Bullchat Review

Bullchat

icoon klokAltijd up-to-date
icooon sterOnafhankelijk Advies
icoon slot100% Veilig Daten

Over Bullchat

Laatste update : door Expert

Bullchat is de grootste gay chat, men-only en tevens ook opgezet door gays. Deze beheerders begrepen als geen andere wat homo's graag online doen. Daarom hebben ze deze chatsite ontwikkeld waarmee je gemakkelijk en laagdrempelig een chatgesprek met webcam tot stand kan laten komen met andere homoseksuele gelijkgestemde.

Op Bullchat zijn dagelijks ruim 60 duizend unieke chatters actief waardoor er dus altijd wel een geschikt persoon online is om mee te chatten, cammen of daten. Om op deze 100% gratis gaychat te kunnen inloggen dien je alleen een naam en locatie op te geven. Wat tevens ook handig is als je discreet wilt blijven. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om een foto aan je chat cv toe te voegen en kan je bovendien je webcam aanzetten voor andere chatters.

Vijf procent op Bullchat gebruikt cam

Wanneer je op bullchat.nl opzoek bent naar een date is het wel zeer gewenst om een webcam aan te hebben. Hier kan je gedurende het chatgesprekken zelf voor kiezen om deze aan te zetten of uit te laten. Van de duizenden actieve chatters die te gelijk online zijn heeft ongeveer 5% een webcam aan. Daarnaast komt ongeveer 40% online met en foto. Het is bovendien ook mogelijk om tijdens het chatten je foto privé mee te sturen. Daarmee voorkom je dat andere jou foto kunnen zien en je foto’s worden standaard na 3 uur automatisch verwijderd uit hun database.

Handig om te weten, wanneer je in het zoekvenster het woord "cam" intype (zonder quotes) worden alle chatters met een live cam getoond. Ook kun je zo ook zoeken op "video", dan krijg je alle mannen die een YouTube video op hun cv.

Bull chat veilig of gevaarlijk

Er vinden dagelijks honderden dates plaats via deze gaychat die over het algemeen positief verlopen. Daarentegen zijn er op bull chat los van de fakers ook oplichters en andere mensen actief met foute bedoelingen. Deze personen zijn alleen op geld uit en kunnen je daardoor afpersen, bedreigen of mishandelen om het af te dwingen. Bovendien zijn er ook veel situaties van discrete mannen die worden gechanteerd om hen geaardheid te openbaren. Wees daarom altijd op je hoeden en geef nooit zomaar herkenbare foto's of privégegevens aan onbekende via de chat. Probeer te voorkomen dat deze criminele gegevens van je in handen krijgen waarmee ze jou onder druk kunnen zetten. En spreek bijvoorbeeld bij een eerste ontmoeting ook niet zomaar af op onveilige en afgelegen plekken.

Bullchat.com gebruikt CoinHive miner Trojan

Sinds 28 januari 2018 kun je alleen nog inloggen door te accepteren dat je browser de CoinHive miner draait. Met deze toegang kunnen de eigenaren van Bullchat.com geld verdienen aan iedere chatter die online is. En omdat je verplicht bent dit te activeren alvorens je kunt inloggen op de chat nemen vele chatters een groot risico!

CoinHive Trojaan refereert naar een JavaScript miner en wordt bovendien niet beschouwd als illegaal. Dit doordat je hier zelf toestemming voor moet geven. Ook wordt deze manier van minen vaak misbruikt door cybercriminelen om geld te verdienen op een illegale wijze. Hiermee maken ze niet alleen inbreuk op je systeem en privacy maar is de kans groot dat je systeem wordt overbelast. Dit is niet alleen onveilig maar ook schadelijk voor je PC, mobiel of tablet. Wees dus gewaarschuwd en breng ook je vrienden hiervan op de hoogte!

Minderjarige op Bullchat.nl

Ook zijn er op bullchat genoeg gay jongens online die nog lang geen 18 jaar of ouder zijn, houd daar rekening mee! Mocht je een vermoeden hebben van misbruik dan kun je een melding doen naar de beheerder via de button "raport spam". Wanneer andere mannen dat ook doen wordt de desbetreffende persoon automatisch geblokkeerd en kan hij ongeveer een uur lang niet opnieuw inloggen.

Lees ook: bullchat nieuwsberichten

Bullchat voor- en nadelen

Positieve punten:

Altijd gratis chatten
Gratis videochat
Ruim 60.000 chatters per dag
Chatters filteren per provincie
Privé foto's versturen.

Negatieve punten:

Gevaarlijk en onveilig
Veel fakers en spammers
Schadelijk voor je systeem
Coinhive miner accepteren verplicht
Veel criminelen, drugsdealers en pedo's
Groot risico om afgeperst te worden
Geen controle op chatters en misbruikers
Geen support alleen voor adverteerders
Je ontvangt vaak schokkende foto's

Bullchat details

NichedatingNee
Gay datingJa
ErotiekJa
SeniorenNee
OverspelJa
Hoger opgeleidenNee
Lokale zoekfunctieJa
Aantal bezoekers2.2 miljoen+ per maand
Aantal chatters300k of meer
Prijs per berichtGratis
Prijs per maandGratis

Bullchat inloggen

Als je wilt inloggen op bullchat ga je naar bullchat.com en druk je in het midden van de pagina op de button "ENTER CHATROOM". Vervolgens krijg je het inlog scherm in een nieuw tab en veranderd het eerste tab in een doorlink naar reclame.

1) Kies een nickname of-te-wel gebruikersnaam (Tip! omschrijf in een paar woorden en afkortingen wie je bent en wat je zoekt).
2) Daarna omschrijf je bij "About me" in het kort je stats en waar je naar op zoek bent.
3) Upload eventueel een foto via "Photo" maar houdt er wel rekening mee dat deze foto voor iedere chatter zichtbaar is!
4) Geef vervolgens bij "Change Location" je locatie aan, zodat andere waar je vandaan komt. Daarna druk je op de button "Login" en kan je beginnen met chatten.

Mocht je niet kunnen inloggen dan kan het zijn de je chatnaam of tekst mogelijk termen bevat die niet door de spam filter heen komen. Wellicht heb je dan zonder het zelf te weten een verdachte inlognaam gebruikt, of ben je commercieel bezig.

Man opgepakt voor afpersing en geweld bullchat

Afpersing via bull chat

14 jul. 2017 | Nederland
De verdachte 32-jarige verdachte die op vrijdag 24 juni 2017 al werd aangehouden leerde de slachtoffers kennen via de gaychat site Bullchat.com. De man wordt er van verdacht tenminste 5 homoseksuele mannen te hebben afgeperst en bedreigd. lees verder..

Drie jaar cel voor berovers en afpersers bullchat

3 jaar gevangenisstraf voor afpersing en beroving via bullchat.nl

7 jul. 2017 | Nederland
De rechtbank in Leeuwarden heeft vier verdachten veroordeeld voor afpersing en beroving van homoseksuelen via bull chat. Daarbij zijn deze vier criminelen celstraffen opgelegd variërend van één tot drie jaar. lees verder..

Klantenbeoordelingen Bullchat

Plaats een beoordeling bij Bullchat!

121 Reviews, Ervaringen en Klachten

Gebruiksgemak

7.62

Populariteit

7.56

Betrouwbaarheid

6.08

Functionaliteit

6.8

Klantenservice

4.66

Kosten

8.26

Bullchat Review

Deel jouw ervaring over Bullchat

Win een BOL.com cadeaubon t.w.v. €100,-

121 Reviews op "Bullchat"

avatar
Sorteren op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Blast
Blast

29 januari 2018 11:49
Geslacht
Man

De site ziet er nog steeds uit als iets van de jaren negentig, maar ze dwingen de mannen wel om bit-/altcoins te minen. Nu is het de vraag of ze dit al eerder hebben gedaan zonder het te vermelden.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Boelkletsen
Boelkletsen

28 januari 2018 16:49

Kom hier vaak voor dates. Lukt nog soms ook. Veel fake, en misdaad inderdaad. En als je iets merkt van de beheerders is het alleen irritant, verder geen enkele ondersteuning of veilige omgeving. Geldwolven.

Sinds vandaag kun je alleen inloggen door te accepteren dat je browser de coinhive miner draait. Hiermee kunnen de Bullchat site eigenaren geld verdienen aan iedereen die online is. Daardoor wordt je systeem wel overbelast en het is ook een risico voor de veiligheid van je PC, mobiel of tablet. Dit soort schimmige sites bestaan niet eeuwig en verdwijnen weer als er een beter alternatief is ….

Ewald
Ewald

4 januari 2018 02:01
Geslacht
Man

Maak al jaren gratis gebruik van Bulchat en kom niet voor niet steeds terug. Want ja op zo’n drukbezochte gratis gay chat kan je verwachten dat er ook een hoop fake tussenzit. Daarnaast heb ik al vaak genoeg een geslaagde date gehad, tja zo nu en dan komt iemand niet opdagen. Maar dat kan je de heren van bull chat niet verwijten.

Kun je 80k unieke chatters per dag gratis controleren op fake door middel van cam? Dit lijkt mij zeker niet reëel van een gratis chat wat al geld kost in onderhoud.

Kan iemand mij betere alternatieven noemen waardoor bullchat echt overbodig wordt?

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
ffies
ffies

2 januari 2018 22:10
Geslacht
Stel

Helaaas, ooit een betrouwbare chatsite voor LBTH , maar momenteel veel fakers payboy. En het ergste van al, de vrouwen die er tegenwoordig op staan .

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
ikbenhet
ikbenhet

15 december 2017 05:16
Geslacht
Man

van de 10 mensen die je op bullchat spreekt, zijn er 1 of 2 normaal en chille mensen. 99% van de m/v stellen zijn droogneukers en BC heeft teveel last van pedofielen en cammers en fotoverzamelaars. Het is jammer dat er niet gescreend wordt of dat er een moderator is die de boel in de gaten houdt. Nog een negatief punt: hier en daar zijn er ook veel racisten en daar bedoel ik niet alleen de blanke nederlanders maar zelfs de mensen met een kleur kunnen heel lelijk uit de hoek komen.

Wordt tijd voor een nieuwe huisstijl want de website ziet er echt niet uit.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
steward
steward

4 december 2017 05:24
Geslacht
Man

Veel fake, niemand te vertrouwen .. site is erg achteruit gegaan

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
BareDendermonde
BareDendermonde

4 december 2017 04:15
Geslacht
Man

Site zelf heel betrouwbaar! Discreet!

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Ger
Ger

4 december 2017 02:00
Geslacht
Man

Te veel fake en meer escortaanbod dan normale dates en dat geen oud klopt niet 75% is 45+. En veel pedos gebrek aan controle en overzicht

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
rick
rick

2 december 2017 16:53
Geslacht
Man

fake check zo wel leuk zijn

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
ano
ano

2 december 2017 16:32
Geslacht
Man

Site is oke jammer dat er veel chatters de nagekomen dates niet nakomen

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Travestiet Maria
Travestiet Maria

2 december 2017 12:49
Geslacht
Man

Persoonlijk vid ik als travestiet Bullchat een leuke site. Alleen veel last van fakers en mannen die als ze hun zin niet krijgen, roddels rondstrooien en Bullchat reageert er niet op spijtig genoeg. Iemand blocken helpt ook niet, het is me trouwens niet duidelijk wat die block eigenlijk doet. Maar alles bij elkaar al veel leuke dates gehad ook door Bullchat. En fakers vind je overal, niet enkel op Bullchat

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Luuk
Luuk

2 december 2017 11:21
Geslacht
Man

Op deze chat vindt je heel heel veel fakers en pedos. Ik ervaar veel van de chatters als opdringerig en vlees keurmeester.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Peter
Peter

2 december 2017 10:03
Geslacht
Man

veel chatters , maar makkelijk daten is het niet, maar al met al een leuke site.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Koen Peeters
Koen Peeters

2 december 2017 09:47
Geslacht
Man

Bullchat is zeer gebruiksvriendelijk- je dient zelf te selecteren wat fake is wat niet, maar het geeft soms of veelal leuke dates.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
blue
blue

2 december 2017 09:00
Geslacht
Man

site is goed in elkaar gezet
wat ik al veel lees en mee eens ben veel fake en pedos.
daar mag wel is iets aan gebeuren.
en de escorts mogen van mij ook wel weg….

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
rey
rey

2 december 2017 00:59
Geslacht
Man

very good site

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
wim053
wim053

2 december 2017 00:59
Geslacht
Man

Een prachtige site om snel iets te scoren

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
dolf
dolf

2 december 2017 00:26
Geslacht
Man

leuke site en grote kans op een date

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Limburger42
Limburger42

1 december 2017 20:23
Geslacht
Man

grootste fake site ooit minder jarige kunnen daar zo inloggen zonder dat de mensen het door hebben je bij afspreken komen de meeste niet opdagen en ben zelf al door deze site met date af geperst bedreigd mag van mij liever vandaag nog als morgen offline gehaald worden

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Johan 76
Johan 76

1 december 2017 14:25
Geslacht
Man

Op bullchat is enorm veel fake door slechte controle. Types die je voor rotte vis uitmaken wanneer je ze op een nette manier afwijst. Als je iemand probeert te blocken om die reden (en dan bedoel ik echt enorm grof taalgebruik, tot aan doodsbedreigingen toe) gebeurt er om precies te zijn niks. Ook worden er veel verdovende middelen aangeboden, dit melden heeft al even weinig effect. Blijkbaar vinden de admins het maar vervelend om aan het werk te moeten met de echt rotte appels. En dan foto’s uploaden: maximaal 200kB is natuurlijk een lachertje. Prehistorisch…

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
rick
rick

1 december 2017 14:05
Geslacht
Man

een goede date op bullchat vinden is soms lastig maar wel veel keuze en veel mannen om lekker mee te chatten.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
eduard
eduard

1 december 2017 13:50
Geslacht
Man

als je het niet allemaal zo serieus neemt is het best een grappige site – helaas vol fakers en mensen die maar foto*s sturen van minderjarige en als je ze blokt en doorgeeft toch hun gang kunnen blijven gaan omdat ze er niet van af gehaald worden

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Peter
Peter

1 december 2017 09:37

jammer van de vele fakers verder wel oke

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Nut
Nut

30 november 2017 07:15
Geslacht
Man

Makkelijk te gebruiken site. Voor iedereen is er wel wat te vinden. Niet zeuren over geen admin, weinig toezicht en te veel fakers. Deze site is GRATIS!

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Dick Jan
Dick Jan

30 november 2017 05:08
Geslacht
Man

fakers, pay boys etc etc. Een vriend van mij sprak eens af met een jongen, kwamen er drie en werd beroofd, maar goed ze hebben de daders gelukkig kunne pakken. Verder 90 procent fake, mannen met fantasieen die iedereen voor de gehouden. Chat zit vol met sexueel gefrustreerde mensen. Heb er een jaar op gechat. Met uitzondeing van een paar leuke dates, 90 procent bagger. Ze behandelen elkaar als shit. IK benz elf gewoon homo, maar als je te lang op die chat zit krijg je gewoon een hekel aan homos, dat kan en mag toch niet zo zijn?

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Thom
Thom

24 november 2017 13:21
Geslacht
Man

Fijne site!

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Jan
Jan

23 november 2017 22:43
Geslacht
Man

Op deze site is t redelijke vertoeven voor een chat maar daten nee.
75% is fake.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
pieter
pieter

23 november 2017 21:54
Geslacht
Man

waardeloze site geworden, locatiekaart is weg, geeft niet bestaande plaatsen aan

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
pieter
pieter

23 november 2017 21:48

alleen maar fake, locatiekaart is er uit gehaald, geeft niet bestaande plaatsen aan, waardeloze site geworden

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Wil
Wil

23 november 2017 21:37
Geslacht
Man

Zeer diverse website, open, gratis en snel. Zeer onbetrouwbaar, geen controle, geen admins niets. Resultaat: je kan er alles doen wat je wilt, ook dingen die niet mogen. Drugs, oplichting, escort, nep-escorts, pedo’s. Wat voorbeeldjes: senioren die zich voordoen als een jonger iemand, om naakt foto’s te scoren; drugs handelaren zonder schaamte, mensen die uit wraak of grap telefoonnummer van een ander doorgeven of openbaar maken, mensen die zich voordoen als een ander (identiteitsfraude) en zo nog meerdere voorbeelden te bedenken. Leuk voor een avondje geilen online als alternatief voor porno, duidelijk geen datingsite!

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
willem
willem

23 november 2017 21:06

Zit dagelijks op deze site. Zou niet zonder Bullchat kunnen/willen.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
willem
willem

23 november 2017 21:04
Geslacht
Man

Zit bijna dagelijks op Bullchat. Zou niet zonder kunnen/willen.

Michael V
Michael V

23 november 2017 20:40

Prima site, gratis en met wie je praat bepaal je gewoon zelf toch

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Kontebonke
Kontebonke

22 november 2017 17:08
Geslacht
Man

Bull is een goeie datingsite waar ik al heel wat hete dates gevonden heb. Het ontwerp van bullchat stamt al van 1996 van gay.nl (niet het huidige gay.nl) maar oudgedienden weten het nog wel, die oude site ging om de paar minuten plat. Daarna had je nog een andere site met bijna hetzelfde ontwerp, waar de gaykrant een vinger in de pap had, meen dat dit chatboy.nl was, toen kreeg je gaychat.nl en toen was er bullchat. Het hoofdontwerp is sindsdien weinig veranderd en fijn dat de site nu op je mobiel beter te bedienen is.

Bullchat is nog steeds de virtuele ontmoetingsplek puur sang. Tegelijkertijd, omdat het op zich anoniem is, neemt niet iedereen het even nauw met afspreken, dus fakegedrag daar moet je alert op zijn. Maar daarin is bullchat helaas niet uniek. Als je daar rekening mee houdt en je niet gelijk de handdoek in de ring gooit kun je leuke dates hebben. Het is een openbare site die weinig gemonitord wordt dus ook lieden met minder goede bedoelingen grijpen hier hun kans, let daar op.
Ik ben een tijd naar grindr vertrokken maar per saldo kom ik daar alleen gefrustreerde jonge nichten tegen die bij het woordje pik gelijk op tilt slaan

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Wilco
Wilco

22 november 2017 01:55
Geslacht
Man

Waardeloze site, vol getrouwde ‘hetero’ mannen die geen hetero zijn, fakers, oplichters, sexverslaafden , drugskoeriers etc. niet komen, allemaal fake, fake en nog eens fake. Wanneer je aangeeft dat er een pedo zit, doet men er niets aan , als je aangeeft dat er een 16 -er zit, wordt er niets aan gedaan, 16 jaar wordt gewoon toegestaan en 17 jaar ook. niet komen.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
MTB-boy
MTB-boy

20 november 2017 16:59
Geslacht
Man

Ik vind bulchat een SLECHTE en vooral onbetrouwbare site , waar het barst van de fakers en vbooral waar het ontbreekt aan controle door Admins; Alles is er mogelijk tot aan illegale porno en namen als Pdo zoekt zo jong mogelijk, toe

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Kloten
Kloten

20 november 2017 16:31
Geslacht
Man

Jaren geleden, toen er eigenlijk alleen Chatboy was, kwam opeens Bullchat. Ze werden fors tegengewerkt door de beheerders van Chatboy en vroegen toen zelfs aan de mensen online een financiële bijdrage om het proces tegen Chatboy te kunnen voeren. Destijds is Chatboy van de kaart geveegd, maar inmiddels zijn de beheerders van Bullchat zelf net zo’n vervelende mensen geworden. Ze blocken willekeurige mensen die niets fout doen, behalve misschien een bepaald woord in hun cv. Heel veel drugsdealers online, die geen strobreed in de weg gelegd wordt. En men roept niet voor niets dat 75% van de chatters fake is. Hoog tijd voor een fatsoenlijk alternatief

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Danny33
Danny33

20 november 2017 07:17
Geslacht
Man

Beste datingsite ooit

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
bi_ballstretcher
bi_ballstretcher

16 november 2017 23:59
Geslacht
Man

Leuke site, gewoon gezond verstand gebruiken wat fakers betreft, en je kan er een leuke geile tijd hebben.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Gerrit
Gerrit

16 november 2017 20:26
Geslacht
Man

Fakers en oplichters vind je overal – helaas. Maar het is een leuke site met veel bezoekers, ook senioren en hoger opgeleiden. Ben er zelf een en heb er al vele ontmoet.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Jimmy
Jimmy

16 november 2017 18:45
Geslacht
Man

Ik vind Bullchat een bijzonder goede chat site voor homo’s. Voorheen waren er chats als Chatboy, en gaychat waar je voor moest betalen, om vervolgens tussen de fakers te zitten. Het is een laagdrempelige omgeving om mensen te ontmoeten in een openminded setting.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
karma12321
karma12321

13 november 2017 02:48
Geslacht
Man

Site is OK,
Chatters zijn appart en onbetrouwbaar,

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Mars
Mars

12 november 2017 19:00
Geslacht
Man

Bullchat is een hele leuk gay chatsite waar ik al jaren met veel plezier op zit om te chatten want daar was en is hij eigenlijk ook voor opgezet. Om gays een makelijk en toegankelijk chat platvorm te geven die gratis is. Helaas word er door dat hij gratis en zo toegankelijk is word er ook misbruik van gemaakt door figuren die er geld mee willen verdienen, door drugs en prostitutie, en ja ook pedos zitten er op dat is lastig tegen te houden en zou een verbeterpunt kunnen zijn om daar eens over na te denken.Je moet er dus wel goed opletten dat als je hem voor date gebruik er ook een hoop fake tussen zit, het enige dat je daar tegen kan doen is goed opletten en goede controle via telefoon of cam als je met iemand een date afspreekt. ook worden helaas chatters vaak voor fake uitgemaakt maar dat is meer door gasten die afgewezen worden voor een date. Billchat is dus een super site zeker om te chatten en ja uit chatten kan best een leuk contact ontstaan en opgebouwd, je weet maar noot wat je er tegen komt.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
rouwkrans
rouwkrans

12 november 2017 16:31

beoordeling : -10/10
fake en mensen uitmaken
om van de rest te zwijgen

loekie
loekie

11 november 2017 22:41
Geslacht
Man

Jammer dat er vaak storingen zijn en je er opeens zomaar wordt uit gegooid bij nieuwe inlog acces denied en kom je er uren niet meer in

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
dirk
dirk

11 november 2017 17:19
Geslacht
Man

beste site voor gay

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Koetje Boe
Koetje Boe

11 november 2017 12:07
Geslacht
Man

Als je wzt plezier wilt met een andere kerel kom naar bull! Genoeg mensen met verschillende smaken, dus ook wel wat voor jou!

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Gerard
Gerard

11 november 2017 01:50
Geslacht
Man

Goede site, heb er regelmatig dates. Natuurlijk moet je voor ogen houden dat het geen echte datingsite is maar een chat site zoals de naam al zegt. De chatters worden als fake gezien wat jammer is, het zijn gewoon chatters die niet willen afspreken. De mensen die willen daten haal je er gemakkelijk uit, controleer altijd via cam en via de telefoon. Als ik afspreek leg ik altijd een aantekening neer met wie en waar ik afspreek, je weet tenslotte nooit, al is er nog nooit iets onprettig gebeurt. Heb vele leuke dates via deze site als je maar weet hoe met de site en de mensen daar om te gaan.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
bosske
bosske

11 november 2017 01:43
Geslacht
Man

al een paar leuke dates gehad, spijtig zeer veel fakers

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
nobody
nobody

11 november 2017 01:00
Geslacht
Man

Waardeloos. Zit vol met fakers, drooggeilers, wannabe oplichters escorts en marokaanse nep-chems verkopers.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
wpDiscuz