Elitedating: Dating site voor professionele singles

Laatst bijgewerkt op 1 januari 1970

EliteDating is een succesvolle relatiebemiddeling voor de zogeheten elite. De datingsites is opgericht in 2010 en richt zich sindsdien op een brede bevolkingsgroep. Zo proberen ze met een persoonlijkheidstest een beter beeld van hun gebruiker te krijgen. Tevens is het bemiddelingsplatform bedoeld voor alle vrijgezellen die op zoek zijn naar een langdurige en serieuze relatie. Zo hebben ze een telkens groeiend aantal aan hoog opgeleiden gebruikers. Maar ook met de vele succesverhalen tonen ze aan dat EliteDating een groot en succesvol datingplatform is.

EliteDating is het datingplatform voor singles die hoge eisen stellen aan hun date. Ook richt deze datingsite zich in het bijzonder op de hoger opgeleiden. Naast de steeds toenemende aantal leden is Elitedating één van de grootste datingsites wereldwijd. Naast Nederland zijn zij ook actief in vijfentwintig andere landen. Waaronder ook België, Duitsland, Spanje en Rusland. Daardoor kunnen we er dus in ieder geval vanuit gaan dat deze datingsite veel ervaring heeft en dit ook in Nederland heeft weten toe te passen. Bovendien heeft deze datingsite in alleen Europa in totaal al meer dan vijftien miljoen gebruikers. Daardoor zijn er dagelijks ook heel wat koppels ontstaan die elkaar via deze datingsite hebben leren kennen.

Wat Elitedating uniek maakt is dat zij niettemin gebruik maken van een matchmakingmethode. Deze methode is gebaseerd op een wiskundig model waarmee kort samengevat de comptabiliteit tussen twee gebruikers wordt bepaald. Tevens zijn de persoonlijke eigenschappen van de gebruikers, interesses, persoonlijke voorkeuren en de locatie dingen die meespelen bij het bepalen van een perfecte match. Daarmee zorgen ze ervoor dat je bijna altijd relevante match resultaten te zien krijgt. Dit maakt deze site erg gebruiksvriendelijk en wordt het je erg makkelijk gemaakt om andere leuke vrijgezellen te leren kennen.

Elitedating in het kort

logo Elitedating Elitedating
Elitedating: Dating site voor professionele singles logo Elitedating
Gemiddelde beoordeling
Populariteit
3 / 10
Betrouwbaarheid
3 / 10
Gebruiksgemak
4 / 10
Functionaliteit
3 / 10
Klantenservice
3 / 10
Kosten
4 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
HW ( jaar) 23 oktober 2019
Ik raad Elitedating niet aan HW over Elitedating

Er is een filter in te stellen op persoonlijke voorkeuren zoals bijvoorbeeld maximale afstand en leeftijd. Maar wat blijkt? De filter werkt niet dus je krijgt de hele massa inschrijvingen over je heen en zoek het zelf maar uit. Slechte site en weggegooid geld! Wanneer je klaagt, krijg je vervolgens misleidende uitleg over slimme software. Nu van die slimheid heb ik dus echt helemaal niets gemerkt.

auteur van de beoordeling
Sila ( jaar) 17 april 2019
Ik raad Elitedating niet aan Sila over Elitedating

1. Hun systeem is niet klantvriendelijk in gebruik.
2. Komen met dating voorstellen van mensen die bv in Belgie wonen en niet binnen de straal van 50 km.
3.Optijd lidmaatschap opgezegd maar willen toch geld incasseren.
4. Reageren niet of krijg de zelfde antwoord terug.
5. Sturen nu laatste aanmaning terwijl ik niet meer lid ben.
6..7..8.. enz

auteur van de beoordeling
noel ( jaar) 21 februari 2019
Ik raad Elitedating niet aan noel over Elitedating

opzeggen van een contract gaat niet enkel dreigen voor nog meer geld af te halen van de rekening en zelfs met een incassobureau terug uitschrijven dat al gebeurt is in 2018 nu nog niet en terug geld betalen ze willen gewoon niet uitschrijven
als een zeer onbetrouwbare firma die geld uit de zaken haalt zeker niet mee in zee gaan

auteur van de beoordeling
Karin ( jaar) 13 augustus 2018
Ik raad Elitedating niet aan Karin over Elitedating

Ze reageren niet op klacht, negeren opzegging en schrijven gewoon weer geld van mijn rekening af. Heb nu aangetekend brief gestuurd

auteur van de beoordeling
Bram van der M ( jaar) 11 april 2018
Ik raad Elitedating niet aan Bram van der M over Elitedating

Mijn welgemeende complimenten voor het gay gedeelte op elitedating. Hier kun je als homoseksuele man prima gelijkgestemde vinden op niveau. Daarnaast zijn er wel voldoende hoger opgeleiden mannen op deze website, maar een reclame campagne gericht op homoseksuele zal het aanbod doen vergroten.

logo Elitedating
Onze score 8.8
Gemiddelde beoordeling
60 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 187 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 6 eerlijke ervaringen

Elitedating specificaties

Top sites op 1 januari 1970

Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
BeNaughty
Bekijk site
logo BeNaughty
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching