Bullchat Review

Bullchat

Altijd up-to-date
Onafhankelijk Advies
100% Veilig Daten

Over Bullchat

Laatste update : door Expert

Bullchat is de grootste gay chat, men-only en tevens ook opgezet door gays. Deze beheerders begrepen als geen andere wat homo's graag online doen. Daarom hebben ze deze chatsite ontwikkeld waarmee je gemakkelijk en laagdrempelig een chatgesprek met webcam tot stand kan laten komen met andere homoseksuele gelijkgestemde.

Op Bullchat zijn dagelijks ruim 60 duizend unieke chatters actief waardoor er dus altijd wel een geschikt persoon online is om mee te chatten, cammen of daten. Om op deze 100% gratis gaychat te kunnen inloggen dien je alleen een naam en locatie op te geven. Wat tevens ook handig is als je discreet wilt blijven. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om een foto aan je chat cv toe te voegen en kan je bovendien je webcam aanzetten voor andere chatters.

Bullchat Alternatieven Voor Gay Sexdate's (direct contant!)

Squirt.nl

Bullchat alternatief squirt.org

8.0/10
  • PRIVÉ- EN VIDEOCHAT

Bezoek website

Squirt.nl

Bullchat alternatief g-dating

7.0/10
  • PRIVÉ- EN CHATBOX

Bezoek website

Squirt.nl

Bullchat alternatief Gaybuddy

5.8/10
  • PRIVÉ CHAT (1 OP 1)

Bezoek website

ZIE OOK:  Gay dating sites met een hoog slagingspercentage!

Vijf procent op Bullchat gebruikt cam

Wanneer je op bullchat.nl opzoek bent naar een date is het wel zeer gewenst om een webcam aan te hebben. Hier kan je gedurende het chatgesprekken zelf voor kiezen om deze aan te zetten of uit te laten. Van de duizenden actieve chatters die te gelijk online zijn heeft ongeveer 5% een webcam aan. Daarnaast komt ongeveer 40% online met en foto. Het is bovendien ook mogelijk om tijdens het chatten je foto privé mee te sturen. Daarmee voorkom je dat andere jou foto kunnen zien en je foto’s worden standaard na 3 uur automatisch verwijderd uit hun database.

Handig om te weten, wanneer je in het zoekvenster het woord "cam" intype (zonder quotes) worden alle chatters met een live cam getoond. Ook kun je zo ook zoeken op "video", dan krijg je alle mannen die een YouTube video op hun cv.

Bull chat veilig of gevaarlijk

Er vinden dagelijks honderden dates plaats via deze gaychat die over het algemeen positief verlopen. Daarentegen zijn er op bull chat los van de fakers ook oplichters en andere mensen actief met foute bedoelingen. Deze personen zijn alleen op geld uit en kunnen je daardoor afpersen, bedreigen of mishandelen om het af te dwingen. Bovendien zijn er ook veel situaties van discrete mannen die worden gechanteerd om hen geaardheid te openbaren. Wees daarom altijd op je hoeden en geef nooit zomaar herkenbare foto's of privégegevens aan onbekende via de chat. Probeer te voorkomen dat deze criminele gegevens van je in handen krijgen waarmee ze jou onder druk kunnen zetten. En spreek bijvoorbeeld bij een eerste ontmoeting ook niet zomaar af op onveilige en afgelegen plekken.

Bullchat.com gebruikt CoinHive miner Trojan

Sinds 28 januari 2018 kun je alleen nog inloggen door te accepteren dat je browser de CoinHive miner draait. Met deze toegang kunnen de eigenaren van Bullchat.com geld verdienen aan iedere chatter die online is. En omdat je verplicht bent dit (eenmalig) te activeren alvorens je kunt inloggen op de chat nemen vele chatters onbewust een groot risico! Dit wordt namelijk gebruikt om op de achtergrond van jouw computer of device bitcoins te minen.

CoinHive Trojaan refereert naar een JavaScript miner en wordt bovendien niet beschouwd als illegaal. Dit doordat je hier zelf toestemming voor moet geven. Ook wordt deze manier van minen vaak misbruikt door cybercriminelen om geld te verdienen op een illegale wijze. Hiermee maken ze niet alleen inbreuk op je systeem en privacy maar is de kans groot dat je systeem wordt overbelast. Dit is niet alleen onveilig maar ook schadelijk voor je PC, mobiel of tablet. Wees dus gewaarschuwd en breng ook je vrienden hiervan op de hoogte!

Minderjarige op Bullchat.nl

Ook zijn er op bullchat genoeg gay jongens online die nog lang geen 18 jaar of ouder zijn, houd daar rekening mee! Mocht je een vermoeden hebben van misbruik dan kun je een melding doen naar de beheerder via de button "raport spam". Wanneer andere mannen dat ook doen wordt de desbetreffende persoon automatisch geblokkeerd en kan hij ongeveer een uur lang niet opnieuw inloggen.

Zoek je een alternatief voor Bullchat? Probeer dan gratis Squirt.

Bullchat voor- en nadelen

Positieve punten:

Altijd gratis chatten
Gratis videochat
Ruim 60.000 chatters per dag
Chatters filteren per provincie
Privé foto's versturen.

Negatieve punten:

Gevaarlijk en onveilig
Veel fakers en spammers
Schadelijk voor je systeem
Coinhive miner accepteren verplicht
Bitcoins minen op PC's van chatters
Veel criminelen, drugsdealers en pedo's
Groot risico om afgeperst te worden
Geen controle op chatters en misbruikers
Geen support alleen voor adverteerders
Je ontvangt vaak schokkende foto's

Bullchat details

Nichedating Nee
Gay dating Ja
Erotiek Ja
Senioren Nee
Overspel Ja
Hoger opgeleiden Nee
Lokale zoekfunctie Ja
Aantal bezoekers 2.2 miljoen+ per maand
Aantal chatters 300k of meer
Prijs per bericht Gratis
Prijs per maand Gratis

Bullchat inloggen

Als je wilt inloggen op bullchat ga je naar bullchat.com en druk je in het midden van de pagina op de button "ENTER CHATROOM". Vervolgens krijg je het inlog scherm in een nieuw tab en veranderd het eerste tab in een doorlink naar reclame.

1) Kies een nickname of-te-wel gebruikersnaam (Tip! omschrijf in een paar woorden en afkortingen wie je bent en wat je zoekt).
2) Daarna omschrijf je bij "About me" in het kort je stats en waar je naar op zoek bent.
3) Upload eventueel een foto via "Photo" maar houdt er wel rekening mee dat deze foto voor iedere chatter zichtbaar is!
4) Geef vervolgens bij "Change Location" je locatie aan, zodat andere waar je vandaan komt.
5) Daarna druk je op de button "Login" en hoef je alleen nog de vier cijferige captcha code in te vullen om te kunnen beginnen met chatten.

Mocht je niet kunnen inloggen dan kan het zijn de je chatnaam of tekst mogelijk termen bevat die niet door de spam filter heen komen. Wellicht heb je dan zonder het zelf te weten een verdachte inlognaam gebruikt, of ben je commercieel bezig.

Bull chat Captcha

bullchat captchaSinds maart 2018 is het inlogscherm op bullchat.com gewijzigd. Daarbij is de grootste verandering de Captcha code die je nu moet invullen om binnen te komen. Daarnaast hebben zij ook een vernieuwde inlog pagina. Hier kun je zoals gewoonlijk de gebruikelijke informatie opgeven en een foto toevoegen. Daarna kom je op een scherm met een 4-cijferige code (zie afbeelding rechts). Deze code moet je vervolgens overtypen in het vakje eronder en op inloggen of enter drukken. Met deze update probeert bull chat te voorkomen dat spammers met bots automatisch opnieuw kunnen inloggen op de chatbox.

BullChat.nl verdient tonnen aan cryptojacking chatters

bull chat.nl doet aan cryptojacking

2 april 2018 | Nederland
Bullchat.nl doet aan "cryptojacking" of te wel coin minen op computers en telefoons van chatters. Zonder dat je het weet delven ze virtuele valuta via jou systeem. Daarmee halen ze na schatting maandelijks meer dan 200.000 binnen. lees verder..

Man opgepakt voor afpersing en geweld bullchat

Afpersing via bull chat

14 jul. 2017 | Nederland
De verdachte 32-jarige verdachte die op vrijdag 24 juni 2017 al werd aangehouden leerde de slachtoffers kennen via de gaychat site Bullchat.com. De man wordt er van verdacht tenminste 5 homoseksuele mannen te hebben afgeperst en bedreigd. lees verder..

Klantenbeoordelingen Bullchat

Plaats een beoordeling bij Bullchat!

347 Reviews, Ervaringen en Klachten

Gebruiksgemak

6.16.0

Populariteit

6.5.0

Betrouwbaarheid

4.76.0

Functionaliteit

5.4.0

Klantenservice

3.62.0

Kosten

7.04.0

Expert
5.0
Bullchat Review

Deel jouw ervaring over Bullchat

Win een BOL.com cadeaubon t.w.v. €100,-

347 Reviews op "Bullchat"

avatar
Sorteren op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Jan
Jan

18 januari 2020 16:35

Waardeloos sinds je moet betalen .je komt er gewoon niet meer gratis op en het resultaat blijft nul

Aldo
Aldo

13 januari 2020 18:58
Geslacht
Man

Ik zit regelmatig op Bullchat. het was een leuke site waar je als professionele masseur vaak clienten kon ontmoeten. Nu heeft Bullchat ingesteld dat als je een service wil aanbieden je hiervoor dient te betalen, een prima regel (€ 0,99) waardoor de fakers worden onderscheiden van de mensen die bonafide zijn. Wanneer je je profiel af hebt en, indien gewenst, je telefoonnummer hebt achtergelaten zodat mensen kunnen whatsappen, dient er te worden afgerekend. Ik doe dat via iDeal en krijg daarna keurig de mogelijkheid om hiervan een bewijs te printen en ga daarna terug naar de website. Vervolgens biedt Bullchat je een link om in te kunnen loggen zodat je, om welke reden dan ook, weer kan inloggen en dus niet meer hoeft te betalen. Ik kopier deze link netjes en sla heb op op een textblad wat ik op mijn buroblad heb staan. Na enige tijd, ik was een client aan het masseren, word ik door Bullchat uit het systeem gegooid. Waarschijnlijk omdat ik geen activiteit heb gepleegd in een bepaalde tijd. Zie niet in waarom dit moet maar goed, ik heb de link gekregen om wederom aan te melden zonder te hoeven betalen. Tot mijn verbazing wordt er gewoon weer gevraagd of ik even wil betalen. Hier begint mijn frustratie. Mailen naar de afdeling sales van Bullchat biedt geen oplossing, men reageert niet op mijn emails.

In de zeer beknopte voorwaarden staat niets vermeld vermeld over hoe lang je kunt inloggen. Wel staat er dat je whatsapp mag aanbieden en ook url’s mag plaatsen. Wanneer ik een Url plaats van van mijn profiel op een andere site wordt ik direct geblokkeerd. Het is dus onduidelijk wat er nou precies WEL en wat NIET mag. Wees duidelijk en transparant zodat de gebruiker weet wat hij WEL en NIET kan verwachten.
Hieronder even de genoemde voorwaarden op een rijtje:

Voorwaarden (18+)

Contactadvertenties met telefoon en/of URL’s.

Speciale tekens toegestaan !!!-IN-YOUR-AD-!!!
WhatsApp and URL’s.
Check-in-and-out
Offline messages

Een contactadvertentie is enkel en uitsluitend bedoeld voor services. Het is NIET toegestaan om te adverteren met goederen.

Mocht u willen adverteren dan kunt hier terecht.

Bullchat behoudt zich het recht voor om advertenties te verwijderen zonder opgaaf van reden.

Wie heeft hier ook last van, of ben ik de enige die dit probleem heeft. Nogmaals, wil best betalen en vindt deze ontwikkeling best we oké, maar laat dan wel weten hoe je de bovenstaande regels hanteerd.

Groet
AS

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Goovhemm
Goovhemm

13 januari 2020 16:57
Geslacht
Man

Gratis is fake! Betalen is belachelijk! Waarom niet twee mogelijkheden? Gratis chat en betaalde contactadvertenties! Site beheerders denk eerst even na voordat er iets wordt aangepst!

Tom
Tom

11 januari 2020 14:44
Geslacht
Man

Bullchat verdwijnt best snel voor iets serjeus. Wanneer ik probeer in te logen : 25 x dat ellendige ‘I AM NOT A ROBOT’-spelletje en daarna ‘TRY AGAIN LATER’. Vrije toegang ? Boerenbedrog !

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Kosten :
     
tonny
tonny

10 januari 2020 09:50
Geslacht
Man

wat waardeloos dat je nu ineens geld moet gaan betalen. ik weet zeker dat de meeste bullchat zullen weren en een andere gratis chat gaan zoeken. en inderdaad veel vake en slechte verbinding!! dus niet meer anoniem chatten……

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
fred
fred

9 januari 2020 23:19
Geslacht
Man

allemaal is mailtjes sturen naar hun sponsors

Lotje
Lotje

8 januari 2020 15:21

Bullchat
Vandaag willen inloggen Error
Met enkele kerels bellefd gechat over wat ik zoek en wens
Nu geblokkeerd. Makkelijk als men je zo mazr kan blokkeren. Ik heb nog nooit iemand geblokkeerd, als de persoon je noet aanstazt stop je chat.
Triest van de beheerders

Aldo
Aldo

8 januari 2020 09:59
Geslacht
Man

Gisteren de hele dag geblocked geweest zonder enige reden, vandaag weer toegang, 2 x € 0,99 betaald, toegangslink gekopieerd. na2-5 minuten word ik eraf gegooid en werkt de betaalde link niet. Je betaald een contact ADVERTENTIE, gemaild naar [email protected] maar je krijgt geen antwoord. Jammer, het was best wel een leuke site.

J. Smit
J. Smit

6 januari 2020 21:56
Geslacht
Man

Als ik wil inloggen moet ik € 0,99 betalen en als ik wil betalen is de service niet beschikbaar.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Kwetter
Kwetter

16 januari 2020 19:52
Geslacht
Man

Ik heb het zelfde gehad. Heb later de browser opera geinstalleerd en daarmee gaat het wel goed.

Daan
Daan

8 januari 2020 13:08
Geslacht
Man

Heb ik ook, ik krijg scherm om 0.99 euro te betalen, anderen krijgen dat scherm blijkbaar niet, heel vreemd. Wat is de reden dat sommige dit krijgen en andere dan weer niet?

Walter
Walter

5 januari 2020 12:45
Geslacht
Man

Waarom moet je betalen op bullchat en waarom whats app

c.gommers
c.gommers

5 januari 2020 09:21
Geslacht
Man

waarom ben ik de enige (voor zover ik het weet)die moet betalen om op de chatbox te komen is iedere keer zodra ik inlog 0,99 cent

Aldo
Aldo

10 januari 2020 20:30
Geslacht
Man

Ik betaal al een paar dagen en wordt er na 5 minuten weer afgegooid zonder reden. Als je betaald krijg je een link maar die link werkt ook niet!

Bottomke
Bottomke

7 januari 2020 16:33
Geslacht
Man

Heb het het zelfde probleem…
Is Kut he!!!
Iemand mss andere site zoals deze ongeveer??
Thanks alvast

Henk Schaefer
Henk Schaefer

3 januari 2020 18:31
Geslacht
Man

Het is niet gratis , je moet 99 cent betalen dan krijg je welke bank je wilt gebruiken of 1 euro per gesprek en dan komt er een tel dat niet bereikbaar is, wat is dit hier? En krijg geen antwoord?

Henk Schaefer
Henk Schaefer

3 januari 2020 18:17

Het is niet gratis ,ik moet 99cent betalen en krijg dan een tel. Nummer dat niet is te bereiken en alleen op mijn iPad en dat is al een week zo ,dus niet gratis en ook niet makkelijk te bereiken

Pietje
Pietje

31 december 2019 13:43
Geslacht
Man

Ineens is het een betaal site, schande

Henk Schaefer
Henk Schaefer

31 december 2019 10:35
Geslacht
Man

Er staat dat het gratis is maar op mijn iPad kom ik er niet in ,ik moet 99 cent betalen en dan een nummer bellen maar dat nummer is dan niet bereikbaar ,kunt u mij dat verklaren ?

victor
victor

30 december 2019 20:16
Geslacht
Man

niet normaal dat ze zeggen gratis . je moet gewoon betalen .

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Pietp
Pietp

30 december 2019 11:50
Geslacht
Man

Waarom staat er op de openingspagina nog steeds dat het gratis is?

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Bart
Bart

29 december 2019 16:11
Geslacht
Man

Sinds vandaag kan ik alleen maar inloggen door een betaling te doen van € 0,99. Het lijkt me dat dit niet gratis is. Ook wanneer ik kies voor chat profiel blijft de site vragen om een betaling te doen. Is dit correct?

vron
vron

29 december 2019 10:10

kutbull is niet meer bereikbaar zonder dat je moet betalen. Ik ga naar andere site,s Ook laten ze fakers en bedreigers aktief en gooien ze diegene die daarvoor waarschuwen eraf. Ik kom hiet nooit meer!

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Paul
Paul

11 januari 2020 15:36
Geslacht
Man

Welke andere sites ?

bilicieus
bilicieus

28 december 2019 11:07
Geslacht
Man

website is voortdurend off line en erg onstabiel. veel fake profielen en welwillenden worden er zonder enige waarschuwing afgegooid…

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Remon
Remon

22 december 2019 03:05
Geslacht
Man

Slechte chatsite .. veel drugs .. . fakers… en je wordt vaak geweigerd of eraf gegooit … een site gemaakt door kansloze personen die geen interesse hebbenin wie allemaal de site bezoeken en wat er over geschreven wordt .. weigeren zonder reden personen enz. En geld verdienen over de ruggen van sitebezoekers..

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Tony
Tony

18 december 2019 23:11
Geslacht
Man

Ik krijg altijd toegang geweigerd ? Hoe komt dat ?

S de Groot
S de Groot

16 december 2019 10:58
Geslacht
Man

zo ineens wordt mij de toegang ontzegd zonder een vorm van waarom.
Lijkt me fatsoenlijk als men ook meld waarom dit gebeurt.
Hoor en wederhoor lijkt me hier wel op z.n plaats

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
sami
sami

9 december 2019 16:07
Geslacht
Man

ik ben nu meer dan 3 maanden geblokkeerd ik kan niet in bullchat waarom dat weet ik niet kan iemand mij helpen om terug te inloggen a.u.b.

Jan
Jan

8 december 2019 16:33
Geslacht
Man

Wat een rotzooi en sluit mij volledig aan bij alle andere gedupeerden. log in, doe mijn foto er bij kom op de chat en vervolgens zie ik dat ik niet actief mee kan doen. Stuur een bericht naar chatters en krijg geen reactie. Sta ik niet in de lijst aangemeld terwijl mijn profiel er staat. Dit is al weken zo. Een bericht sturen naar de beheerder helpt niets. Weet je bullchat duw je site maar ergens waar het stinkt en heel donker is. Ben klaar met jullie arrogante gedrag. Hoop dat er nog veeeeel meer van dit soort reacties komen.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Sipsipper
Sipsipper

12 november 2019 19:42
Geslacht
Man

Ik word de laatste dagen altijd de toegang geweigerd…ik zou niet weten waarom…ik vermoed maar ben niet zeker dat het via een man komt in de buurt waarmee ik niet wil daten en daardoor mij altijd blockt…maar ik weet het niet zeker…ik vind het wel zeer vervelend…

Guy van den Elzentak
Guy van den Elzentak

23 oktober 2019 21:43

Vandaag blef het scherm ZWART!

Frans
Frans

23 oktober 2019 17:57
Geslacht
Man

Als je wil chatten,met iemand,krijg je een reclame te zien,zodat je niet kan chatten met die persoon. Dat is bij meerdere personen het geval. Dat is zeer vervelend. Doe daar wat aan.

Noordzeetje
Noordzeetje

23 oktober 2019 15:25
Geslacht
Man

Sedert enkele uren niet mogelijk om nog op site te geraken – Er verschijnt geen 4 cijfer code meer.
Iemand die oplossing kent ?

Pietje
Pietje

21 september 2019 09:54
Geslacht
Man

Veel pedo’s op deze site. En rapporteren helpt niets. Het lijkt soms wel of de beheerders het faciliteren, net als drugshandel. Veel fakers, oplichters. Terwijl in basis de opzet goed is. Veel oudere chatters accepteren duidelijk aangegeven leeftijdsgrens in tekst niet en worden ronduit vuil als je ze daarop aanspreekt. Sommige mensen zijn werkelijk altijd online, wanneer je ook inlogt. Beetje gek.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Mr 54
Mr 54

12 november 2019 12:17
Geslacht
Man

Sterker ik word geblokt omdat ik meld dat er een pedo was en blok zelfde joch uit mijn buurt Geef ik een advies om met bepaalde mannen niet aan te leggen weer blok

Roos75@gmail.com

Iedere keer wordt ik na een uur er uitgeknikkerd ik word daar schijtziek van en waarom? Je kan niet aan de beheerder waarom. Stik maar met Bullchat!

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
patrick
patrick

10 augustus 2019 09:07
Geslacht
Man

zal bullchat toch niet aanraden niets anders dan problemen en altijd met acces denied en dat noemen ze dan service dit laat toch te wensen over

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Lot
Lot

24 oktober 2019 21:57
Geslacht
Man

Ben al meer dan 24u geweigerd op bullchat
Heb niemand gecontacteerd als ik online wa
Degoutant
Als ik trrug online kan = mijn profiel deleten. Niet betrouwbaar

Bilicieus
Bilicieus

24 oktober 2019 13:07
Geslacht
Man

sinds gisteren 26 oktober 2019 kom ik niet meer op de Bullchat site……na het inlog scherm alles zwart…….

bottom
bottom

4 augustus 2019 16:19
Geslacht
Man

zielige en hypocriete houding van de beheerders van de site. Zijn nog te laf om te melden waarom ze iemand de toegang tot de site weigeren en na 6u nog altijd geen toegang en het waarom is een raadsel

Johan
Johan

3 augustus 2019 08:02
Geslacht
Man

Er heeft iemand een profiel aangemaakt met een foto waarop een skinhead een hitlergroet doet, hij heeft een zwarte band met een hakenkruis om zijn bovenarm en er hangt een vlag met een hakenkruis aan de muur. Bullchat al meermaals hiervoor benaderd maar er wordt niets aan gedaan. Schandalig dat zulke foto gebruikt mogen worden

Johanlaekens
Johanlaekens

29 juli 2019 14:17
Geslacht
Man

Helaas werkt deze website steeds slechter. acces denied of locatielandkaart of capcha inloggen werken geregeld slecht of helemaal niet. Steeds vaker kom ik er gewoon niet meer in door een van deze dingen. heel jammer

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
rob
rob

29 juli 2019 00:10
Geslacht
Man

vaak een site waar ik regelmatig van word afgegooid terwijl ik nog maar net ben ingelogd en op nieuw inloggen lukt gewoon niet meer dan krijg ik acsses deneid waarom en hoe kan dit bullchat

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Jeroen
Jeroen

28 juli 2019 04:44
Geslacht
Man

Slechte site!!! Men houd elkaar alleen maar voor de gek, je krijgt een grote mond, ze doenn niks tegen fake gasten hoe vaak je het ook aangeeft enzo ….

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
andy
andy

19 juli 2019 20:47
Geslacht
Man

sinds hun update sen aanpassingen is het dikke nul geworden en deze die pagina beheren hoor je niet hoor ik blijf er van weg en hoop dat de rest ook volgt want dan gaan ze reclame inkomsten zien zakken want enigste die hen interesseert zijn inkomsten ik ga alvast naar ander site waar ze wel betrouwbaar zijn ook al kost me dit mss wel iets per maand maar krijg je antw op u vragen en is de site wel te vertrouwen

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Jan
Jan

28 juni 2019 16:52

Ik wordt sinds 2 dagen geblockt , waarom Joost mag het weten , wat ik weet is dat jonge gassies mij aanspreken , schelden en tieren , en verwijten maak .
Dan zeg ik zet ook eens je cam aan , weet ik tegen wie ik praat , 0 reactie dus dan , en het hoe dan ook voor elkaar krijgen dat ik niet meer op de site kan .
Jaren lang trouwe bezoeker die niks te verbergen heb vraag ik om cam , tel nr , dan wordt je geblocht , ik senior , schelden bepaalde personen je verrot.
Plaats ik hier gisteren n reactie , wordt die verwijderd , dan vraag ik je ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Jammer dat site door personen om zeep geholpen wordt .

Gr Jan , hoop ik gewoon weer toegang

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Jan
Jan

27 juni 2019 21:14

OOk ik sinds gisterenmiddag , het zelfde probleem , als onderstaande , en zijn mensen , die natuurlijk zonder cam menen een oordeel over mij te moeten vellen.en het dus voor elkaar krijgen mij te blocken voor langere tijd.
Op zich kom ik er graag op , op de site , jammer dat iemand het zonder gemaat staafde reden mij kan blocken

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Nudist
Nudist

15 juni 2019 17:19

Ervaar hier hetzlefde telkens access denied na het inloggen.
Ook van alles nagekeken, lukt helaa sniet meer om in te loggen

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Pieter
Pieter

2 juni 2019 10:09
Geslacht
Man

Er is al weken een access denied bij het inloggen. Ik heb alles nagelopen op techniek, zelfs met externe hulp. Het ligt aan de site van Bullchat zelf. Maar daar kom ik niet bij.
Ik wil weten waarom er access denied staat terwijl er niks aan de hand is, dat ik weet.
De site ga ik anders niet meer gebruiken. Klantvriendelijkheid is er niet. Betrouwbaarheid bezoekers was al ver te zoeken. Jammer.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Jeroen
Jeroen

4 augustus 2019 07:30
Geslacht
Man

jammer dat het zo gaat steeds access.denied bij mijn staat ook steeds of je ben 1 min er in weg scherm weer al weken aan de hand kunnen ze niets aan doen ,hoop dat gauw verholpen woord

bare bottom
bare bottom

1 juni 2019 07:18
Geslacht
Man

Reeds sedert gisteren onmogelijk toegang te krijgen tot de site. Weet de reden niet. Er wordt gewoon gemeld access denied zonder meer. Zielige site met nog zieliger verantwoordelijke beheerders van de site. Zeker geen aanrader

marty
marty

30 mei 2019 23:47
Geslacht
Man

ik ben al jaren trouwe bezoeker maar de laatste tijd kom ik er niet meer op wordt elke keer denied vind het jammer het beviel me altijd prima.
wat is de oplossing

piet
piet

28 mei 2019 13:55

ik heb een kritische review geplaatst over Bullchat. Deze is echter verdwenen. Moeten wij twijfelen aan de onpartijdigheid van deze website?

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
piet
piet

28 mei 2019 12:29
Geslacht
Man

Wat een vuile KUTsite is Bullchat toch. Heb er, zonder enige aanwijsbare reden, een week uit gelegen (access denied) en nu kom ik er weer niet in. En NERGENS kan je daarover reclameren. Deze criminelen willen alleen aan je verdienen maar zich verantwoorden voor volstrekt willekeurig gedrag: Ho Maar! Wat een asociale klootzakken.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
ja je moeder
ja je moeder

26 mei 2019 14:02

gratis maar inloggen lukt vaak niet. bovendien draait er een bitmine programma mee wat een hoop rekenkracht van je pc kost. daarmee wordt het volstrekt onbetrouwbaar. voor zover dat het nog niet was aangezien 90% fake is.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Enrico
Enrico

22 mei 2019 19:07
Geslacht
Man

Wat is er de laatste dagen toch mis met Bullchat? Iedere keer na invoeren van de 4-cijferige code en op enter te klikken, krijg ik de melding “acces denied”. Heel irritant!
Is er een storing?

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Kosten :
     
Rick peter
Rick peter

21 mei 2019 16:38
Geslacht
Man

Wordt ondanks dat je correct en netjes bent geen rare ideeën en wensen hebt correct in taalgebruik al maanden geblokt zodra ik via mijn mobiel zonder WiFi inlog lukt het mij wel om erin te komen raar dat beheerders je anoniem blokken waarschijnlijk eens afgewezen door mij

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
GRCA
GRCA

19 mei 2019 00:42
Geslacht
Man

Ik denk dat het systeem je uitgooit zodra het er achter komt dat er een blokkeerprogramma voor ‘criptojacking’ op je computer staat. Misschien heb ik het fout, maar sinds ik zo’n programma heb geïnstalleerd, word ik binnen 30 seconden eruit gegooid.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
wpDiscuz