Chatgirl Nederlands grootste sexchat

Chatgirl

Altijd up-to-date
Onafhankelijk Advies
100% Veilig Daten

Over Chatgirl

Laatste update : door Expert

Chatgirl is de grootste gratis straight sexchat van Nederland en bedoeld voor mannen, vrouwen en stellen. Doordat deze sex chatsite is opgericht in 2001 zijn ze daarmee de eerste in Nederland. In deze chatroom zijn veel mensen actief waar je dus een "één op één gesprek" kan hebben. Intussen loggen er dagelijks tienduizenden chatters in op Chatgirl.nl en wordt de chat door meer dan een miljoen keer per maand bezocht. Daarnaast kun je op deze chat bijna altijd gratis inloggen, mits het niet te druk is. Neem gerust eens gratis een kijkje op de grootste Nederlandstalige sex chat.

Op Chatgirl heb je tevens altijd de mogelijkheid om tegen betaling als VIP in te loggen. Daarmee heb je altijd toegang, dus ook als het druk is. Ook wordt je daardoor onder andere vaker gezien en heb je vele handige extra functies en mogelijkheden. Bovendien kun je er ook voor kiezen om gratis een profiel aan te maken. Deze is dan zichtbaar in je cv wanneer je inlogt op de chatbox. Erg handig om jezelf te kunnen voorstellen en eventueel tegelijk wat (discrete) foto's te tonen.

Chatgirl alternatieven met echte profielen en zonder credits

Chatters op chatgirl

De chatters op chat girl zijn dus voornamelijk mannen, vrouwen en stellen opzoek naar seks. Daarnaast zijn de verhoudingen ongeveer 65% mannelijk, 25% vrouwelijk en 10% is een stel. Zo zijn sommige gewoon opzoek naar een leuke geile babbel, hete webcamchat of een spannende date. Een groot deel van de chatters heeft een profiel met wat informatie, voorkeuren en foto's. Zodoende kunnen andere chatters een beter beeld krijgen over de gene met wie zij een chatgesprek voeren. Zodra je iemand wilt negeren heb je ook de mogelijkheid deze te blokkeren. Daardoor kan de desbetreffende chatter jou dan geen berichten meer sturen.

Chat Girl betrouwbaar en functioneel

Chatgirl.nl is gratis en populair, hierdoor trekt het helaas ook de aandacht van mensen die misbruik willen maken. Weliswaar worden de gebruikers wel gewaarschuwd wanneer er een oplichter actief is op de chat, maar helemaal tegenhouden doe je het nooit. Daarnaast bieden zij ook de mogelijkheid om jouw foto te laten verifiëren door de admin via de webcam. Zodra ze jou hebben gekeurd krijg je van hun een echtheidstepel op je profiel wat zichtbaar is voor andere. Bovendien wordt iedere faker of misbruiker direct geblokkeerd en geband op IP, waardoor ze dus nooit meer kunnen inloggen. Ook is er het Chatgirl Forum waar zowel admin, moderators als chatters een melding kunnen doen wanneer andere de regels en richtlijnen overtreden. Tevens maakt chat girl gebruik van een SSL verbinding waardoor alle gegevens en gesprekken worden versleuteld en gecodeerd, waardoor je dus 100% discreet kunt chatten.

Chatgirl is de meest functionele Nederlandstalige sexchat waar vele gelijkgestemde elkaar hebben leren kennen. Bijna iedereen die op deze chatsite heeft ingelogd komt vaker terug. Ook horen wij vaak van chatters terug dat ze welles een date hebben gehad, wanneer wij ze daar om vragen. Niettemin zijn er ook gebruikers die alleen opzoek zijn naar een geil gesprek of rollenspel en dus niet perse fysiek contact als doel hebben. Daarnaast zijn er vaak tientallen chatters die bijvoorbeeld naakt achter hun webcam zitten en deze ook openbaar hebben staan. Hierdoor zijn ze zichtbaar voor iedere chatter en kunnen zij zo gratis meekijken.

Oplichters actief op Chatgirl

Op het forum van chatgirl.nl melden ze dat er verschillende oplichters actief zijn op de chats. Het gaat daarbij vaak om dames die zichzelf voor geld aanbieden en proberen om met je af te spreken. Vervolgens ga je er naar toe en wordt er direct gevraagd om geld. Geef dus nooit geld voordat je ergens binnen bent! Wanneer je ergens buiten geld betaald is de kans groot dat je date er vandoor door gaat door hard weg te rennen. Daarnaast zijn er ook dames die bij je in auto stappen om samen haar huis te gaan. Wanneer je hebt betaald springen ze bij een stoplicht uit de auto en maken dat ze wegkomen. Dit is iets wat regelmatig voorkomt, betaal dus nooit voordat je in het huis bent. Je bent je geld kwijt en de politie doet er helaas niets aan.

Chatgirl details

Nichedating Nee
Gay dating Ja
Erotiek Ja
Senioren Nee
Overspel Ja
Hoger opgeleiden Nee
Lokale zoekfunctie Ja
Aantal bezoekers 1.2 miljoen+ per maand
Aantal chatters 30k+ per dag
Prijs per bericht Gratis
Prijs per login Gratis / €1,60

Chatgirl VIP kosten

Het is op Chatgirl.nl vrijwel altijd mogelijk om gratis in te loggen, mits het niet te druk is. Wanneer het drukker is op de chat dan heb je tijdelijk geen toegang en moet je wachten tot het rustiger is. In dat geval is het wel mogelijk om als VIP in te loggen. De kosten daarvan zijn €1,60 per keer dat je inlogt als VIP. Mocht je binnen 60 minuten zijn weggegaan en log je opnieuw in, dan krijg je alsnog VIP toegang.

Altijd gratis inloggen op ChatGirl?

Zoals gezegd is chatgirl gratis zolang het niet te druk is op de chat. Toch merk je dat o.a in het weekend en op de drukkere tijden vaak moeilijk is om gratis binnen te komen. Dan kun je wel telkens opnieuw blijven proberen om naar het inlogscherm te gaan, maar keer op keer krijg je de melding dat het vol is vanwege de drukte en dat je pas weer gratis kunt chatten zodra het rustiger is geworden. En zolang het vol is kun je alleen nog tegen betaling direct inloggen op de chat als VIP.

Toch is het ook op de drukkere momenten mogelijk om gratis binnen te komen zonder al te veel tijd te verliezen. ChatGirl.nl doet namelijk iedere 5 minuten een controle op chatters die niet actief zijn. Daarnaast worden de niet actieve chatters ieder kwartier verwijderd uit de lijst waardoor er dus weer ruimte is voor meer chatters. Hierdoor heb je op de drukke momenten dus alsnog 4 x per uur, elke 15 minuten een grote mogelijkheid om gratis binnen te komen. Wanneer je op minder drukke momenten de melden krijgt dat het vol is kun je het precies iedere 5 minuten proberen. Kom je bijvoorbeeld om 23:11 niet binnen omdat het vol is, probeer het dan precies om 23:15 opnieuw en je zult merken dat je weer gratis toegang hebt. Wees wel snel met inloggen, want soms kan het een minuutje later alweer vol zitten en moet je opnieuw wachten.

 

De mogelijkheden bij Gratis en VIP login

OmschrijvingGratisVIP
Onbeperkt inloggen op de chat
Onbeperkt online blijven
Verstuur onbeperkt berichten
Chatters op locatie filteren
Webcam gebruiken tijdens chat
Foto's privé versturen tijdens chatten
Zien wie jou CV bekijken
Bovenaan getoond worden in de lijst
Een VIP vermelding achter jou naam
Geen reclames in de chat
Extra capaciteit voor meer snelheid
Berichten statistieken van andere zien
HTML in je CV tekst gebruiken
Overzicht met alle online webcammers
Overzicht van al je chatgesprekken
Prijs (inclusief BTW)Gratis€ 1,60

Klantenbeoordelingen Chatgirl

Plaats een beoordeling bij Chatgirl!

26 Reviews, Ervaringen en Klachten

Populariteit

4.7.0

Betrouwbaarheid

2.9.0

Gebruiksgemak

4.1.0

Functionaliteit

3.6.0

Klantenservice

2.84.0

Kosten

4.32.0

Expert
8.0
Chatgirl Nederlands grootste sexchat

Deel jouw ervaring over Chatgirl

Win een BOL.com cadeaubon t.w.v. €100,-

26 Reviews op "Chatgirl"

avatar
Sorteren op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
Peter
Peter

11 september 2020 12:31
Geslacht
Man

Op deze site zitten anno 2020 louter nog fakende ventjes als vrouw ingelogged. De admins vinden dat prima, want ze willen hun VIP logins nog kunnen verkopen. Nie aan beginnen.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Kosten :
     
Klaas
Klaas

16 februari 2020 15:44
Geslacht
Man

Administrator zijn de grootste boefen
Geven je zomaar een ban…

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Jantina
Jantina

6 februari 2020 09:33
Geslacht
Vrouw

Iemand heeft een nep profiel aangemaakt onder mijn naam en foto van mijn facebook gehaald.nu word ik dus lastig gevallen door mannen.wil graag dat dat profiel word verwijderd .Dit is toch niet best!

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
lis
lis

14 januari 2020 13:14
Geslacht
Vrouw

werden gebant zomaar we willen de reden weten maar krijgen dat niet te horen en ook profielloze stalken je en daar wordt niks aan gedaan

Jan
Jan

30 december 2019 17:36
Geslacht
Stel

Dikke zooi is het die geen vlieg kwaad val niemand lastig krijg je band op duiken deze rommel een band krijgen terwijl je niets hebt gedaan ga jullie aan geven een faker zooi

Mvg jan

Peter
Peter

23 oktober 2019 22:21
Geslacht
Man

1000% fake. Erkomen geen vrouwen of stellen op deze site, behalve paydames. De rest zijn zielige fakende ventjes. Niet aan beginnen, verspilling van je tijd.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Rijks daalder
Rijks daalder

29 september 2019 11:02
Geslacht
Man

Ja niet mogelijk te registreren. Via registratie formulier. Wat je ook doet.. Dan komt dat emailadres niet overeen. Dubbelcheck alles 4 keer. En men zegt klopt niet. Tenen krommend weer doen… Ander adres.. En woordenboek vult aan… Emailadressen zijn hetzelfde en bestaan. Wachtwoorden opnieuw..deze keer een nieuwe en even herhalen . Nee voor de 40 ste keer ik ben mens jij een domme robot en de verkeerslichten zijn er weer…… Check check.. Lezen… Check… alles aangevinkt. Met inmiddels portie gezonde moordlust.. Enter maar weer. Nee nee seriues…. de emailadressen weer.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Jaccob
Jaccob

14 september 2019 06:49
Geslacht
Stel

Wat een neppe site , als je wachtwoord kwijt ben dan kan je het niet vernieuwen . En je kan niet eens contact krijgen , het is echt een neppe site . Beter SDC dan deze vage site, hoe kan je als pagina niet eens bereikbaar zijn, vragen kan alleen via een fucking topic. Reset wachtwoord , krijg je link herkent hij je mail niet wat een grap

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Robert
Robert

24 juli 2019 12:26
Geslacht
Man

Ik ben al twee jaar geband van deze site. De opmerking van mijn kant dat er openlijk drugs werden verhandeld leverde mij een permanente ban op. Operators die geselecteerd worden op dommigheid, verbaal erg ordinair zijn en zich niet laten hinderen door enige normbesef. Zelfs de mails richting de site zelf zijn geblokkeerd voor je. Blijkbaar heeft deze site eigenaar een legitiem platform gevonden om vrij via via te verhandelen..

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
De Grote
De Grote

24 juni 2019 13:44
Geslacht
Man

admin/moderator gooit ook nog wel eens informatie uit gesprekken in een forum. Dat lijkt me in het kader van privacywetgeving ongepast. Volgens mij is de admin/moderator een narcist alleen verliefd op zichzelf en het gebral dat hij/zij op de fora uitkotst

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Hans en Anne
Hans en Anne

30 mei 2019 16:11
Geslacht
Stel

ze kunnen de site beter stoppen,in het begin was het een leuke site maar sinds het geld verdienen belangrijker is geworden worden de fakers steeds meer toegelaten,hoe meer profielen hoe meer inkomsten,wij hadden de moeite genomen om een echtheids(zou zo belangrijk zijn volgens CG) stempel te nemen en werden steeds vaker benaderd door de zielige losers die zich voor vrouw uitgeven maar in werkelijkheid een man blijkt te zijn,in een chat toen het weer zo ver was werd het over en weer wat pittige woorden gewisseld en ja hoor we werden uit de chat gegooid,wij konden na bepaalde tijd weer inloggen en wat blijkt???de Faker was nog op de site en was niet gekicked,wij vroegen de operator om opheldering maar kregen geen antwoordt,vervolgens stuurde ik(hij dus hier) een bericht dat de operator in mijn ogen een loser was die weg kroop voor zijn toetsenbord,en wat blijkt??hij of zij was er wel degelijk dus,geen uitleg niets en van onze kant werden we niet gehoord,weer er uit gelazerd en ja de GROTE HELD(IN) heeft ons ip adres definitief in de ban gedaan ,Daar zijn ze sterk in en gewoon te laf om eerlijk ieders mening aan te horen,maar ja het gels is nu eenmaal belangrijker maar laat de eigenaar dan ook de onzin weg laten om een echtheidsstempel te nemen om fake uit te sluiten,maakt gewoon niet uit want die gaan voor op de chatters die wel echt zijn.voor ons een site die misleidend is.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Guy
Geslacht
Man

Ik ben ook al jaren een regelmatige bezoeker van chatgirl.
Al vind ik dat de moderators niet handelt.
Een tijdje geleden melde ik dat er een oplichter actief is op de chat.
Dit gemeld in het forum en ook met de moderator van de chat.
Hierop kreeg ik het antwoord dat ik het recht niet heb om iemand te beschuldigen van oplichting.
Met als gevolg dat ik een definitieve ban kreeg op het forum.
Hierdoor kreeg de oplichter vrij spel en kon deze actief blijven op de chat.
Nu heden te dagen doet de moderators zelf melding om op te letten dat er oplichters actief zijn.
Namelijk meld hij diezelfde persoon dat het een oplichter is, waar ik voor een definitieve ban gekregen heb.
Moderator van deze chat beseft zelf niet wat de gevolgen zijn en handelt in eigen denkwereld.
Hoor er regelmatig klachten over fakeprofielen en stel er regelmatig nieuwe vast.
Ben zelf ook al een in de val gelopen van fakeprofielen.
Als de moderator verstandig is dan verwijderd hij oude profielen zonder echtheidszegel.
Voor een echtheidszegel moet de betrokken zich vertonen op de cam.
Echter leeft deze moderator in een eigen denkwereld en is hij te jong om dit probleem te beseffen.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
peter
peter

5 april 2019 22:40
Geslacht
Man

Op deze site is alles 100% fake.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Ali baba
Ali baba

1 november 2018 22:13
Geslacht
Man

Deze site lijkt wel kinky.nl de helft vraag geld en de ander helf is fake zou verboden moeten worden of de en de Admin doet niks hoe kan ik een klacht indienen tegen deze site

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Bert
Bert

28 september 2018 14:03
Geslacht
Man

Helaas werkt vip inloggen niet altijd goed en ben je je 1,60 kwijt helaas reageert chatgirl niet op verzoek tot terugbetaling

Nienke
Nienke

10 augustus 2018 23:05

Hoe kan ik mijn profiel verwijderen?

klaas
klaas

23 juli 2018 19:52
Geslacht
Man

via vip niet altijd inloggen
dus dan ben je 1.60 euro kwijt

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Joost
Joost

22 maart 2018 19:06
Geslacht
Man

Ik kwam jaren op deze site en heb een er aantal leuke dates gevonden. Echter lijk je tegenwoordig, als man alleen, alleen nog maar paydates te kunnen scoren hier. Verder zit het vol oplichters. Een site om te mijden (in ieder geval als man alleen).
Chatgirl zelf waarschuwt wel voor oplichters, maar lijkt bitter weinig voor elkaar te krijgen als het erom gaat ze van de site te weren.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Hans en Anne
Hans en Anne

30 mei 2019 16:15
Geslacht
Stel

daar hebben ze geen zin,de mogelijkheid om de oplichters te weren is er zeker wel maar dat doen niet,de chat moet gewoon vol zijn en dan maakt het niet meer uit door wie,geld moet binnen rollen dat is hun enige doel.

Mailo
Mailo

21 januari 2018 13:50
Geslacht
Stel

Wij als stel hebben via chatgirl toch al regelmatig leuke dates gehad. Helaas ook veel fake ertussen maar daar heb je een cam en telefoon voor om te checken.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Masseur83
Masseur83

14 januari 2018 08:04
Geslacht
Man

De opzet van chatgirl is goed, maar de controles door de admin is zo lek als een mandje en ze kicken je als je iets fout doet in hun ogen en luisteren niet naar jouw uitleg.

Goed voorbeeld hiervan is dit : als je betaalde diensten aanbied moet je als vip inloggen (goed beleid, wamt dan weet iedereenop de chat wat er te verwachten is als je op een vip charter klikt), maar vaak gebeurd dit niet.

Als je er melding van maakt bij de admin krijg je vaak geen, of pas zo laat reactie dat de betreffende chatter allang weg is.

Jammer, want die chatters doen dit bewust.

Ik had ook een profiel op de site maar die is verwijderd omdat ik me niet aan de regels hield volgens hun.

Ik logde altijd in op chatgirl als masseur en bood mijn diensten aan met uitgebreide omschrijving. Regelmatig werd ik eruit gegooid omdat ik gratis was ingelogd en zij van mening waren dat ik als vip moest inloggen, want ik was masseur en er stond niet bij dat het gratis was, dus het moest wel een paydate zijn in hun ogen.

Heb steeds geprobeerd uit te leggen dat dat niet het geval was want dan had ik dat wel aangegeven in mijn omschrijving, maar ze hielden voet bij stuk en uiteindelijk is alles van mij door hun verwijderd.

Oftewel : als een vrouw of stel inlogt en bewust aan paydates doet laten ze het lopen en reageren gewoon niet op de meldingen, maar als een man iets probeert uit te leggen en er niets aan de hand zitten ze bovenop hun gelijk,

Dus oordeel : functioneren van de site is top, maar de admins zeer ‘kieskeurig’
En lijken liever vrouwen en stellen op de site te hebben.

Standaard antwoord als je melding maakt en ze niet reageren is ook , we waren even bezig. Maar als jij als man net inlogt zoals ik noem zitten ze erbovenop.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
PeterFr
PeterFr

7 januari 2018 16:57
Geslacht
Man

Op sexchat sites chatgirl.nl en chatbabe.be worden kosten in rekening gebracht oms als VIP in te loggen zonder dat hier diensten tegenover staan. Men moet om in te loggen als VIP een 0906 nummer bellen om vervolgens de code te krijgen om in te voeren op Chatgirl. Ik ben al heel wat jaren actief op deze chat en maak het vaak genoeg mee dat er een storing is. Daardoor is de code die je krijgt ongeldig en zijn de gesprekskosten voor niets geweest. Daarnaast kom je dan opnieuw niet binnen op de chat.

Bovendien heb ik ook al meerdere malen meegemaakt dat de lijn met pay.nl stoort waardoor je de getallen niet goed kan horen.

Tevens heb ik ook het gevoel dat gebruikers worden geblokkeerd om ze te dwingen als VIP in te loggen. Wanneer je geblokkeerd wordt krijg je de melding dat je geblokkeerd bent en alleen nog als VIP in kan loggen. Maarja indien men als VIP inlogt krijgt men niet de gewenste diensten zoals beloofd.

Het een en ander lijkt me daardoor erg frauduleus zeker daar het vaker gebeurt a Euro 1.60 per gebruiker. Een paar honderd chatters per dag levert dan toch een aardig bedrag op per maand. Het wordt tijd dat andere chatters ook eens een boekje open doen want ik lees hier niks anders dan goeds over chatgirl.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Sjaak
Sjaak

31 januari 2019 20:51
Geslacht
Man

Ik ben het volledig met je eens over Chatgirl, maar eigenlijk is er in mijn ogen geen één datingsite die oké is. De één is gratis en heeft 80% mannen (of misschien wel meer). De ander is betaald, wordt door veel mensen de hemel ingeprezen, maar daar betaal je jezelf blauw aan kosten om iets op de site te kunnen..

En dan heb je ook nog de malafide informatie sites over dating apps en dating websites, die bewust verkeerde info verstrekken, omdat ze daarvoor betaald worden, dat zijn er meer dan je denkt.

Het zijn allemaal oplichters, de adgelopen jaren veel uitgeprobeerd, maar nee, liever houd ik het bij dates in real life en zeker niet meer online!

Coen
Coen

24 november 2017 14:09
Geslacht
Man

Het over grote deel is fake

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
Af-en-toe-bezoeker
Af-en-toe-bezoeker

10 november 2017 18:29
Geslacht
Man

Zeer populair, redelijk goede balans (als eerste indruk). Chatroom zit vrijwel altijd vol. Toch kom je er snel achter dat vrouwen zonder profielfoto toch wel gewoon iedereen kunnen zijn. De meest actieve gebruikers zijn regelmatig terugkerende stellen.
Qua gebruiksgemakt: Chatfunctionaliteit is zwaar verouderd. Geen individuele gesprekken, maar alles op een hoop. Slechter dan MSN 10 jaar terug… Onmogelijk om op een normale manier met een enkel persoon te spreken dus.
Functionaliteit krijgt alsnog 2 sterren i.p.v. één doordat er een hele website achter hangt waar je een profiel kunt aanmaken. Alsnog zwaar verouderd.
Klantenservice OK, er is altijd wel een (actieve) admin aanwezig.
Kosten, altijd gratis, behalve als je voorrang wilt of wat extra’s. 1,60 per keer is wel wat veel. Een abbonement is redelijker.

Populariteit :
     
Betrouwbaarheid :
     
Gebruiksgemak :
     
Functionaliteit :
     
Klantenservice :
     
Kosten :
     
wpDiscuz