Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 14:07:44 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 14:07:44 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 14:07:44 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 14:07:44 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 14:07:44 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 14:07:44 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 14:07:44 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 14:07:44 ) ᐅ 50liefde ™ 8 Reviews → Ervaringen & Klachten! januari 2021
Beoordeling van Melanie
auteur van de beoordeling
Melanie ( jaar) 27 september 2018
Ik raad 50liefde niet aan Melanie over 50liefde

Hallo iedereen,
Een nieuwe man vinden dat doe je echt via 50liefde. Tenminste als je een senioren single bent zoals ik ha ha.
Na een leuke intro te hebben mogen ontvangen van de site hoe alles in zijn werk gaat ben ik gelijk aan de slag gegaan. Ben namelijk al 8 jaar lang single en hoe ouder ik wordt, hoe minder 'makkelijk' het wordt om een nieuwe man te kunnen vinden.
Leuk! Erg leuk als je het mij vraagt om naar nieuwe mannen te zoeken online. Keus zat ha ha. Ik ben in contact gekomen met Patrick. Patrick was zeer aardig, oprecht en eerlijk tegen me. Dat is ook wat ik zocht in een man.
De band die we creëerde was zeer sterk eigenlijk en sindsdien hebben we gezegd dat we gewoon partner van elkaar worden.
Keus zat, leuke leden, en zeer gebruiksvriendelijk wat voor senioren wel belangrijk is vind ik!

Reacties
Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 3.233.217.106 [date] => 10-08-2022 [time] => 14:07:44 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Plaats een reactie
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid
logo 50liefde
Onze score 7.2
Gemiddelde beoordeling
180 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 131 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 17 eerlijke ervaringen

Top sites op 14 maart 2017

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching