The Right Link B.V Stopt 1 mei 2018 met dating producten

Laatst bijgewerkt op 26 Apr 2018
The Right Link B.V Stopt 1 mei 2018 met dating producten
The Right Link B.V. Stopt heeft officieel aan haar partners bekend gemaakt vanaf 1 mei 2018 volledig te stoppen met het exploiteren van dating en flirt producten. Daarnaast is het niet nog niet helemaal duidelijk of alle ruim 2 duizend datingsites per 1 mei offline zullen gaan.

the Right Link b.v. stopt The Right Link B.V. Stopt © Datingsites Ontmaskerd 24 april 2018 | Nederland  

The Right Link B.V heeft officieel aan haar partners bekend gemaakt vanaf 1 mei 2018 volledig te stoppen met het exploiteren van dating en flirt producten. Daarnaast is het niet nog niet helemaal duidelijk of alle ruim 2500 flirt en contact sites per 1 mei offline gaan! Wel hebben ze hun partners opgeroepen te stoppen met het doorsturen van bezoekers naar hun flirt contact producten. Dit is waarschijnlijk het gevolg van de inval door ACM "De Autoriteit Consument & Markt" van vorige week. Hierdoor heeft The Right Link B.V veel kritiek en negatieve aandacht vanuit de media gekregen. Dit gebeurde zowel in Nederland als in andere landen waar dit bedrijf ook vanuit de media onder vuur werd genomen.   Zie ook: Invallen door ACM bij bedrijven achter datingsites met nep profielen

Mail aan partners

Beste partner, Het spijt ons te moeten mededelen dat onze exploitant voor de contact/flirt producten, The Right Link, ons door de aanhoudende media aandacht heeft medegedeeld per 1 mei van dit jaar de dienst volledig op te zeggen.

 

Wij betreuren het standpunt van de adverteerder, maar begrijpen de situatie en kunnen ons hierin vinden. Vanaf 1 mei zullen wij dan ook geen traffic meer accepteren op de contact/flirt platformen en stoppen met het aanbieden van de promo tools. Wij beraden ons momenteel over het aansluiten van vervangende adverteerders in deze vertical, maar hebben op dit moment helaas nog geen alternatief klaarstaan.

Voor dit moment kan je met je vragen terecht bij de supportafdeling, die te bereiken is via ***.

Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Team ***

Bron: Adultwebmaster.TV

25 bekende The Right Link B.V. websites:

bd4sex.nl datingprikbord.nl datesmetervaring.nl flirtplek.nl flirten.nl flirtkrant.nl fuckfinders.nl instabang.nl postcodeflirts.nl matchclub.nl matchvinden.nl matchwereld.nl maturecontacten.nl neukoproepjes.nl nymfomoeders.nl regiomaatjes.nl regiomatches.nl regiosingles.nl rijpevrouwenkrant.nl singlebook.nl snap2sex.nl stouteshemales.nl swipeonline.nl viaviasexdates.nl xspeuren.nl

Lijst met alle 2500+ dating sites

 

The Right Link B.V actief in 20 landen

De The Right Link BV haalde met contact en flirt 'dating' producten dagelijks duizenden nieuwe leden binnen in Nederland en België. Daarnaast hebben ze de laatste jaren hun producten en diensten verspreid naar diverse Europese landen. Zo zijn ze o.a actief geweest in landen als Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland, Zweden, Noorwegen, Italië, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Finland, Spanje. Tevens bieden zij ook internationaal contact en flirt producten aan in o.a Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Mexico, Chili, Australië, Canada, en Argentinië.

 

Quote schatte The Right Link B.V op 50 miljoen

In de zomer van 2017 werd het bedrijf "The Right Link B.V" geschat op een totaal vermogen van ruim 50 miljoen euro. Daarbij zou het bedrijf aan Quotenet hebben verteld dat zij alleen in 2016 al 15 miljoen euro winst zou hebben gemaakt. Terwijl ze pas later zijn begonnen met het aanbieden van hun dating producten in 19 andere landen. Het is daarom niet onwaarschijnlijk dat de "The Right Link B.V" binnenkort alsnog alsnog tot de 500 rijkste van Nederland behoren.

 

LEES OOK :  Hoe je Nep datingsites kunt ontmaskeren
Vond je dit artikel nuttig?
Deel via:
  • delen met whatsApp
  • delen met facebook messenger
  • delen met facebook
  • delen met twitter
  • delen met email
  • delen met een link

Bronnen & referenties

Bronnen gerelateerd aan: "The Right Link B.V Stopt 1 mei 2018 met dating producten"

Inhoudsopgave

  • 25 bekende The Right Link B.V. websites:
  • The Right Link B.V actief in 20 landen
  • Quote schatte The Right Link B.V op 50 miljoen

Top sites op 26 mei 2024

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching