Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:10:02 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:10:02 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:10:02 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:10:02 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:10:02 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:10:02 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:10:02 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:10:02 ) ᐅ GayParship ™ 4 Reviews → Ervaringen & Klachten! januari 2021
Beoordeling van Kees Hil
auteur van de beoordeling
Kees Hil ( jaar) 26 mei 2018
Ik raad GayParship niet aan Kees Hil over GayParship

Mijn ervaring met Gay Parship is bijzonder slecht. Ik had schriftelijk vragen gesteld, maar daar kreeg ik geen reactie op. Telefonisch 020 - 4990167 zijn ze zeer slecht of niet bereikbaar. Je krijgt wel verbinding, maar die verbinding wordt na verloop van tijd automatisch verbroken. Dit heb ik heel vaak bij herhaling ervaren. Bij een onverwacht bezoek aan het kantoor in Amsterdam bleek niemand aanwezig te zijn. Paul van Langen , medewerker klantenservice van Gay Parship. ( Die ik uiteindelijk dan toch telefonisch aan de lijn kreeg ) toont geen enkel begrip. Hij zegt gewoon "Je hebt me nu toch aan de lijn. " Ik wil graag met hem een persoonlijk gesprek. HIj bevestigt dat het BEZOEKadres ( zie foto hier boven ) niet door klanten bezocht kan worden. Paul van Langen heeft geen zin in een persoonlijk gesprek ( Hij zit namelijk op het hoofdkantoor in Hamburg, maar dat vertelt hij niet ) Hij wil alleen contact per email ( dan kan hij sommige vragen gewoon negeren. ) Ik kreeg niet het gevoel dat Paul van Langen iets aan de telefonische bereikbaarheid gaat veranderen. Ik belde ook maar even met het hoofdkantoor in Hamburg. ( Het telefoonnummer 00 49 40 63 790 491 is heel moeilijk te vinden. Op de website staat alleen een faxnummer . ) Op het kantoor in Hamburg spreekt niet iedereen Engels of Nederlands. Ook daar tonen ze geen enkel begrip. Wat blijkt : Als je met kantoor in Nederland belt , bel je eigenlijk met Hamburg. Ik vermoed dat Paul van Langen de enige Nederlands sprekende op het hoofdkantoor in Hamburg is en als hij er niet is, dan kan je wel bellen en krijg je verbinding, maar geen helpende medewerker.

Uiteindelijk hebben ze wel antwoord gegeven op de volgende vraag.

WAAROM KRIJG JE VAAK OP EEN VERSTUURD BERICHT ( AAN EEN ANDER LID ) GEEN REACTIE ?
Niet betalende leden kunnen slecht eenmaal op een bericht reageren. Maar een betalend lid kan niet zien of iemand betaald of niet. Dus je reageert op een profiel, maar je krijgt heel vaak geen reactie.
Mijn advies: Wordt absoluut geen betalend lid van Gay Parship.
het kost bijna 40 euro per maand. Ik schat dat meer dan helft geen betalend lid is. Deze hebben dan vaak ook geen foto. Blijven er ongeveer 20 profielen in de categorie 40 t/m 60 jaar in geheel Nederland voor mij over. L.

Reacties
Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 3.236.52.68 [date] => 06-10-2022 [time] => 19:10:02 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Plaats een reactie
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid
logo GayParship
Onze score 9.0
Gemiddelde beoordeling
30 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 204 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 5 eerlijke ervaringen

Top sites op 14 maart 2017

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching