Bullchat Review

Bullchat

Altijd up-to-date
Onafhankelijk Advies
100% Veilig Daten

Over Bullchat

Laatste update : door Expert

Bullchat is de grootste gay chat, men-only en tevens ook opgezet door gays. Deze beheerders begrepen als geen andere wat homo's graag online doen. Daarom hebben ze deze chatsite ontwikkeld waarmee je gemakkelijk en laagdrempelig een chatgesprek met webcam tot stand kan laten komen met andere homoseksuele gelijkgestemde.

Op Bullchat zijn dagelijks ruim 60 duizend unieke chatters actief waardoor er dus altijd wel een geschikt persoon online is om mee te chatten, cammen of daten. Om op deze 100% gratis gaychat te kunnen inloggen dien je alleen een naam en locatie op te geven. Wat tevens ook handig is als je discreet wilt blijven. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om een foto aan je chat cv toe te voegen en kan je bovendien je webcam aanzetten voor andere chatters.

 

Vijf procent op Bullchat gebruikt cam

Wanneer je op bullchat.nl opzoek bent naar een date is het wel zeer gewenst om een webcam aan te hebben. Hier kan je gedurende het chatgesprekken zelf voor kiezen om deze aan te zetten of uit te laten. Van de duizenden actieve chatters die te gelijk online zijn heeft ongeveer 5% een webcam aan. Daarnaast komt ongeveer 40% online met en foto. Het is bovendien ook mogelijk om tijdens het chatten je foto privé mee te sturen. Daarmee voorkom je dat andere jou foto kunnen zien en je foto’s worden standaard na 3 uur automatisch verwijderd uit hun database.

Handig om te weten, wanneer je in het zoekvenster het woord "cam" intype (zonder quotes) worden alle chatters met een live cam getoond. Ook kun je zo ook zoeken op "video", dan krijg je alle mannen die een YouTube video op hun cv.

Bull chat veilig of gevaarlijk

Er vinden dagelijks honderden dates plaats via deze gaychat die over het algemeen positief verlopen. Daarentegen zijn er op bull chat los van de fakers ook oplichters en andere mensen actief met foute bedoelingen. Deze personen zijn alleen op geld uit en kunnen je daardoor afpersen, bedreigen of mishandelen om het af te dwingen. Bovendien zijn er ook veel situaties van discrete mannen die worden gechanteerd om hen geaardheid te openbaren. Wees daarom altijd op je hoeden en geef nooit zomaar herkenbare foto's of privégegevens aan onbekende via de chat. Probeer te voorkomen dat deze criminele gegevens van je in handen krijgen waarmee ze jou onder druk kunnen zetten. En spreek bijvoorbeeld bij een eerste ontmoeting ook niet zomaar af op onveilige en afgelegen plekken.

Bullchat.com gebruikt CoinHive miner Trojan

Sinds 28 januari 2018 kun je alleen nog inloggen door te accepteren dat je browser de CoinHive miner draait. Met deze toegang kunnen de eigenaren van Bullchat.com geld verdienen aan iedere chatter die online is. En omdat je verplicht bent dit (eenmalig) te activeren alvorens je kunt inloggen op de chat nemen vele chatters onbewust een groot risico! Dit wordt namelijk gebruikt om op de achtergrond van jouw computer of device bitcoins te minen.

CoinHive Trojaan refereert naar een JavaScript miner en wordt bovendien niet beschouwd als illegaal. Dit doordat je hier zelf toestemming voor moet geven. Ook wordt deze manier van minen vaak misbruikt door cybercriminelen om geld te verdienen op een illegale wijze. Hiermee maken ze niet alleen inbreuk op je systeem en privacy maar is de kans groot dat je systeem wordt overbelast. Dit is niet alleen onveilig maar ook schadelijk voor je PC, mobiel of tablet. Wees dus gewaarschuwd en breng ook je vrienden hiervan op de hoogte!

Minderjarige op Bullchat.nl

Ook zijn er op bullchat genoeg gay jongens online die nog lang geen 18 jaar of ouder zijn, houd daar rekening mee! Mocht je een vermoeden hebben van misbruik dan kun je een melding doen naar de beheerder via de button "raport spam". Wanneer andere mannen dat ook doen wordt de desbetreffende persoon automatisch geblokkeerd en kan hij ongeveer een uur lang niet opnieuw inloggen.

Niet tevreden over Bullchat? Probeer dan eens gratis Squirt.

Bullchat voor- en nadelen

Positieve punten:

Altijd gratis chatten
Gratis videochat
Ruim 60.000 chatters per dag
Chatters filteren per provincie
Privé foto's versturen.

Negatieve punten:

Gevaarlijk en onveilig
Veel fakers en spammers
Schadelijk voor je systeem
Coinhive miner accepteren verplicht
Bitcoins minen op PC's van chatters
Veel criminelen, drugsdealers en pedo's
Groot risico om afgeperst te worden
Geen controle op chatters en misbruikers
Geen support alleen voor adverteerders
Je ontvangt vaak schokkende foto's

Bullchat details

Nichedating Nee
Gay dating Ja
Erotiek Ja
Senioren Nee
Overspel Ja
Hoger opgeleiden Nee
Lokale zoekfunctie Ja
Aantal bezoekers 2.2 miljoen+ per maand
Aantal chatters 300k of meer
Prijs per bericht Gratis
Prijs per maand Gratis

Bullchat inloggen

Als je wilt inloggen op bullchat ga je naar bullchat.com en druk je in het midden van de pagina op de button "ENTER CHATROOM". Vervolgens krijg je het inlog scherm in een nieuw tab en veranderd het eerste tab in een doorlink naar reclame.

1) Kies een nickname of-te-wel gebruikersnaam (Tip! omschrijf in een paar woorden en afkortingen wie je bent en wat je zoekt).
2) Daarna omschrijf je bij "About me" in het kort je stats en waar je naar op zoek bent.
3) Upload eventueel een foto via "Photo" maar houdt er wel rekening mee dat deze foto voor iedere chatter zichtbaar is!
4) Geef vervolgens bij "Change Location" je locatie aan, zodat andere waar je vandaan komt.
5) Daarna druk je op de button "Login" en hoef je alleen nog de vier cijferige captcha code in te vullen om te kunnen beginnen met chatten.

Mocht je niet kunnen inloggen dan kan het zijn de je chatnaam of tekst mogelijk termen bevat die niet door de spam filter heen komen. Wellicht heb je dan zonder het zelf te weten een verdachte inlognaam gebruikt, of ben je commercieel bezig.

Bull chat Captcha

bullchat captchaSinds maart 2018 is het inlogscherm op bullchat.com gewijzigd. Daarbij is de grootste verandering de Captcha code die je nu moet invullen om binnen te komen. Daarnaast hebben zij ook een vernieuwde inlog pagina. Hier kun je zoals gewoonlijk de gebruikelijke informatie opgeven en een foto toevoegen. Daarna kom je op een scherm met een 4-cijferige code (zie afbeelding rechts). Deze code moet je vervolgens overtypen in het vakje eronder en op inloggen of enter drukken. Met deze update probeert bull chat te voorkomen dat spammers met bots automatisch opnieuw kunnen inloggen op de chatbox.

BullChat.nl verdient tonnen aan cryptojacking chatters

bull chat.nl doet aan cryptojacking

2 april 2018 | Nederland
Bullchat.nl doet aan "cryptojacking" of te wel coin minen op computers en telefoons van chatters. Zonder dat je het weet delven ze virtuele valuta via jou systeem. Daarmee halen ze na schatting maandelijks meer dan 200.000 binnen. lees verder..

Man opgepakt voor afpersing en geweld bullchat

Afpersing via bull chat

14 jul. 2017 | Nederland
De verdachte 32-jarige verdachte die op vrijdag 24 juni 2017 al werd aangehouden leerde de slachtoffers kennen via de gaychat site Bullchat.com. De man wordt er van verdacht tenminste 5 homoseksuele mannen te hebben afgeperst en bedreigd. lees verder..

Klantenbeoordelingen Bullchat

Plaats een beoordeling bij Bullchat!

139 Reviews, Ervaringen en Klachten

Gebruiksgemak

7.5.0

Populariteit

7.48.0

Betrouwbaarheid

6.0

Functionaliteit

6.66.0

Klantenservice

4.56.0

Kosten

8.14.0

Expert
5.6
Bullchat Review

Deel jouw ervaring over Bullchat

Win een BOL.com cadeaubon t.w.v. €100,-

139 Reviews op "Bullchat"

avatar
Sorteren op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
arjen
arjen

22 mei 2018 09:10
Geslacht
Man

het is te zot voor woorden met die gasten. Gewoon willekeur.Ik word er minstens 4 tot 5 keer perdag zonder reden uitgegooid. log net in. heb nog niemand gesproken nog geen berichten gehad maar word toch geblockt Vraag ik via feetback hoe dit kan en om antwoord maar je hoort dus helemaal niets Zijn er meer boys of mannen die dit probleem hebben of hebben gehad en is dit opgelost of blijft dat gewoon zo??.

Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
ad
Geslacht
Man

ik heb hetzelfde elke dag weer

Alexks
Alexks

23 mei 2018 10:47
Geslacht
Man

Ja hetzelfde is mij overkomen , Zondag 20 mei 15u20 , ik ben gewoon aan het chatten , na een tijdje krijg ik geen antwoord meer van met wie ik chat en ook geen nwe vragen van andere .. nou ja dan niet denk ik .. maar toch raar , ik klik even op ME ja hoor daar staat VERTROKKEN .. dus ik opnw ingelogt … staat er toegang geweigerd !! tot op heden de 23Mei 11u45 ben ik geblokkeerd en de reden is ….??? vragen kan ik niets want ik kan niet op de site ! Kennis van mij heeft gevraagd aan Bull om de blokkade op te heffen met IP nummer erbij en je hoort helemaal niet en ben nog geblockt !! Mannen zo ga (niet) je met je klanten om … een respons is wel op zijn plaats en de reden waarom DANK U .

zomaar
zomaar

7 mei 2018 07:25
Geslacht
Man

Sinds een dag of twee, drie kan ik wel inloggen, maar verzonden berichten komen niet aan. Als ik op “me” klik om mezelf als ontvanger te selecteren, krijg ik geen nick-name te zien maar een reeks cijfers en als ik dan een test-berichtje verstuur komt er niks aan.

En dan dat gedoe met crypto-jacking… blijkbaar zijn het toch weer gewoon een stel geld-beluste nichten die zonder scrupules alles en iedereen gebruiken om zelf flink te verdienen en niet de “goedbedoelende homo’s die weten wat mannen willen”.
Jammer.

vermeersch
vermeersch

1 mei 2018 21:49
Geslacht
Man

Het is duidelijk dat Bull chat meer en meer de voorkeur geeft aan kinderprostitutie dat dit gewoon toegelaten wordt op hun site ondanks een Europese wetgeving dat kinderprostitutie verboden is. Maar bull chat laat het toe En als je dan de mensen op de hoogte brengt Van let op Die of die is minder jarig. Dan wordt je gewoon geblokkeerd En de Minderjarige prostitutie kan gewoon verder zijn gang gaan. Vreemd Want er is geen reale controle iedereen kan in loggen al zijn ze amper 12 jaar bij Bull Chat kan en mag het Als een chatter van – 16 de leeftijd gebruikt van 16 of 16+ wordt hij toegestaan. Echter schandalig En het ergste is dat er daar dan ook nog gesteund word door diverse grote bedrijven. Onlangs was er in nieuws ook twee sites die onder grote controle de site mochten stoppen en vervolgt worden.
Ik geef jullie aan dat dit bij deze site Bull chat met de tijd ook zo iets zal verwacht worden als ze niet snel die kinderprostitutie aanpakken. één tip voor Bull Besteed tijd en werk aan jullie site en laat iedereen in loggen met hun identiteitskaart en als je ziet dat deze geen 16 of 16+ is gewoon niet toelaten Dan zal er geen kinderprostitutie zijn en veel minder fake gedoe en kom je terug tot Bull chat zoals het ooit was Investeer je geen tijd en werk Dan betreur ik het voor in de toekomst voor de gevolgen het is niet de eerste Gaysite die over kop gaat

ruud
ruud

1 mei 2018 18:05
Geslacht
Man

kan de hele dag al niet op bullchat steeds geweigert hoe kan dit

arjen
arjen

22 mei 2018 09:14
Geslacht
Man

het is 1 grote bende op bull.ik word er dagelijks meerdere keren uitgegooid zonder reden. geef je feetback hoor je niets van die gasten. kan en mag allemaal

Jack
Jack

26 april 2018 12:17
Geslacht
Man

Ik ben regelmatig op Bull. Nooit echt problemen. Kan nu ineens niet meer inloggen en krijg steeds de melding ” duplicate name”. Wie heeft ook deze ervaring en wat is hieraan te doen?

Alexks
Alexks

23 mei 2018 11:08
Geslacht
Man

gebruik je zelfde nick en zet er een . voor of achter of je nick gevolgt door een 1erachter

Maarten
Maarten

30 april 2018 08:16
Geslacht
Man

Klopt
Wifi thuis werkt prima op de telefoon. Zodra je buiten bent knalt hij er uit

Alexks
Alexks

23 mei 2018 11:09

Ja dat is bij meerdere zo , maar daar kan BULL niets aan doen !!

robin026
robin026

24 april 2018 14:05
Geslacht
Vrouw

op dit moment lukt het inloggen via mijn pc niet/ik krijg het nummer in te vullen en dan: duplicate naam? snap het niet.

Biman55
Biman55

21 april 2018 07:23
Geslacht
Man

Sinds bullchat is veranderd kan ik er niet meer op Komen. Steeds komt er te staan “name is al in gebruik”. Wie kan mijn helpen om er weer op te komen.

stop ermee
stop ermee

20 april 2018 01:02
Geslacht
Man

Ik stop ermee en ben helemaal klaar met bullchat! Afgelopen tijd was mijn pc zo traag als dikke stront. Daarom was vandaag bij mij een computer boy langsgekomen om ernaar te kijken. Komt gewoon door die coinhive miner van bc die via mijn computer cryptoshit aan het delven is. Jammer na al die jaren dat ik hier trouw heb gechat en vaste klant was in hun gay shop voor speeltjes.

conclusie: Ik ga nog liever naar een goede betrouwbare betaalsite zodat ik weet waar ik aan toe ben, dan dat ze achter mijn rug lopen te stelen en bedriegen. En al die fakers en loze afspraakjes was ik toch al zat. Ik ben weg..

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Vosje
Vosje

15 april 2018 12:18
Geslacht
Man

Het is een waardeloze site je moet iedere keer op nieuw je plaats ingeven door de landkaart te verschuiven goed waardeloos

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Mark1980
Mark1980

1 april 2018 08:25
Geslacht
Man

Laatste twee jaar bijna alleen nog fakers en veel pedo’s in de avonduren waar niets aan gedaan wordt. Op sommige momenten word je zonder reden direct van de site gegooid wanneer je als bi inlogt en sinds kort draait er op de achtergrond een miningscript mee om bitcoins te minen.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Robert 33 doof
Robert 33 doof

29 maart 2018 07:26
Geslacht
Man

Voor mij is bullchat het niet echt WAARD, veel fakers en gelogen over adres! Ik heb er dagelijks met mijn cam aan en soms ook naakt met mijn pik in beeld. En dan nog wat, niemand durft zijn cam aan te zetten en dat zijn FAKERS! Een niemand leert er maar van, wegjagend! Bull chat moet vernieuwd worden en veilig worden gemaakt (zoals inloggen met een account en wachtwoord) en maak de site wat beter a.u.b. Ik ben vaak online op bullchat.nl, wat ik hier lees is dus niets bijzonders voor mij.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Alexks
Alexks

23 mei 2018 11:15
Geslacht
Man

Man , je hebt helemaal gelijk , wat jij ervaart ervaar ik ook zo … maar helaas we kunnen er niets tot weinig aan doen 🙁 succes xx

Blast
Blast

29 januari 2018 11:49
Geslacht
Man

De site ziet er nog steeds uit als iets van de jaren negentig, maar ze dwingen de mannen wel om bit-/altcoins te minen. Nu is het de vraag of ze dit al eerder hebben gedaan zonder het te vermelden.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Boelkletsen
Boelkletsen

28 januari 2018 16:49

Kom hier vaak voor dates. Lukt nog soms ook. Veel fake, en misdaad inderdaad. En als je iets merkt van de beheerders is het alleen irritant, verder geen enkele ondersteuning of veilige omgeving. Geldwolven.

Sinds vandaag kun je alleen inloggen door te accepteren dat je browser de coinhive miner draait. Hiermee kunnen de Bullchat site eigenaren geld verdienen aan iedereen die online is. Daardoor wordt je systeem wel overbelast en het is ook een risico voor de veiligheid van je PC, mobiel of tablet. Dit soort schimmige sites bestaan niet eeuwig en verdwijnen weer als er een beter alternatief is ….

Ewald
Ewald

4 januari 2018 02:01
Geslacht
Man

Maak al jaren gratis gebruik van Bulchat en kom niet voor niet steeds terug. Want ja op zo’n drukbezochte gratis gay chat kan je verwachten dat er ook een hoop fake tussenzit. Daarnaast heb ik al vaak genoeg een geslaagde date gehad, tja zo nu en dan komt iemand niet opdagen. Maar dat kan je de heren van bull chat niet verwijten.

Kun je 80k unieke chatters per dag gratis controleren op fake door middel van cam? Dit lijkt mij zeker niet reëel van een gratis chat wat al geld kost in onderhoud.

Kan iemand mij betere alternatieven noemen waardoor bullchat echt overbodig wordt?

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
ffies
ffies

2 januari 2018 22:10
Geslacht
Stel

Helaaas, ooit een betrouwbare chatsite voor LBTH , maar momenteel veel fakers payboy. En het ergste van al, de vrouwen die er tegenwoordig op staan .

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
ikbenhet
ikbenhet

15 december 2017 05:16
Geslacht
Man

van de 10 mensen die je op bullchat spreekt, zijn er 1 of 2 normaal en chille mensen. 99% van de m/v stellen zijn droogneukers en BC heeft teveel last van pedofielen en cammers en fotoverzamelaars. Het is jammer dat er niet gescreend wordt of dat er een moderator is die de boel in de gaten houdt. Nog een negatief punt: hier en daar zijn er ook veel racisten en daar bedoel ik niet alleen de blanke nederlanders maar zelfs de mensen met een kleur kunnen heel lelijk uit de hoek komen.

Wordt tijd voor een nieuwe huisstijl want de website ziet er echt niet uit.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
steward
steward

4 december 2017 05:24
Geslacht
Man

Veel fake, niemand te vertrouwen .. site is erg achteruit gegaan

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
BareDendermonde
BareDendermonde

4 december 2017 04:15
Geslacht
Man

Site zelf heel betrouwbaar! Discreet!

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Ger
Ger

4 december 2017 02:00
Geslacht
Man

Te veel fake en meer escortaanbod dan normale dates en dat geen oud klopt niet 75% is 45+. En veel pedos gebrek aan controle en overzicht

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
rick
rick

2 december 2017 16:53
Geslacht
Man

fake check zo wel leuk zijn

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
ano
ano

2 december 2017 16:32
Geslacht
Man

Site is oke jammer dat er veel chatters de nagekomen dates niet nakomen

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Travestiet Maria
Travestiet Maria

2 december 2017 12:49
Geslacht
Man

Persoonlijk vid ik als travestiet Bullchat een leuke site. Alleen veel last van fakers en mannen die als ze hun zin niet krijgen, roddels rondstrooien en Bullchat reageert er niet op spijtig genoeg. Iemand blocken helpt ook niet, het is me trouwens niet duidelijk wat die block eigenlijk doet. Maar alles bij elkaar al veel leuke dates gehad ook door Bullchat. En fakers vind je overal, niet enkel op Bullchat

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Luuk
Luuk

2 december 2017 11:21
Geslacht
Man

Op deze chat vindt je heel heel veel fakers en pedos. Ik ervaar veel van de chatters als opdringerig en vlees keurmeester.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Peter
Peter

2 december 2017 10:03
Geslacht
Man

veel chatters , maar makkelijk daten is het niet, maar al met al een leuke site.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Koen Peeters
Koen Peeters

2 december 2017 09:47
Geslacht
Man

Bullchat is zeer gebruiksvriendelijk- je dient zelf te selecteren wat fake is wat niet, maar het geeft soms of veelal leuke dates.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
blue
blue

2 december 2017 09:00
Geslacht
Man

site is goed in elkaar gezet
wat ik al veel lees en mee eens ben veel fake en pedos.
daar mag wel is iets aan gebeuren.
en de escorts mogen van mij ook wel weg….

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
rey
rey

2 december 2017 00:59
Geslacht
Man

very good site

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
wim053
wim053

2 december 2017 00:59
Geslacht
Man

Een prachtige site om snel iets te scoren

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
dolf
dolf

2 december 2017 00:26
Geslacht
Man

leuke site en grote kans op een date

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Limburger42
Limburger42

1 december 2017 20:23
Geslacht
Man

grootste fake site ooit minder jarige kunnen daar zo inloggen zonder dat de mensen het door hebben je bij afspreken komen de meeste niet opdagen en ben zelf al door deze site met date af geperst bedreigd mag van mij liever vandaag nog als morgen offline gehaald worden

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Johan 76
Johan 76

1 december 2017 14:25
Geslacht
Man

Op bullchat is enorm veel fake door slechte controle. Types die je voor rotte vis uitmaken wanneer je ze op een nette manier afwijst. Als je iemand probeert te blocken om die reden (en dan bedoel ik echt enorm grof taalgebruik, tot aan doodsbedreigingen toe) gebeurt er om precies te zijn niks. Ook worden er veel verdovende middelen aangeboden, dit melden heeft al even weinig effect. Blijkbaar vinden de admins het maar vervelend om aan het werk te moeten met de echt rotte appels. En dan foto’s uploaden: maximaal 200kB is natuurlijk een lachertje. Prehistorisch…

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
rick
rick

1 december 2017 14:05
Geslacht
Man

een goede date op bullchat vinden is soms lastig maar wel veel keuze en veel mannen om lekker mee te chatten.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
eduard
eduard

1 december 2017 13:50
Geslacht
Man

als je het niet allemaal zo serieus neemt is het best een grappige site – helaas vol fakers en mensen die maar foto*s sturen van minderjarige en als je ze blokt en doorgeeft toch hun gang kunnen blijven gaan omdat ze er niet van af gehaald worden

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Peter
Peter

1 december 2017 09:37

jammer van de vele fakers verder wel oke

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Nut
Nut

30 november 2017 07:15
Geslacht
Man

Makkelijk te gebruiken site. Voor iedereen is er wel wat te vinden. Niet zeuren over geen admin, weinig toezicht en te veel fakers. Deze site is GRATIS!

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Dick Jan
Dick Jan

30 november 2017 05:08
Geslacht
Man

fakers, pay boys etc etc. Een vriend van mij sprak eens af met een jongen, kwamen er drie en werd beroofd, maar goed ze hebben de daders gelukkig kunne pakken. Verder 90 procent fake, mannen met fantasieen die iedereen voor de gehouden. Chat zit vol met sexueel gefrustreerde mensen. Heb er een jaar op gechat. Met uitzondeing van een paar leuke dates, 90 procent bagger. Ze behandelen elkaar als shit. IK benz elf gewoon homo, maar als je te lang op die chat zit krijg je gewoon een hekel aan homos, dat kan en mag toch niet zo zijn?

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Thom
Thom

24 november 2017 13:21
Geslacht
Man

Fijne site!

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Jan
Jan

23 november 2017 22:43
Geslacht
Man

Op deze site is t redelijke vertoeven voor een chat maar daten nee.
75% is fake.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
pieter
pieter

23 november 2017 21:54
Geslacht
Man

waardeloze site geworden, locatiekaart is weg, geeft niet bestaande plaatsen aan

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
pieter
pieter

23 november 2017 21:48

alleen maar fake, locatiekaart is er uit gehaald, geeft niet bestaande plaatsen aan, waardeloze site geworden

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Wil
Wil

23 november 2017 21:37
Geslacht
Man

Zeer diverse website, open, gratis en snel. Zeer onbetrouwbaar, geen controle, geen admins niets. Resultaat: je kan er alles doen wat je wilt, ook dingen die niet mogen. Drugs, oplichting, escort, nep-escorts, pedo’s. Wat voorbeeldjes: senioren die zich voordoen als een jonger iemand, om naakt foto’s te scoren; drugs handelaren zonder schaamte, mensen die uit wraak of grap telefoonnummer van een ander doorgeven of openbaar maken, mensen die zich voordoen als een ander (identiteitsfraude) en zo nog meerdere voorbeelden te bedenken. Leuk voor een avondje geilen online als alternatief voor porno, duidelijk geen datingsite!

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
willem
willem

23 november 2017 21:06

Zit dagelijks op deze site. Zou niet zonder Bullchat kunnen/willen.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
willem
willem

23 november 2017 21:04
Geslacht
Man

Zit bijna dagelijks op Bullchat. Zou niet zonder kunnen/willen.

Michael V
Michael V

23 november 2017 20:40

Prima site, gratis en met wie je praat bepaal je gewoon zelf toch

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Kontebonke
Kontebonke

22 november 2017 17:08
Geslacht
Man

Bull is een goeie datingsite waar ik al heel wat hete dates gevonden heb. Het ontwerp van bullchat stamt al van 1996 van gay.nl (niet het huidige gay.nl) maar oudgedienden weten het nog wel, die oude site ging om de paar minuten plat. Daarna had je nog een andere site met bijna hetzelfde ontwerp, waar de gaykrant een vinger in de pap had, meen dat dit chatboy.nl was, toen kreeg je gaychat.nl en toen was er bullchat. Het hoofdontwerp is sindsdien weinig veranderd en fijn dat de site nu op je mobiel beter te bedienen is.

Bullchat is nog steeds de virtuele ontmoetingsplek puur sang. Tegelijkertijd, omdat het op zich anoniem is, neemt niet iedereen het even nauw met afspreken, dus fakegedrag daar moet je alert op zijn. Maar daarin is bullchat helaas niet uniek. Als je daar rekening mee houdt en je niet gelijk de handdoek in de ring gooit kun je leuke dates hebben. Het is een openbare site die weinig gemonitord wordt dus ook lieden met minder goede bedoelingen grijpen hier hun kans, let daar op.
Ik ben een tijd naar grindr vertrokken maar per saldo kom ik daar alleen gefrustreerde jonge nichten tegen die bij het woordje pik gelijk op tilt slaan

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Wilco
Wilco

22 november 2017 01:55
Geslacht
Man

Waardeloze site, vol getrouwde ‘hetero’ mannen die geen hetero zijn, fakers, oplichters, sexverslaafden , drugskoeriers etc. niet komen, allemaal fake, fake en nog eens fake. Wanneer je aangeeft dat er een pedo zit, doet men er niets aan , als je aangeeft dat er een 16 -er zit, wordt er niets aan gedaan, 16 jaar wordt gewoon toegestaan en 17 jaar ook. niet komen.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
MTB-boy
MTB-boy

20 november 2017 16:59
Geslacht
Man

Ik vind bulchat een SLECHTE en vooral onbetrouwbare site , waar het barst van de fakers en vbooral waar het ontbreekt aan controle door Admins; Alles is er mogelijk tot aan illegale porno en namen als Pdo zoekt zo jong mogelijk, toe

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Kloten
Kloten

20 november 2017 16:31
Geslacht
Man

Jaren geleden, toen er eigenlijk alleen Chatboy was, kwam opeens Bullchat. Ze werden fors tegengewerkt door de beheerders van Chatboy en vroegen toen zelfs aan de mensen online een financiële bijdrage om het proces tegen Chatboy te kunnen voeren. Destijds is Chatboy van de kaart geveegd, maar inmiddels zijn de beheerders van Bullchat zelf net zo’n vervelende mensen geworden. Ze blocken willekeurige mensen die niets fout doen, behalve misschien een bepaald woord in hun cv. Heel veel drugsdealers online, die geen strobreed in de weg gelegd wordt. En men roept niet voor niets dat 75% van de chatters fake is. Hoog tijd voor een fatsoenlijk alternatief

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Danny33
Danny33

20 november 2017 07:17
Geslacht
Man

Beste datingsite ooit

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
bi_ballstretcher
bi_ballstretcher

16 november 2017 23:59
Geslacht
Man

Leuke site, gewoon gezond verstand gebruiken wat fakers betreft, en je kan er een leuke geile tijd hebben.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
wpDiscuz