Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 14:12:50 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 14:12:50 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 14:12:50 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 14:12:50 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 14:12:50 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 14:12:50 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 14:12:50 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 14:12:50 ) ᐅ BullChat Gratis Inloggen? → 347 Ervaringen & Klachten! Oktorber 2021
Beoordeling van Qwerty
auteur van de beoordeling
Qwerty ( jaar) 28 juni 2018
Ik raad Bullchat niet aan Qwerty over bullchat

Wat een negativiteit over iets wat gratis is. Niemand verplicht je om de chat te gebruiken.

Overal zijn fakers, oplichters, pedo's etc, dus ook op Bullchat. Heb je er last van, blijf dan weg? Maar nee, iedereen klaagt, maar blijft toch terugkomen. Het is je eigen keuze. Wat die fakers betreft; laat je dan niet in de maling nemen?! Je bent er zelf verantwoordelijk voor, want het is bekend en je kiest er zelf voor om toch de chat te bezoeken. En toch de beheerders de schuld geven. Treurig.

Er wordt geklaagd dat de chat niet mooi is en verouderd. Beter dan niks toch? Is er een alternatief? Wees niet zo ondankbaar, zeker niet als het gratis is en jij het MAG gebruiken.

De problemen van de laatste tijd moeten jullie maar voor lief nemen. Het is onderhand toch wel duidelijk dat ze bezig zijn met verbeteren? Dan is toch te zien?! Geef nuttige geefback ipv te klagen en heb wat geduld.
'Duplicate naam', de volgende klacht? Als Engels te lastig is, dan google je het ff? Ik heb vroeger geleerd om eerst zelf initiatief te nemen wanneer ik iets wil. Naar mijn mening een stukje opvoeding.
Het betekent simpelweg dat de chatnaam die je wilt gebruiken al in gebruik is. Ff veranderen en het probleem is opgelost.
Ik zie ook de waardering van mensen. Bij kosten geven mensen verschillende beoordelingen, verschillend van 1 tot 5 sterren. Dit kan alleen maar 5 sterren zijn, want het is GRATIS. Als je uit rancune niet objectief kan beoordelen ben je niet volwassen genoeg om deze chat te bezoeken.

Voor de mensen die er elke keer gekickt worden: verwijder je cookies (internetinstellingen) en anders download je een andere browser. En misschien ben je wel een van de zeikers hier? Dan hoop ik dat je blokkade permanent is.

Reacties
Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 14:12:50 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Plaats een reactie
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid
logo Bullchat
Onze score 6.0
Gemiddelde beoordeling
3042 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 40 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 589 eerlijke ervaringen

Top sites op 18 juni 2021

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching