Bullchat Review

Bullchat

Altijd up-to-date
Onafhankelijk Advies
100% Veilig Daten

Over Bullchat

Laatste update : door Expert

Bullchat is de grootste gay chat, men-only en tevens ook opgezet door gays. Deze beheerders begrepen als geen andere wat homo's graag online doen. Daarom hebben ze deze chatsite ontwikkeld waarmee je gemakkelijk en laagdrempelig een chatgesprek met webcam tot stand kan laten komen met andere homoseksuele gelijkgestemde.

Op Bullchat zijn dagelijks ruim 60 duizend unieke chatters actief waardoor er dus altijd wel een geschikt persoon online is om mee te chatten, cammen of daten. Om op deze 100% gratis gaychat te kunnen inloggen dien je alleen een naam en locatie op te geven. Wat tevens ook handig is als je discreet wilt blijven. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om een foto aan je chat cv toe te voegen en kan je bovendien je webcam aanzetten voor andere chatters.

Bullchat Alternatieven Voor Gay Sexdate's (direct contant!)

Squirt.nl

Bullchat alternatief squirt.org

8.0/10
  • PRIVÉ- EN VIDEOCHAT

Bezoek website

Squirt.nl

Bullchat alternatief g-dating

7.0/10
  • PRIVÉ- EN CHATBOX

Bezoek website

Squirt.nl

Bullchat alternatief Gaybuddy

5.8/10
  • PRIVÉ CHAT (1 OP 1)

Bezoek website

ZIE OOK:  Gay dating sites met een hoog slagingspercentage!

Vijf procent op Bullchat gebruikt cam

Wanneer je op bullchat.nl opzoek bent naar een date is het wel zeer gewenst om een webcam aan te hebben. Hier kan je gedurende het chatgesprekken zelf voor kiezen om deze aan te zetten of uit te laten. Van de duizenden actieve chatters die te gelijk online zijn heeft ongeveer 5% een webcam aan. Daarnaast komt ongeveer 40% online met en foto. Het is bovendien ook mogelijk om tijdens het chatten je foto privé mee te sturen. Daarmee voorkom je dat andere jou foto kunnen zien en je foto’s worden standaard na 3 uur automatisch verwijderd uit hun database.

Handig om te weten, wanneer je in het zoekvenster het woord "cam" intype (zonder quotes) worden alle chatters met een live cam getoond. Ook kun je zo ook zoeken op "video", dan krijg je alle mannen die een YouTube video op hun cv.

Bull chat veilig of gevaarlijk

Er vinden dagelijks honderden dates plaats via deze gaychat die over het algemeen positief verlopen. Daarentegen zijn er op bull chat los van de fakers ook oplichters en andere mensen actief met foute bedoelingen. Deze personen zijn alleen op geld uit en kunnen je daardoor afpersen, bedreigen of mishandelen om het af te dwingen. Bovendien zijn er ook veel situaties van discrete mannen die worden gechanteerd om hen geaardheid te openbaren. Wees daarom altijd op je hoeden en geef nooit zomaar herkenbare foto's of privégegevens aan onbekende via de chat. Probeer te voorkomen dat deze criminele gegevens van je in handen krijgen waarmee ze jou onder druk kunnen zetten. En spreek bijvoorbeeld bij een eerste ontmoeting ook niet zomaar af op onveilige en afgelegen plekken.

Bullchat.com gebruikt CoinHive miner Trojan

Sinds 28 januari 2018 kun je alleen nog inloggen door te accepteren dat je browser de CoinHive miner draait. Met deze toegang kunnen de eigenaren van Bullchat.com geld verdienen aan iedere chatter die online is. En omdat je verplicht bent dit (eenmalig) te activeren alvorens je kunt inloggen op de chat nemen vele chatters onbewust een groot risico! Dit wordt namelijk gebruikt om op de achtergrond van jouw computer of device bitcoins te minen.

CoinHive Trojaan refereert naar een JavaScript miner en wordt bovendien niet beschouwd als illegaal. Dit doordat je hier zelf toestemming voor moet geven. Ook wordt deze manier van minen vaak misbruikt door cybercriminelen om geld te verdienen op een illegale wijze. Hiermee maken ze niet alleen inbreuk op je systeem en privacy maar is de kans groot dat je systeem wordt overbelast. Dit is niet alleen onveilig maar ook schadelijk voor je PC, mobiel of tablet. Wees dus gewaarschuwd en breng ook je vrienden hiervan op de hoogte!

Minderjarige op Bullchat.nl

Ook zijn er op bullchat genoeg gay jongens online die nog lang geen 18 jaar of ouder zijn, houd daar rekening mee! Mocht je een vermoeden hebben van misbruik dan kun je een melding doen naar de beheerder via de button "raport spam". Wanneer andere mannen dat ook doen wordt de desbetreffende persoon automatisch geblokkeerd en kan hij ongeveer een uur lang niet opnieuw inloggen.

Zoek je een alternatief voor Bullchat? Probeer dan gratis Squirt.

Bullchat voor- en nadelen

Positieve punten:

Altijd gratis chatten
Gratis videochat
Ruim 60.000 chatters per dag
Chatters filteren per provincie
Privé foto's versturen.

Negatieve punten:

Gevaarlijk en onveilig
Veel fakers en spammers
Schadelijk voor je systeem
Coinhive miner accepteren verplicht
Bitcoins minen op PC's van chatters
Veel criminelen, drugsdealers en pedo's
Groot risico om afgeperst te worden
Geen controle op chatters en misbruikers
Geen support alleen voor adverteerders
Je ontvangt vaak schokkende foto's

Bullchat details

Nichedating Nee
Gay dating Ja
Erotiek Ja
Senioren Nee
Overspel Ja
Hoger opgeleiden Nee
Lokale zoekfunctie Ja
Aantal bezoekers 2.2 miljoen+ per maand
Aantal chatters 300k of meer
Prijs per bericht Gratis
Prijs per maand Gratis

Bullchat inloggen

Als je wilt inloggen op bullchat ga je naar bullchat.com en druk je in het midden van de pagina op de button "ENTER CHATROOM". Vervolgens krijg je het inlog scherm in een nieuw tab en veranderd het eerste tab in een doorlink naar reclame.

1) Kies een nickname of-te-wel gebruikersnaam (Tip! omschrijf in een paar woorden en afkortingen wie je bent en wat je zoekt).
2) Daarna omschrijf je bij "About me" in het kort je stats en waar je naar op zoek bent.
3) Upload eventueel een foto via "Photo" maar houdt er wel rekening mee dat deze foto voor iedere chatter zichtbaar is!
4) Geef vervolgens bij "Change Location" je locatie aan, zodat andere waar je vandaan komt.
5) Daarna druk je op de button "Login" en hoef je alleen nog de vier cijferige captcha code in te vullen om te kunnen beginnen met chatten.

Mocht je niet kunnen inloggen dan kan het zijn de je chatnaam of tekst mogelijk termen bevat die niet door de spam filter heen komen. Wellicht heb je dan zonder het zelf te weten een verdachte inlognaam gebruikt, of ben je commercieel bezig.

Bull chat Captcha

bullchat captchaSinds maart 2018 is het inlogscherm op bullchat.com gewijzigd. Daarbij is de grootste verandering de Captcha code die je nu moet invullen om binnen te komen. Daarnaast hebben zij ook een vernieuwde inlog pagina. Hier kun je zoals gewoonlijk de gebruikelijke informatie opgeven en een foto toevoegen. Daarna kom je op een scherm met een 4-cijferige code (zie afbeelding rechts). Deze code moet je vervolgens overtypen in het vakje eronder en op inloggen of enter drukken. Met deze update probeert bull chat te voorkomen dat spammers met bots automatisch opnieuw kunnen inloggen op de chatbox.

BullChat.nl verdient tonnen aan cryptojacking chatters

bull chat.nl doet aan cryptojacking

2 april 2018 | Nederland
Bullchat.nl doet aan "cryptojacking" of te wel coin minen op computers en telefoons van chatters. Zonder dat je het weet delven ze virtuele valuta via jou systeem. Daarmee halen ze na schatting maandelijks meer dan 200.000 binnen. lees verder..

Man opgepakt voor afpersing en geweld bullchat

Afpersing via bull chat

14 jul. 2017 | Nederland
De verdachte 32-jarige verdachte die op vrijdag 24 juni 2017 al werd aangehouden leerde de slachtoffers kennen via de gaychat site Bullchat.com. De man wordt er van verdacht tenminste 5 homoseksuele mannen te hebben afgeperst en bedreigd. lees verder..

Klantenbeoordelingen Bullchat

Plaats een beoordeling bij Bullchat!

236 Reviews, Ervaringen en Klachten

Gebruiksgemak

6.58.0

Populariteit

6.82.0

Betrouwbaarheid

5.22.0

Functionaliteit

5.78.0

Klantenservice

4.02.0

Kosten

7.44.0

Expert
5.0
Bullchat Review

Deel jouw ervaring over Bullchat

Win een BOL.com cadeaubon t.w.v. €100,-

236 Reviews op "Bullchat"

avatar
Sorteren op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Bottom13
Bottom13

11 oktober 2018 13:23
Geslacht
Man

ik wordt er steeds afgegooid …. heb ik iets fout gedaan

Bottom13
Bottom13

11 oktober 2018 13:21
Geslacht
Man

wordt er steeds afgegooid …… heb ik iets gedaan ?????

Arie Noniem
Arie Noniem

10 oktober 2018 10:55
Geslacht
Man

bullchat is gewoon ene klote organisatie , zonder aanleiding geblockt worden is mee regel dan uitzondering

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
dick
dick

9 oktober 2018 12:17
Geslacht
Man

ik kan niet meer op jullie site.
soms lukt het wel en wordt er dan na een minuut afgegooid
wat is eraan de hand? heeft een of andere faker mij geblokt?

Tom Schipper
Tom Schipper

6 oktober 2018 15:17
Geslacht
Man

bullchat is fake omdat iedereeen er op mag ongeacht leeftijd of sexuele voorkeur
allang niet meer voor alleen homo’s.meesten zijn fake of jongens die sex aanbieden voor $$.maakvaak mee dat ik zonder reden vanj opgaaf wordt geweigerd.en dat duurt vaak vrij lang vorr ik er weer op mag.hoop dat de beheerde5rs van bullchat daar iets aan kunnen doen?ook verandweren van nickname helpt niet

Frank
Frank

5 oktober 2018 12:20
Geslacht
Man

Kan sinds vandaag niet meer op de side….hoe komt dit
Dan moet me echt van het hart dat het fakers aantal gigantisch omhoog gegaan is
Ook vind ik het waardeloos dat je via jullie nooit geen antwoord krijgt
Jammer….WAS mooie side

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Kosten :
     
rick deman
rick deman

2 oktober 2018 10:01
Geslacht
Man

Beste beheerders van de site, waarom kan ik niet meer inloggen wat ik ook probeer. Al jaren ben ik een enthousiaste bezoeker en zou dan ook weer graag toegang willen. Graag. Rick

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
ai
ai

1 oktober 2018 15:23
Geslacht
Man

Hallo
ik zit ook op bullchat maar ik ga er overnadenken om er niet meer op te komen omdat er 1 persoon is daar mij steeds lastig valt met leugens om mij zwart te maken
zodra ik met een nickname kom als je senioren zoekt dan komt die persoon weer met zijn leugens word er doodmoe van en het stopt niet want hij blijft doorgaan en ik ken hem niet eens dat is nog de pest en ja als je op hem reageert krijg je een grote bek en je word uitgescholden door hem en ja hij doet het allemaal zelf mensen beschuldigen wat een ander niet eens doet…….
zijn nickname is Alleen voor 50 plussers uit delft maar hij is ook anderen aan het lastig vallen wat ik hoorde van anderen……
succes bullchat hopelijk gaat de site er een keer uit belachelijke kut site

hmmmm geillll
hmmmm geillll

29 september 2018 10:02
Geslacht
Man

hoi wie heeft hier ook last van wat ik ook probeer krijg geen enkel contact meer wie kan mij helpen

rick deman
rick deman

2 oktober 2018 09:50
Geslacht
Man

Ik kan ook niet meer op de site wat ik ook probeer.

Pat
Pat

21 september 2018 18:00

een paar minuten geleden toegang geweigerd om een voor mij onverklaarbare reden. Gewoon willekeurig geblokkeerd. Zielig om iemand te blokkeren zonder enige vorm van verwittigen omtrent de reden want dan is verdedigen onmoglijk.

Harry
Harry

14 september 2018 10:34
Geslacht
Man

Bullchat zit vol facker +als je date heb zijn er agressieve mensen waar je kom de naam Ronald uit ette-leur op nummer 30A dus pas er voor op en bullchat is hier door puur slecht ze mogen we mee stoppen of weer bij het oude ook solomio is slechter

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
harry
harry

12 september 2018 17:26
Geslacht
Man

hallo op bul of andere chat e dating site, wil ik jullie waarschuwen, van wim uit Roosendaal dat is een dikkere man van 63jaar die laat mensen op gemeen manier zitten en nog een waar je vooral uit moet kijken is Ronald uit ette-leur en hij is 52 jaar deze is depressief en agressief dus pas er mee op hij heb zwartlang haar en hij woont ik een vletje op het nummer 13 A ik date met hun echt nooit zo verschrikkelijke mensen , hoop dat bul deze soort mensen dventief verwijderd ook is Ronald niet allen gevaarlijk hij gebruikt ook druks dus deel dit mee

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Bi genieter
Bi genieter

20 augustus 2018 17:35
Geslacht
Man

bullchat is zo slecht geworden dat ik overweeg naar andere die wel alles goed voor elkaar hebben het is met de jaren slechte geworden en heb het achteruit zien gaan heel erg jammer en dan zeggen ze ook dat bullchat altijd toegankelijk is nee dus als je er niet in komt is het ook niet toegankelijk ik wijk wel uit naar wat anders

Kevin
Kevin

18 augustus 2018 16:46
Geslacht
Man

Er bestaat een block knop, ondanks herhaalde blockverzoeken word de chatter niet geblokkeerd? Waarom bestaat deze knop dan en wie beheerd de site?

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Albert
Albert

17 augustus 2018 22:34

Bullchat gewoon kut er zit een stel op uit zwolle holtebroek Wilco en pascal maken mij al maanden giga zwart omdat hij mij niet kan krijgen waardeloze site wanneer stopt dit

wil
wil

14 augustus 2018 08:18
Geslacht
Man

waarom kan ik geen externe cam meer aansluiten?

markus42
markus42

13 augustus 2018 20:35
Geslacht
Man

bullchat is waardeloos geworden.ik ben er tot 3keer toe spontaan afgeknikkerd.ik heb nog geen reactie of wat dan ook gedaan,en ik word geblokkeerd.en waarom?en als ik weer opnieuw inlog dan word ik geblokkeerd.WAARDELOOS.zou het op prijs stellen als bullchat eens een reactie zou geven.maar dat zal wel niet gebeuren als ik hier de commentaren lees.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
wh
wh

8 augustus 2018 10:08
Geslacht
Man

bullchat is waardeloos geworden om dat bullchat niet de oude is en kan niet op mensen meer klikken ik stap uit bul

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
jan
jan

8 augustus 2018 06:07
Geslacht
Man

kan vaak niet inloggen geen foto’s video zeer slecht de laatste tijd

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Kosten :
     
Kim
Kim

7 augustus 2018 08:02
Geslacht
Man

Waardeloos: inloggen lukt: daarna wordt je er meteen afgegooid zonder reden!! Reageren ook niet op e-mail

Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
giel
giel

6 augustus 2018 12:07
Geslacht
Man

waarom kan ik nu niet inloggen???
is er storing??

Wes
Wes

29 juli 2018 12:41
Geslacht
Man

Nu lukt inloggen weer niet!!!!!!

Luc
Luc

29 juli 2018 12:24
Geslacht
Man

Bullchat ligt er weer uren uit jammer toch.Gebeurt regelmatig…

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
annoniem
annoniem

29 juli 2018 11:52
Geslacht
Man

Wonderbaarlijk dat de beheerders van Bull zo onberijkbaar zijn en geen persoonlijk contact willen naar hun chatters. Had positieve en opbouwende feedback maar helaas ze zijn te arrogant om daar iets mee te doen, laat staan erop te reageren.
Regelmatig zijn er storingen aan de site.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
jack
jack

27 juli 2018 17:20
Geslacht
Man

Wat moet ik doen om weer te kunnen inloggen , krijg alleen inlog dinyed
weet je nu wat je verkeerd hebt gedaan ik zit met hetzelfde probleem.WAT MOET IK DOEN om weer in te loggen?

Travopetra
Travopetra

7 augustus 2018 19:12
Geslacht
Man

Ik kom er om dezelfde reden niet meer in

rick deman
rick deman

2 oktober 2018 09:56
Geslacht
Man

Ik kom er ook niet meer in

Paul
Paul

27 juli 2018 15:33
Geslacht
Man

Sinds vandaag heeft Bullchat toch echt zijn diepte punt bereikt, jammer genoeg is Bullchat niet meer zo leuk en gebruiksvriendelijk als een jaar of 8 geleden. Ik merk ook dat de meeste mensen die toen veel op Bullchat kwamen er nu lang niet meer te vinden zijn, en wordt de site tegenwoordig overladen met vele ongure types die het chatten niet meer leuk en interessant maken om er nog te komen chatten. De vernieuwde site van Bullchat lijkt in mijn ogen ook heel veel op Gaychat, en is de vernieuwing niks anders dan een regelrechte kopie van Gaychat, nu maar hope ndat ze geen claim krijgen aan hun broek. Maar helaas, na jaren op deze site te zijn geweest, en na een aantal onterechte blokkeringen ben ik nu echt klaar met deze site, ik raad dan ook iedereen aan om hier niet meer te komen en te kijken naar andere alternatieven. Bullchat, is een zinkend schip, en langzaam zullen velen dit ook gaan ervaren. Het beste ermee, i’m outta here.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Luc
Luc

26 juli 2018 09:18
Geslacht
Man

Hallo, sinds een paar dagen kan ik geen berichten meer ontvangen en versturen.
Is er een oplossing voor dit probleem?
Mvg

STEVEN
STEVEN

25 juli 2018 20:51
Geslacht
Man

om te melden wanneer ik met google crome inlog op bullchat heb ik geen problemen alles werkt prime, misschien is hier ook iemand mee geholpen

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
STEVEN
STEVEN

25 juli 2018 06:22
Geslacht
Man

ik kan geen berichten versturen of ontvangen met deze nieuwe applicatie van bull,kan ook geen namen aanklikken, ik mis de oudere versie van bull, hopelijk is het maar tijdelijk

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Man van stel
Man van stel

24 juli 2018 15:44
Geslacht
Stel

Vandaag een oproepje gedaan om samen met mijn vrouw een bi top te vinden die in onze leeftijdsgrens ligt.
Nadat ik 1 berichtje kreeg van iemand die wel zin had en ik daar afwijzend op gereageerd had werd ik gebanned…. wauw
Is dit de manier waarop jullie admins werken ?
We moeten met jullie neuken anders met niemand ?
Nou dan maar met niemand .
Wij zijn genezen van deze site en gaan ons geluk in de betaalde sites zoeken…
Op deze manier blaast Bullchat zichzelf wel op…stumpers

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
juan
juan

23 juli 2018 09:58

ik kan geen namen aanklikken hoe komt dat ?

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Deventer
Deventer

23 juli 2018 09:15
Geslacht
Man

Continu Access Denied. Kom er al meer dan een week niet meer op.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
sjaak
sjaak

18 juli 2018 10:35
Geslacht
Man

waarom krijg ik geregeld access denied ik doe niks verkeerd wil gewoon chatte

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
loek van buuren
loek van buuren

18 juli 2018 08:00
Geslacht
Man

ik kreeg vandaag access,denied op mijn scherm,en kon niet inloggen,,weet iemand wat ik nu moet doen om weer in te kunnen loggen?

loek van buuren
loek van buuren

18 juli 2018 07:59
Geslacht
Man

ik kreeg vandaag access.denied op mijn scherm,en kon niet in loggen,weet iemand wat nu moet doen?

Ben
Ben

16 juli 2018 18:11
Geslacht
Man

Ik probeer me al weken in te loggen op de site.
Blijkbaar word ik niet toegelaten om een reden.
Wat is dit?

Manuela van der beek
Manuela van der beek

15 juli 2018 15:19
Geslacht
Vrouw

Hallo,
Er gaat een fake profiel rond op jullie site van mijn zusje. Hierdoor word ze heel erg lastig gevallen. Is er een manier waarop ik in contact kan komen met jullie?

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Pantyhoseboy52
Pantyhoseboy52

26 september 2018 05:08
Geslacht
Man

De beheerders van deze site zijn nooit bereik baar
Blijkbaar hebben ze geen intresse om cometaar te geven
Raad aan aangifte te doen

Een kritische chatter
Een kritische chatter

15 juli 2018 08:59
Geslacht
Man

Na de upgrade is Bullchat alleen nog maar slechter en instabieler geworden. Als je bewust of onbewust een cam in je inbox hebt staan dan krijge je die met geen mogelijkheid weg. Enige oplossing is opnieuw inloggen, maar daardoor ben je wel al je chats kwijt. Maar het vreemde is dat als iemand anders uit de chatbox gegooid wordt of als ie zelf uit logt dan zijn zijn berichten en foto’s nog steeds voor uren zichtbaar in de chatbox. Berichten komen niet over en verdwijnen nog steeds in een zwart gat. Er wordt totaal geen actie ondernomen als je bullchat wijst op misbruik van de chatbox door pedo’s, dealers, louche ondernemers etc. Ergste is dat een ex-medewerker van bullchat al jaren de vrije hand heeft om chatters te bedriegen met de dood, privacy gegevens zit te verzamelen, te chanteren en te stalken. Deze persoon is al jaren actief op meerdere chatboxen en bullchat weet ook precies om wie het gaat, hij heeft immers nog steeds toegang tot de software van bullchat, maar ze doen er nies aan.
Ook de geclaimde aantal chatters is een utopie want de overgrote meerderheid van de chatters zijn gewoon vaste chatters die er dagelijks zitten en het is ook opvallend dat veel chatters er 24/7 online zijn, wat riekt naar pseudo nep chatters puur alleen om de adverteerders voor de gek te houden en de indruk te wekken dat bullchat populair is. En zo bijzonder is bullchat niet; ok het is de enige van deze soort in NL maar het is een standaard concept uit Amerika waar gay.nl (niet de huidige gay.nl) ooit is mee begonnen, die is vijandig overgenomen door chatboy en die is vijandig overgenomen door bullchat. Dus het wachten is op de volgende vijandige overname die meer oog hebben voor wat chatters nu echt willen met een chatbox, dan de huidige dollars in de ogen van bullchat.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Wilfried
Wilfried

15 juli 2018 00:31
Geslacht
Man

Waardeloos, wordt er meteen weer af gegooid

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Barry
Barry

12 juli 2018 18:43
Geslacht
Man

Waardeloze site, ik kan wel inloggen maar ben vervolgens niet zichtbaar voor andere chatters, ook niet na meerdere malen opnieuw inloggen. Zijn er meer gebruikers die hier ook last van hebben?

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Travestiet Maria
Travestiet Maria

12 juli 2018 07:51
Geslacht
Man

Ik wordt nu ook constant geweigerd zonder te weten waarom. Acces denied krijg ik steeds, is reeds enkele dagen zo. Weet iemand hoe dit komt ? Bullchat zelf is niet te contacteren.

Monique Willeboordse
Monique Willeboordse

11 juli 2018 19:59
Geslacht
Man

Sinds ik terug ben van vakantie log ik in en word dan direct verwijderd. Waarom is dat? Ik ben een T girl en zoek alleen maar tv zusjes. Waarom word ik er steeds uitgegooid en opnieuw de toegang geweigerd

Nick
Nick

11 juli 2018 12:37
Geslacht
Man

Hoe kan in mijn berichtenbox in werking zetten? ik krijg geen berichten en zie alleen knoppen die wit blijven.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Phil
Phil

11 juli 2018 11:45
Geslacht
Man

Ja weer bullchat off line geraak er weer niet op

Peter
Peter

10 juli 2018 16:22
Geslacht
Man

Peter
Heb altijd op bullchat met veel goesting gechat maar ben even onvrijwillig afwezig geweest.
Kom nu opnieuw op de site en niks werk meert. Ik doe chat naar een tiental personen maar niemand antwoordt. Dat enkele niet antwoorden maar NIEMAND; Kan toch niet dat de site dan wel werkt. Heb dit al drie dagen na elkaar geprobeerd telkens met andere personen; maar mijn chat zal denkelijk niet verstuurd worden.

Wim jansen
Wim jansen

14 juli 2018 21:04

Ik heb de OPLOSSING GEVONDEN voor Peter, Patrick, Nick!!!!! Je moet een andere browser gebruiken bv Google chrome of Firefox en NIET explorer. Kom er net zelf ook achter!

Wim jansen
Wim jansen

14 juli 2018 19:42
Geslacht
Man

Hoi Hier hetzelfde probleem hoor. Waardeloos, het werkt gewoon niet meer en ALLE buttons zijn lichtgrijs. Dit hoort volgens mij ook niet. Ik kan nergens vinden waardoor dit komt.

Patrick
Patrick

11 juli 2018 22:48
Geslacht
Man

Reageren op deze datingsitehou
Heb net hetzelfde probleem niemand reageert nog vanals site veranderd is.
Is er oplossing?

Nick
Nick

10 juli 2018 12:36
Geslacht
Man

hoe werkt de nieuwe layout? een aantal knoppen blijft wit. Ik krijg geen antwoorden en ik kan niet zien wie ik al eerder heb aageklikt

johan
johan

10 juli 2018 08:02
Geslacht
Man

Voor klachten enz over bullchat spreek de maze in groningen aan daar zit het beheer ook wel jeron genaamd dom top

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
pietjebel
pietjebel

9 juli 2018 19:17
Geslacht
Man

Leuke site, tenminste als je erop kunt komen. ik heb steeds problemen met inloggen, en als ik ingelogd ben word ik er meteen weer uitgeknikkerd. bij opnieuw inloggen word ik gewoon botweg geweigerd. uitleg hoef je niet te verwachten. niet teveel in mijn mond willen nemen maar dit is KUT, KUT,KUT.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Teun Twink
Teun Twink

9 juli 2018 02:18
Geslacht
Man

Sinds alle aanpassingen op bullchat is het gewoon kut daar.. Niks werkt meer en je wordt er om het minste geringst al uitgeknikkerd!! Waar is die goede oude tijd van de gay chats waar je nog snel een date kon vinden.. Daarnaast moet je ook nog goed oppassen met wie je afspreekt of ook maar je nummer geeft, erg jammer!

Gebruik nu sinds een weekje die aanbevelingen bovenin (de 3 alternatieven). Die Squirt.org kan leuk zijn maar dan vooral de eerste 10 dagen, want nu is het nog onbeperkt gratis. Gaybuddy tja, oke inmiddels wel vele echte mannen daar maar de berichten die je binnenkrijgt zijn niet allemaal echt. Die Guys Dating is een goede en makkelijk afspreken, verbaasde me eigenlijk nog hoe een chillen site dat is. Zodra ik bij alle 3 de sites ben ingelogd krijg ik veel meer reacties als op bullchat met “twink” in me chatnaam.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
JAN
JAN

6 juli 2018 14:18
Geslacht
Man

als ik en foto wegstuur kan de andere de foto niet zien ofwel op de schwarte flakte mijn foto word klijn geplaatzt…..woet ik its in de instellingen veranderen of wat moet ik doen dat de andere mijn foto kan ontfangen…? bedankt vooraf…

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
wpDiscuz