNee
OverspelJa
Hoger opgeleidenNee
Lokale zoekfunctieJa
Aantal bezoekers2.2 miljoen+ per maand
Aantal chatters300k of meer
Prijs per berichtGratis
Prijs per maandGratis

Bullchat inloggen


Als je wilt inloggen op bullchat ga je naar bullchat.com en druk je in het midden van de pagina op de button "ENTER CHATROOM". Vervolgens krijg je het inlog scherm in een nieuw tab en veranderd het eerste tab in een doorlink naar reclame.


1) Kies een nickname of-te-wel gebruikersnaam (Tip! omschrijf in een paar woorden en afkortingen wie je bent en wat je zoekt).
2) Daarna omschrijf je bij "About me" in het kort je stats en waar je naar op zoek bent.
3) Upload eventueel een foto via "Photo" maar houdt er wel rekening mee dat deze foto voor iedere chatter zichtbaar is!
4) Geef vervolgens bij "Change Location" je locatie aan, zodat andere waar je vandaan komt.
5) Daarna druk je op de button "Login" en hoef je alleen nog de vier cijferige captcha code in te vullen om te kunnen beginnen met chatten.


Mocht je niet kunnen inloggen dan kan het zijn de je chatnaam of tekst mogelijk termen bevat die niet door de spam filter heen komen. Wellicht heb je dan zonder het zelf te weten een verdachte inlognaam gebruikt, of ben je commercieel bezig.


Bull chat Captcha



bullchat captchaSinds maart 2018 is het inlogscherm op bullchat.com gewijzigd. Daarbij is de grootste verandering de Captcha code die je nu moet invullen om binnen te komen. Daarnaast hebben zij ook een vernieuwde inlog pagina. Hier kun je zoals gewoonlijk de gebruikelijke informatie opgeven en een foto toevoegen. Daarna kom je op een scherm met een 4-cijferige code (zie afbeelding rechts). Deze code moet je vervolgens overtypen in het vakje eronder en op inloggen of enter drukken. Met deze update probeert bull chat te voorkomen dat spammers met bots automatisch opnieuw kunnen inloggen op de chatbox.


BullChat.nl verdient tonnen aan cryptojacking chatters


bull chat.nl doet aan cryptojacking

2 april 2018 | Nederland


Bullchat.nl doet aan "cryptojacking" of te wel coin minen op computers en telefoons van chatters. Zonder dat je het weet delven ze virtuele valuta via jou systeem. Daarmee halen ze na schatting maandelijks meer dan 200.000 binnen. lees verder..


Man opgepakt voor afpersing en geweld bullchat



Afpersing via bull chat

14 jul. 2017 | Nederland


De verdachte 32-jarige verdachte die op vrijdag 24 juni 2017 al werd aangehouden leerde de slachtoffers kennen via de gaychat site Bullchat.com. De man wordt er van verdacht tenminste 5 homoseksuele mannen te hebben afgeperst en bedreigd. lees verder..

Bullchat in het kort

logo Bullchat Bullchat
logo Bullchat https://bullchat.com
Bullchat: Grootste Gay Chat van Nederland
Voordelen
  • Altijd gratis chatten
  • Gratis videochat
  • Ruim 60.000 chatters per dag
  • Chatters filteren per provincie
  • Privé foto's versturen.
Nadelen
  • Gevaarlijk en onveilig
  • Groot risico op schadelijke software
  • Stiekem crypto minen op PC's van chatters
  • Veel criminelen, drugsdealers en pedo's
  • Groot risico om afgeperst te worden
  • Geen controle op chatters en misbruikers
  • Geen support alleen voor adverteerders
  • Je ontvangt vaak schokkende foto's
  • Veel fakers en spammers
Gemiddelde beoordeling
Populariteit
4 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Gebruiksgemak
4 / 10
Functionaliteit
6 / 10
Klantenservice
2 / 10
Kosten
10 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Lot ( jaar) 24 oktober 2019
Ik raad Bullchat niet aan Lot over bullchat

Ben al meer dan 24u geweigerd op bullchat
Heb niemand gecontacteerd als ik online waa
Degoutant
Als ik trrug online kan = mijn profiel deleten. Niet betrouwbaar

auteur van de beoordeling
Bilicieus ( jaar) 24 oktober 2019
Ik raad Bullchat niet aan Bilicieus over bullchat

sinds gisteren 26 oktober 2019 kom ik niet meer op de Bullchat site......na het inlog scherm alles zwart.......

auteur van de beoordeling
Guy van den Elzentak ( jaar) 23 oktober 2019
Ik raad Bullchat niet aan Guy van den Elzentak over bullchat

Vandaag blef het scherm ZWART!

auteur van de beoordeling
Frans ( jaar) 23 oktober 2019
Ik raad Bullchat niet aan Frans over bullchat

Als je wil chatten,met iemand,krijg je een reclame te zien,zodat je niet kan chatten met die persoon. Dat is bij meerdere personen het geval. Dat is zeer vervelend. Doe daar wat aan.

auteur van de beoordeling
Noordzeetje ( jaar) 23 oktober 2019
Ik raad Bullchat niet aan Noordzeetje over bullchat

Sedert enkele uren niet mogelijk om nog op site te geraken - Er verschijnt geen 4 cijfer code meer.
Iemand die oplossing kent ?

auteur van de beoordeling
Pietje ( jaar) 21 september 2019
Ik raad Bullchat niet aan Pietje over bullchat

Veel pedo's op deze site. En rapporteren helpt niets. Het lijkt soms wel of de beheerders het faciliteren, net als drugshandel. Veel fakers, oplichters. Terwijl in basis de opzet goed is. Veel oudere chatters accepteren duidelijk aangegeven leeftijdsgrens in tekst niet en worden ronduit vuil als je ze daarop aanspreekt. Sommige mensen zijn werkelijk altijd online, wanneer je ook inlogt. Beetje gek.

auteur van de beoordeling
Roos75@gmail.com ( jaar) 15 september 2019
Ik raad Bullchat niet aan Roos75@gmail.com over bullchat

Iedere keer wordt ik na een uur er uitgeknikkerd ik word daar schijtziek van en waarom? Je kan niet aan de beheerder waarom. Stik maar met Bullchat!

auteur van de beoordeling
patrick ( jaar) 10 augustus 2019
Ik raad Bullchat niet aan patrick over bullchat

zal bullchat toch niet aanraden niets anders dan problemen en altijd met acces denied en dat noemen ze dan service dit laat toch te wensen over

auteur van de beoordeling
Michel ( jaar) 6 augustus 2019
Ik raad Bullchat niet aan Michel over bullchat

Al n eige chat site geopend , ik kan Al mnd niet meer in bulchat

auteur van de beoordeling
bottom ( jaar) 4 augustus 2019
Ik raad Bullchat niet aan bottom over bullchat

zielige en hypocriete houding van de beheerders van de site. Zijn nog te laf om te melden waarom ze iemand de toegang tot de site weigeren en na 6u nog altijd geen toegang en het waarom is een raadsel

auteur van de beoordeling
Jeroen ( jaar) 4 augustus 2019
Ik raad Bullchat niet aan Jeroen over bullchat

jammer dat het zo gaat steeds access.denied bij mijn staat ook steeds of je ben 1 min er in weg scherm weer al weken aan de hand kunnen ze niets aan doen ,hoop dat gauw verholpen woord

auteur van de beoordeling
Johan ( jaar) 3 augustus 2019
Ik raad Bullchat niet aan Johan over bullchat

Er heeft iemand een profiel aangemaakt met een foto waarop een skinhead een hitlergroet doet, hij heeft een zwarte band met een hakenkruis om zijn bovenarm en er hangt een vlag met een hakenkruis aan de muur. Bullchat al meermaals hiervoor benaderd maar er wordt niets aan gedaan. Schandalig dat zulke foto gebruikt mogen worden

auteur van de beoordeling
Johanlaekens ( jaar) 29 juli 2019
Ik raad Bullchat niet aan Johanlaekens over bullchat

Helaas werkt deze website steeds slechter. acces denied of locatielandkaart of capcha inloggen werken geregeld slecht of helemaal niet. Steeds vaker kom ik er gewoon niet meer in door een van deze dingen. heel jammer

auteur van de beoordeling
rob ( jaar) 29 juli 2019
Ik raad Bullchat niet aan rob over bullchat

vaak een site waar ik regelmatig van word afgegooid terwijl ik nog maar net ben ingelogd en op nieuw inloggen lukt gewoon niet meer dan krijg ik acsses deneid waarom en hoe kan dit bullchat

auteur van de beoordeling
Jeroen ( jaar) 28 juli 2019
Ik raad Bullchat niet aan Jeroen over bullchat

Slechte site!!! Men houd elkaar alleen maar voor de gek, je krijgt een grote mond, ze doenn niks tegen fake gasten hoe vaak je het ook aangeeft enzo ....

auteur van de beoordeling
andy ( jaar) 19 juli 2019
Ik raad Bullchat niet aan andy over bullchat

sinds hun update sen aanpassingen is het dikke nul geworden en deze die pagina beheren hoor je niet hoor ik blijf er van weg en hoop dat de rest ook volgt want dan gaan ze reclame inkomsten zien zakken want enigste die hen interesseert zijn inkomsten ik ga alvast naar ander site waar ze wel betrouwbaar zijn ook al kost me dit mss wel iets per maand maar krijg je antw op u vragen en is de site wel te vertrouwen

auteur van de beoordeling
Jan ( jaar) 28 juni 2019
Ik raad Bullchat niet aan Jan over bullchat

Ik wordt sinds 2 dagen geblockt , waarom Joost mag het weten , wat ik weet is dat jonge gassies mij aanspreken , schelden en tieren , en verwijten maak .
Dan zeg ik zet ook eens je cam aan , weet ik tegen wie ik praat , 0 reactie dus dan , en het hoe dan ook voor elkaar krijgen dat ik niet meer op de site kan .
Jaren lang trouwe bezoeker die niks te verbergen heb vraag ik om cam , tel nr , dan wordt je geblocht , ik senior , schelden bepaalde personen je verrot.
Plaats ik hier gisteren n reactie , wordt die verwijderd , dan vraag ik je ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Jammer dat site door personen om zeep geholpen wordt .

Gr Jan , hoop ik gewoon weer toegang

auteur van de beoordeling
Jan ( jaar) 27 juni 2019
Ik raad Bullchat niet aan Jan over bullchat

OOk ik sinds gisterenmiddag , het zelfde probleem , als onderstaande , en zijn mensen , die natuurlijk zonder cam menen een oordeel over mij te moeten vellen.en het dus voor elkaar krijgen mij te blocken voor langere tijd.
Op zich kom ik er graag op , op de site , jammer dat iemand het zonder gemaat staafde reden mij kan blocken

auteur van de beoordeling
Nudist ( jaar) 15 juni 2019
Ik raad Bullchat niet aan Nudist over bullchat

Ervaar hier hetzlefde telkens access denied na het inloggen.
Ook van alles nagekeken, lukt helaa sniet meer om in te loggen

auteur van de beoordeling
Pieter ( jaar) 2 juni 2019
Ik raad Bullchat niet aan Pieter over bullchat

Er is al weken een access denied bij het inloggen. Ik heb alles nagelopen op techniek, zelfs met externe hulp. Het ligt aan de site van Bullchat zelf. Maar daar kom ik niet bij.
Ik wil weten waarom er access denied staat terwijl er niks aan de hand is, dat ik weet.
De site ga ik anders niet meer gebruiken. Klantvriendelijkheid is er niet. Betrouwbaarheid bezoekers was al ver te zoeken. Jammer.

auteur van de beoordeling
bare bottom ( jaar) 1 juni 2019
Ik raad Bullchat niet aan bare bottom over bullchat

Reeds sedert gisteren onmogelijk toegang te krijgen tot de site. Weet de reden niet. Er wordt gewoon gemeld access denied zonder meer. Zielige site met nog zieliger verantwoordelijke beheerders van de site. Zeker geen aanrader

auteur van de beoordeling
marty ( jaar) 31 mei 2019
Ik raad Bullchat niet aan marty over bullchat

ik ben al jaren trouwe bezoeker maar de laatste tijd kom ik er niet meer op wordt elke keer denied vind het jammer het beviel me altijd prima.
wat is de oplossing

auteur van de beoordeling
piet ( jaar) 28 mei 2019
Ik raad Bullchat niet aan piet over bullchat

ik heb een kritische review geplaatst over Bullchat. Deze is echter verdwenen. Moeten wij twijfelen aan de onpartijdigheid van deze website?

auteur van de beoordeling
piet ( jaar) 28 mei 2019
Ik raad Bullchat niet aan piet over bullchat

Wat een vuile KUTsite is Bullchat toch. Heb er, zonder enige aanwijsbare reden, een week uit gelegen (access denied) en nu kom ik er weer niet in. En NERGENS kan je daarover reclameren. Deze criminelen willen alleen aan je verdienen maar zich verantwoorden voor volstrekt willekeurig gedrag: Ho Maar! Wat een asociale klootzakken.

auteur van de beoordeling
ja je moeder ( jaar) 26 mei 2019
Ik raad Bullchat niet aan ja je moeder over bullchat

gratis maar inloggen lukt vaak niet. bovendien draait er een bitmine programma mee wat een hoop rekenkracht van je pc kost. daarmee wordt het volstrekt onbetrouwbaar. voor zover dat het nog niet was aangezien 90% fake is.

auteur van de beoordeling
Enrico ( jaar) 22 mei 2019
Ik raad Bullchat niet aan Enrico over bullchat

Wat is er de laatste dagen toch mis met Bullchat? Iedere keer na invoeren van de 4-cijferige code en op enter te klikken, krijg ik de melding "acces denied". Heel irritant!
Is er een storing?

auteur van de beoordeling
Rick peter ( jaar) 21 mei 2019
Ik raad Bullchat niet aan Rick peter over bullchat

Wordt ondanks dat je correct en netjes bent geen rare ideeën en wensen hebt correct in taalgebruik al maanden geblokt zodra ik via mijn mobiel zonder WiFi inlog lukt het mij wel om erin te komen raar dat beheerders je anoniem blokken waarschijnlijk eens afgewezen door mij

auteur van de beoordeling
GRCA ( jaar) 19 mei 2019
Ik raad Bullchat niet aan GRCA over bullchat

Ik denk dat het systeem je uitgooit zodra het er achter komt dat er een blokkeerprogramma voor 'criptojacking' op je computer staat. Misschien heb ik het fout, maar sinds ik zo'n programma heb geïnstalleerd, word ik binnen 30 seconden eruit gegooid.

auteur van de beoordeling
alexks ( jaar) 11 mei 2019
Ik raad Bullchat niet aan alexks over bullchat

waarom word ik er heel vaak afgegooid hier op bullchat wil wel een serieus antwoord op van BULLCHAT..

auteur van de beoordeling
alex ( jaar) 10 mei 2019
Ik raad Bullchat niet aan alex over bullchat

waarom ben ik als eerste inlog vanmorgen ... 10-05-2019 al geblokt /geweigerd? van 10uur20 tot nu toe 19u45 bij openen van bullchat was ik al geweigerd??

auteur van de beoordeling
boyke ( jaar) 9 mei 2019
Ik raad Bullchat niet aan boyke over bullchat

Geen reactie bedankt voor jullie geweldige service. Ga er zelf wel een bouwen en bij jullie wegtrekken Nu jullie zin Geen inkomsten meer aangezien ik er een ga bouwen met heel wat meer mogelijkheden en protottypen had ik al liggen Moet je maar niet zo wiegenwijs zijn Ik wacht nog 1 dag af

auteur van de beoordeling
boyke ( jaar) 9 mei 2019
Ik raad Bullchat niet aan boyke over bullchat

hallo kunnen jullie niet tegen kritiek of zo dat je het fatsoen niet hebt om te antwoorden wat de reden is dat er geen berichten meer binnenkomen nadat je hebt ingelogd. En donderen jullie zo maar berichten weg dat niemand dat kan zien.
Zie hieronder wel de nodige berichten staan en helaas moet ik deze ondersteunen.
Gooi dan heel bull eruit of ik ga het doen

auteur van de beoordeling
boyke ( jaar) 8 mei 2019
Ik raad Bullchat niet aan boyke over bullchat

slechte site aangezien er vaak storingen zijn dus 0 sterren en als je wel kunt inloggen kun je wel berichten sturen als die aankomen maar berichten terug komen niet binnen

auteur van de beoordeling
Dolf ( jaar) 4 mei 2019
Ik raad Bullchat niet aan Dolf over bullchat

Daar zit ik ook aan te denken om maatregelen te nemen tegen deze eikels, zomaar zonder uitleg eraf gedonderd, terwijl je met een date bezig bent

auteur van de beoordeling
alexks ( jaar) 25 april 2019
Ik raad Bullchat niet aan alexks over bullchat

Ik heb een vraag aan de beheerders ! Hoe kan het komen dat je tijdens een normale chat sessie opeens geblokkeerd word ? Er is niets onregelmatigs gebeurt, de chatter aan de andere kant blijft zeuren ondanks een afwijzing. Ik heb opnw inloge met andere nick .. en de toergang werd mij geweigerd , dit duurt nu al ruim 1 dag (19 uur) hoe kan dit en en waarom?

auteur van de beoordeling
Athony ( jaar) 22 april 2019
Ik raad Bullchat niet aan Athony over bullchat

Geruime tijd kan ik niet meer inloggen en krijg ERROR, wegens beveiligingscode
Hoe kan ik alsnog inloggen, of hoe kom ik aan de gevraagde code ?

auteur van de beoordeling
marcel (58 jaar) 21 april 2019
Ik raad Bullchat niet aan marcel over bullchat

je wordt zomaar geblokkeerd als je aangeeft dat iemand een faker is mar aan de fakers zelf doen ze niets

auteur van de beoordeling
Jordy ( jaar) 27 december 2018
Ik raad Bullchat niet aan Jordy over bullchat

Ik ook al paar dagen niet geeft asn unavalabl

auteur van de beoordeling
Wh ( jaar) 27 december 2018
Ik raad Bullchat niet aan Wh over bullchat

Zeer slecht kan niet meer binnen komen in profiel

auteur van de beoordeling
giel ( jaar) 27 december 2018
Ik raad Bullchat niet aan giel over bullchat

waarom word ik er heel vaak afgegooid hier op bullchat wil wel een serieus antwoord op anders ga ik maatregelen nemen tegen BULLCHAT..

auteur van de beoordeling
William ( jaar) 27 december 2018
Ik raad Bullchat niet aan William over bullchat

vandäag Hallo Bullchat is offline we zijn 26 december 2018 1 uur

auteur van de beoordeling
chatter ( jaar) 26 december 2018
Ik raad Bullchat niet aan chatter over bullchat

Kan ineens niet meer inloggen. Krijg na invullen cijfercode een pop-up met ''service.unavailable''.

auteur van de beoordeling
A BOTTOM ( jaar) 26 december 2018
Ik raad Bullchat niet aan A BOTTOM over bullchat

na jaren plezier te hebben gehad is er een eind gekomen voor mij aan bullchat denk ik . geraak er volledig niet meer op en krijg nergens geen rede waardoor dat komt . spijtig dat de fakers en zeveraars mij toch er af gekregen hebben . spijtig voor bull ook dat die zo kapot gaat :-(

auteur van de beoordeling
Geile gozer ( jaar) 23 december 2018
Ik raad Bullchat niet aan Geile gozer over bullchat

Hey wordt sinds 2 weken er ook afgegooid zonder aanleiding.Had vaak geile date,s,maar nu sinds 2 weken niks meer,krijgr geen kans om een date teregelen.Was altijd blij met bull,maar nu niet meer!!!!!!!!!!!

auteur van de beoordeling
Philip ( jaar) 23 december 2018
Ik raad Bullchat niet aan Philip over bullchat

Ik ga bullchat voor de rechter gooien

auteur van de beoordeling
giel ( jaar) 22 december 2018
Ik raad Bullchat niet aan giel over bullchat

waarom kan ik niet inloggen op bullchat dat is al de zoveelste keer dat het niet lukt en ik wil ingelogd blijven....

auteur van de beoordeling
A BOTTOM ( jaar) 18 december 2018
Ik raad Bullchat niet aan A BOTTOM over bullchat

weer eens dikke klote op bull ! weer access denied ! en waarom ? ik weet het niet want zit er ni lang genoeg op min 5 sec en gebeurd weer ! waarom ? bullchat geef nu eens antwoord aub ?

auteur van de beoordeling
bottom45 ( jaar) 14 december 2018
Ik raad Bullchat niet aan bottom45 over bullchat

ow nu smijten ze mijn reactie hier ook al van ? kunnen ze niet tegen commentaar ? bull is naar de klote . zonder rede word ik er na 5 seconden afgegooid en kan e 1 uur niet op en dan weer . waarom medewerkers van bull? leg dat eens uit aub of zijn jullie enkel bezig met jullie reclame en fakers ?

auteur van de beoordeling
bottom45 ( jaar) 14 december 2018
Ik raad Bullchat niet aan bottom45 over bullchat

waarvoor klote boel is da nu op bull? 5 seconden er op en er af acces denied? waarom? En reactie geven da doen jullie ook niet of wat? enkel de fakers zitten er blijkbaar nog op en de gasten die jullie site groot gemaakt hebben die blokken jullie? graag reactie en anders zal ik bull overal aangeven als grootste klote site die er is en dien ik klachten in van dingen die ik daar al voor heb gehad. niet te doen ik word niet geblokt door andere maar gewoon door jullie dat kan niet anders. via facebook reageren jullie ook al niet.

auteur van de beoordeling
ass ( jaar) 8 december 2018
Ik raad Bullchat niet aan ass over bullchat

Ben al twee uur bezig om in te logen je tik de code in om op de chat te komen dan blijft enter hangen je gewoon er niet op , Heb dit geregeld

logo Bullchat
Onze score 6.0
Gemiddelde beoordeling
3042 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 5 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 589 eerlijke ervaringen

Bullchat specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie-
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteem-
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versie-
  • OriëntatieOriëntatie-

Top sites op 12 juli 2021

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching