icoon klokAltijd up-to-date
icooon sterOnafhankelijk Advies
icoon slot100% Veilig Daten

Datingsite Acties en Kortingen maart 2018

Hieronder vind je exclusieve datingsite acties en kortingen bij de meest populaire datingsites. Datingsites zijn anno 2018 eindeloos populair en de nummer één matchmakers. Bovendien is ruim de helft van alle relaties tot stand gekomen via een online dating site. Wij adviseren onze bezoekers altijd gebruik te maken van acties die het mogelijk maken een datingsite gratis uit te proberen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om gratis kennis te maken met verschillende datingsites om te zien welke het beste bij je past.

Top 3 Datingsites 2018

plek-1
9.3 ()
plek-2
9 ()
plek-3
8.3 ()

3 nieuwe contacten gratis en videochat

e-matching gratis 3 nieuwe contacten januari 2018

Wij mogen onze bezoekers deze maand namens e-Matching een exclusieve actie aanbieden. Nieuwe leden die zich via DSO inschrijven op eMatching profiteren nu daarom tijdelijk van 3 NIEUWE CONTACTEN & VIDEOCHAT. Deze actie wordt direct geactiveerd zodra je je via de button of de afbeelding hierboven inschrijft op e-Matchting.nl. Deze actie is dus exclusies beschikbaar via datingsitesontmaskerd.nl!

Geldig t/m 31-03-2018

10 dagen 50liefde Full-Membership €4,99

50liefde actie 10 dagen korting

Profiteer nu tijdelijk van 10 DAGEN VOLLEDIG LIDMAATSCHAP voor €4,99. Hierdoor kunnen nieuwe leden de gehele maand januari 2018 voor slechts € 4,99 tien dagen alle betaalde functionaliteiten uitproberen! Je activeer de actie door je via de button of de afbeelding hierboven in te schrijven op 50liefde.nl. Deze actie is dus exclusies en beschikbaar via datingsitesontmaskerd.nl!

Geldig t/m 31-03-2018

Gratis profiel op Relatieplanet

Relatieplanet gratis - Acties kortingen en aanbiedingen

Profiteer ook van een gratis profiel op Relatieplanet en maak kosteloos kennis met een van Nederlands meest populaire datingsites. Je kunt deze actie activeren door op de button of afbeelding hierboven te drukken en je vervolgens in te schrijven op Relatieplanet.nl. Nadat je jou account hebt geactiveerd kun je direct opzoek naar gelijkgestemde bij jou in de buurt. Deze actie is geheel 2018 beschikbaar via Datingsites Ontmaskerd maar is geldt alleen voor nieuwe inschrijvingen.

Geldig t/m 31-12-2018

Korting tot 40% op Novamora VIP-toegang

novamora actie 40% korting dso

Profiteer direct van deze tijdelijke Novamora VIP ACTIE door eerst op de button of afbeelding hierboven te klikken en je vervolgens gratis in te schrijven. Nadat je je aanmelding hebt bevestigd ontvang je direct de melding met 20% korting op je VIP Membership. Daarnaast is deze actie wel alleen geldig bij nieuwe inschrijvingen.

Geldig t/m 31-03-2018

20% Korting op Guys Dating VIP-toegang

guys dating korting acties 20 procent dsoMaak direct gebruik van deze G-dating VIP ACTIE. Om deze actie te activeren klik je eerst op de button of afbeelding hierboven en kun je je vervolgens gratis inschrijven. Daarna hoe je alleen nog maar jouw aanmelding te bevestigen en ontvang je direct de melding met 20% korting op je Guys dating VIP Membership. Daarentegen is deze actie wel alleen geldig bij nieuwe inschrijvingen.

Geldig t/m 31-03-2018

20% Korting op RegioSexContact Full lidmaatschap

regiosexcontact korting acties 20 procent dsoOpzoek naar sexcontacten bij jou in de buurt? Profiteer dan mee van de 20% korting actie van RegioSexcontact. Je kunt deze actie activeren door via de button of afbeelding hierboven door te klikken naar de website van Regio Sexcontact en je vervolgens gratis in te schrijven. Na inschrijving zul je direct merken dat de 20% korting wordt verrekend op je RegioSexcontact VIP abonnement.

Geldig t/m 31-03-2018

3 dagen gratis Lexa Full-Membership

lexa gratis 3 dagen full membership januari 2018

Wij mogen onze bezoekers namens Lexa een exclusieve actie aanbieden. Profiteer daarom nu tijdelijk van een 3 DAGEN GRATIS FULL MEMBERSHIP ACTIE. De actie wordt geactiveerd zodra je je via de button of de afbeelding hierboven inschrijft op Lexa.nl. Deze actie is dus exclusies beschikbaar via datingsitesontmaskerd.nl!

Geldig t/m 31-01-2018

BOL.com Cadeaukaart winnen?

Ingeschreven op één van de door ons beoordeelde datingsites? Deel jouw ervaringen over deze datingsite met andere DSO bezoekers en maak direct kans op een BOL.com cadeaubon t.w.v. € 100!

Datingsite acties en gratis toegang

Wij mogen onze bezoekers namens de als best geteste datingsites exclusieve acties aanbieden. Daardoor kunnen wij de bezoekers van "datingsites ontmaskerd" verwelkomen met bijvoorbeeld een 3 dagen gratis Full-Membership of andere gratis kennismakingsacties. De getoonde datingsite acties zijn 100% actueel en je kunt zien aan de datum tot wanneer deze geldig is. Daarnaast zijn sommige acties exclusief en daarom alleen beschikbaar via Datingsitesontmaskerd.nl.

Korting op dating abonnementen

Ook mogen wij via Datingsites Ontmaskerd leuke kortingen aanbieden op datingabonnementen. Hierdoor kun je soms een jaar lang meeprofiteren van een hoge korting op je gehele lidmaatschap. Het is daarom zeer verstandig om een inschrijving op een datingsite te overwegen wanneer er een lopende kortingsactie is.

Gratis kennismaken of veel geld besparen

Maak altijd gebruik van de gratis kennismakingsacties op dating sites. Het is tenslotte een unieke kans om kosteloos een indruk te kunnen krijgen van de meest populaire datingaanbieders. Daarnaast zijn deze acties ter kennismaking geheel vrijblijvend en je je achteraf ook geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Het is wel mogelijk om gebruik te maken van alle verschillende acties en kortingen, maar per datingaanbieder kun je een actie uiteraard maar één keer gebruiken.