Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.98.39 [date] => 05-10-2022 [time] => 4:54:46 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.98.39 [date] => 05-10-2022 [time] => 4:54:46 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.98.39 [date] => 05-10-2022 [time] => 4:54:46 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.98.39 [date] => 05-10-2022 [time] => 4:54:46 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.98.39 [date] => 05-10-2022 [time] => 4:54:46 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.98.39 [date] => 05-10-2022 [time] => 4:54:46 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.98.39 [date] => 05-10-2022 [time] => 4:54:46 ) 50liefde Review » 17 Ervaringen & Klachten (2022)

50liefde: De grootste datingsite voor 50 plussers opzoek naar online contact en dates

Laatst bijgewerkt op 14 maart 2022

50liefde is een datingsite voor oudere gestart in 2014, dus nog nog niet zo heel lang actief. Deze website heeft een aantrekkelijke uitstraling evenals een mooi gebruiksvriendelijk design. Daardoor heb je al snel het gevoel op een goede betrouwbare datingsite te zijn beland. Verder claimen ze 1 miljoen berichten per jaar te verwerken, wat best veel is. Bovendien is de verhouding tussen vrouw en man: 57% vrouwen en 43% mannen, dat is ongekend hoog. Tot slot claimt 50liefde dat 1 op de 3 members via deze 50 plus datingsite een liefde vinden.

50liefde is één van de grootste vijftigplus datingsites van Nederland. Doordat er verscheidene keren gebruik is gemaakt van radio promoties en tv reclames is deze site de afgelopen jaren flink gegroeid. Dit komt mede doordat deze datingsite gebruiksvriendelijk en duidelijk is en er een zeer groot aantal leuke 50plus gebruikers staan ingeschreven. Tevens is dat met een slagingspercentage van 33% dus zeer aantrekkelijk te noemen. Daarnaast zijn ze ook te in het filmpje op hun home pagina waarmee ze de site goed hebben geïntroduceerd bij de kijkers. Bovendien geeft deze site ook tips aan hun gebruikers over hoe ze het best een date kunnen vinden, hoe je een leuk bericht opstel en wat te doen bij de eerste date.

Alhoewel het moeilijk controleren is, betwijfelen wij dat 1 op de 3 gebruikers van 50liefde een liefde vindt. Dit lijkt ons een iets te hoge verwachting die wordt vermeld op de voorpagina. Ook lijkt ons de verhoudingen tussen man en vrouw op deze site iets te onrealistisch. Daardoor krijgen wij het vermoeden dat de focus toch bij mannelijke aanmeldingen lijkt te liggen. Daarentegen heeft 50liefde wel een klantenservice, die zowel via de telefoon al per mail te bereiken is. Daardoor kun je dus altijd bij hun terecht wanneer je vragen hebt. Dit moet helpen bij het snel verhelpen van problemen en complicaties.

Overigens worden alle profielen wel handmatig gecontroleerd en nemen zij veiligheid en discretie serieus. Zo beschikt de website over een veilige SSL verbinding waardoor je dus in ieder geval op zoek kunt gaan naar een date in een beschermde omgeving.

50liefde in het kort

logo 50liefde 50liefde
logo 50liefde https://50liefde.nl
50liefde: De grootste datingsite voor 50 plussers opzoek naar online contact en dates
Gemiddelde beoordeling
Populariteit
0 / 10
Betrouwbaarheid
0 / 10
Gebruiksgemak
0 / 10
Functionaliteit
0 / 10
Klantenservice
0 / 10
Kosten
0 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
CJB ( jaar) 6 juni 2019
Ik raad 50liefde niet aan CJB over 50liefde

Pas op met deze site. Oudere mannen krijgen vaak dezelfde 'jonge blommen' voor geschoteld. Zelfde foto's, opwindende reacties, na nader mailcontact gaat het over en hoor je niets meer. Lokkertjes en nep dus. Verder kunnen ze moeilijk doen over geld, afzeggen e.d. Vervelende reacties bij meningsverschillen. Met de nodige omzichtigheid misschien bruikbaar, maar mij zien ze nooit meer terug.

auteur van de beoordeling
iwan ( jaar) 19 april 2019
Ik raad 50liefde aan iwan over 50liefde

Goedemiddag,
Een mooi proces gehad hier. Van begin tot het eind is het een erg aangename datingsite ook met een klantenservice die je telefonisch kan bereiken. De nieuwe functies zoals de VIP credits zijn een verrijking van de datingsite. Hiermee laat je leden die nog geen lidmaatschap hebben jouw berichten beantwoorden. Je kan namelijk contact opnemen met deze leden. Hierdoor heb ik 2 leuke vrouwen leren kennen die vervolgens een lidmaatschap hebben aangeschaft!
Uiteindelijk ben ik verder gegaan met deze vrouwen en tot mijn grote verbazing is het allemaal goed gekomen. Ik was echt opzoek naar een nieuwe liefde. Heel fijn allemaal en bedankt!

auteur van de beoordeling
martin ( jaar) 31 maart 2019
Ik raad 50liefde niet aan martin over 50liefde

Waardeloos. 90 % van de profielen zijn fake, er op gezet door de site zelf.

auteur van de beoordeling
Sjaak (55 jaar) 23 november 2018
Ik raad 50liefde aan Sjaak over 50liefde

Een datingsite die naar behoren functioneert. De negativiteit rondom 50liefde is belachelijk.. slaat compleet nergens op. Ten eerste heb je niet meer te maken met een 3 daags abonnement die automatisch wordt verlengd, noch 10 daags. Daarnaast is het opzegtermijn gewoon 1 maand ipv 1 uur..
Mensen vinden het waarschijnlijk leuker om iets negatiefs te plaatsen dan positiefs. Ik kan jullie vertellen dat mijn ervaring gewoon zeer goed was. Tenslotte draait het allemaal om het vinden van een nieuwe partner of leuk contact, dat is bij mij beide gelukt. Kortom ik raad dit gewoon aan!

auteur van de beoordeling
Melanie ( jaar) 27 september 2018
Ik raad 50liefde niet aan Melanie over 50liefde

Hallo iedereen,
Een nieuwe man vinden dat doe je echt via 50liefde. Tenminste als je een senioren single bent zoals ik ha ha.
Na een leuke intro te hebben mogen ontvangen van de site hoe alles in zijn werk gaat ben ik gelijk aan de slag gegaan. Ben namelijk al 8 jaar lang single en hoe ouder ik wordt, hoe minder 'makkelijk' het wordt om een nieuwe man te kunnen vinden.
Leuk! Erg leuk als je het mij vraagt om naar nieuwe mannen te zoeken online. Keus zat ha ha. Ik ben in contact gekomen met Patrick. Patrick was zeer aardig, oprecht en eerlijk tegen me. Dat is ook wat ik zocht in een man.
De band die we creëerde was zeer sterk eigenlijk en sindsdien hebben we gezegd dat we gewoon partner van elkaar worden.
Keus zat, leuke leden, en zeer gebruiksvriendelijk wat voor senioren wel belangrijk is vind ik!

auteur van de beoordeling
Wendel ( jaar) 24 september 2018
Ik raad 50liefde niet aan Wendel over 50liefde

Leuke site! Vooral voor iemand van mijn leeftijd die opzoek is naar liefde kan hier goed terecht. Ben blij dat ik zo goed op weg ben geholpen om mijn nieuwe liefde te kunnen vinden, dit was voor mij wel een belangrijke factor.
Vaak wordt het je moeilijk gemaakt of moet je overal voor betalen op datingsites, maar bij 50liefde niet gelukkig. Vandaar dat het eigenlijk ook gewoon stikt van de mensen ha ha.
Prima site, mooie vrouw ontmoet en daar ga ik nu van genieten!
Ciao

auteur van de beoordeling
Leroy ( jaar) 23 september 2018
Ik raad 50liefde niet aan Leroy over 50liefde

Super! Dat is het enige woord wat ik er voor kan gebruiken. Ik ben diverse datingsites afgegaan om te kijken of het wat is voor me. Uiteindelijk kwam ik toch bij 50liefde terecht wat voor mijn leeftijd wel aan te raden is ook, haha. Veel 50+ers waarmee ik in contact kwam, veel leuke en spontane vrouwen!
Daarnaast een erg gebruiksvriendelijke site met een zeer attente klantenservice. Op het begin had ik wat moeite om op weg te komen, maar daar is dan de klantenservice voor. Erg goed te woord gestaan en mijn zoektocht kon beginnen.
Duurde niet lang voor ik in contact kwam met Madelief. Madelief en ik hebben 'nog' geen relatie maar hebben al diverse keren afgesproken. Tot op heden klikt het allemaal, dus zien wel waar het schip strand! Leuke site, leuke mensen!

auteur van de beoordeling
Sven ( jaar) 21 september 2018
Ik raad 50liefde aan Sven over 50liefde

Goedendag,
Ik ben erg tevreden over deze leuke datingsite. Het begon namelijk allemaal 3 jaar geleden toen mijn ex vrouw en ik helaas uit elkaar zijn gegaan. Dat heb ik goed kunnen verwerken maar na 25 jaar samen te zijn geweest mis je wel een wederhelft.
In mijn vriendenkring ben ik rond gaan vragen welke datingsites betrouwbaar zijn, en je echt een liefde kan vinden. Iets wat voor mijn leeftijd erg belangrijk is. Een paar van mijn vrienden zeiden dat ik 50liefde eens moest proberen. Ik wist namelijk dat 1 vriend zijn nieuwe vrouw daar heeft leren kennen.
Om een lang verhaal kort te maken.. echt een geweldige site om je nieuwe liefde als senior te kunnen vinden. Het is niet altijd makkelijk geweest voor mij, maar 50liefde heeft me sinds een maand mijn nieuwe vrouw leren kennen. We gaan niet te hard van stapel, maar wilde gewoon een goede review achterlaten om te laten weten dat 50liefde daadwerkelijk je een liefde kan laten vinden.
Bedankt
Sven

auteur van de beoordeling
Jannie ( jaar) 10 september 2018
Ik raad 50liefde niet aan Jannie over 50liefde

50liefde, het maakt zn naam echt waar! Ik ben erg tevreden over deze leuke datingsite. De manier hoe je met elkaar in contact komt is wel erg aangenaam. Je merkt bij sommige datingsites dat er echt een bepaalde druk ofzo op je ligt. Ik had hier totaal geen last van en kon gewoon op mijn gemak met diverse mannen in contact komen.
Na ongeveer 3-4 maanden actief te zijn geweest heb ik een nieuwe man ontmoet. Het was voor mij eerst even de kat uit de boom kijken maar al snel had ik door dat hij erg oprecht was. Sindsdien zijn we bij elkaar gekomen en zijn erg gelukkig met elkaar. Om eerlijk te zijn had ik dat niet verwacht! Maar zo blijkt maar weer, zeker het proberen waard.
Jannie

auteur van de beoordeling
Rosalie ( jaar) 6 september 2018
Ik raad 50liefde niet aan Rosalie over 50liefde

Vrij snel mijn nieuwe man leren kennen! Dankzij deze oprecht leuke datingsite ben ik sinds een maan of 2 gelukkig met mijn nieuwe man Casper. Zelf ben ik totaaaal niet van het online daten maar daar vergiste ik mijzelf eigenlijk snel in. Om gebruik te maken van 50liefde hoef je helemaal niet veel te doen hoor, ik kon zo aan de slag. Ik was erg benieuwd wat 50liefde mij kon bieden, maar dit bleek al snel genoeg te zijn hoor. Ik werd overspoeld met suggesties! Als je t mij vraagt zou ik deze datingsite ook gewoon aanbevelen aan de mensen die op zoek zijn naar hun nieuwe 50plusser!
Hartstikke bedankt, ik ga genieten van de tijd samen met Casper.
Rosalie

auteur van de beoordeling
cees ( jaar) 27 december 2017
Ik raad 50liefde niet aan cees over 50liefde

Dating site 50liefde is net als de meeste datingsites onbetrouwbaar, je kunt voor drie dagen een member testje doen kosten € 1 en daar begint gelijk de ellende. Punt één, ze hebben nu je bankaccount nummer, en ook al heb je alles wat met 50liefde site te maken heeft afgesloten c.q. gewist. Ze gaan rustig over tot een incasso a € 39,90 voor een premium ship deelname. Waar ik zeker niet om heb gevraagd, in tegendeel ik had al heel snel door dat ik met criminele mensen te maken had. Op de eerste dag van de driedaagse try out kwam er al een leuke dame in beeld , de denkbeelden van ons beide kwamen redelijk over één. De volgende dag waren we al wat wijzer en ik wilde wel een afspraak maken-ergens. Wat schetst mijn verbazing ik krijg een melding van 50liefde dat mijn berichten niet (meer) door kwamen bij deze dame in kwestie. Ik heb hierover twee keer gebeld en kreeg te horen dat de verbinding prima was en dat de leuke dame dan waarschijnlijk van een verder contact wilde afzien. Echter ik kreeg van deze dame nog wel in heel slecht Nederlands een bericht, of ik nog wel contact wilde? Een ding is voor mij duidelijk weg wezen van deze site,deze heeft niets met Liefde te maken. Dit zijn moderne struikrovers die te oud zijn voor het rijden in een snelle Audi en nu op deze frauduleuze manier aan hun geld komen. De stornering is al aan de gang gezet en ik hou jullie op de hoogte indien er nog verdere grapjas achtige verhalen te vertellen zijn.

auteur van de beoordeling
cees ( jaar) 27 december 2017
Ik raad 50liefde niet aan cees over 50liefde

Dating site 50liefde is net als de meeste datingsites onbetrouwbaar, je kunt voor drie dagen een member testje doen kosten € 1 en daar begint gelijk de ellende. Punt één, ze hebben nu je bankaccount nummer, en ook al heb je alles wat met 50liefde site te maken heeft afgesloten c.q. gewist. Ze gaan rustig over tot een incasso a € 39,90 voor een premium ship deelname. Waar ik zeker niet om heb gevraagd, in tegendeel ik had al heel snel door dat ik met criminele mensen te maken had. Op de eerste dag van de driedaagse try out kwam er al een leuke dame in beeld , de denkbeelden van ons beide kwamen redelijk over één. De volgende dag waren we al wat wijzer en ik wilde wel een afspraak maken-ergens. Wat schetst mijn verbazing ik krijg een melding van 50liefde dat mijn berichten niet (meer) door kwamen bij deze dame in kwestie. Ik heb hierover twee keer gebeld en kreeg te horen dat de verbinding prima was en dat de leuke dame dan waarschijnlijk van een verder contact wilde afzien. Echter ik kreeg van deze dame nog wel in heel slecht Nederlands een bericht, of ik nog wel contact wilde? Een ding is voor mij duidelijk weg wezen van deze site,deze heeft niets met Liefde te maken. Dit zijn moderne struikrovers die te oud zijn voor het rijden in een snelle Audi en nu op deze frauduleuze manier aan hun geld komen. De stornering is al aan de gang gezet en ik hou jullie op de hoogte indien er nog verdere grapjas achtige verhalen te vertellen zijn.

auteur van de beoordeling
bob (34 jaar) 24 oktober 2017
Ik raad 50liefde niet aan bob over 50liefde

Leuke site voor de oudere mannen onder ons. Alleen betwijfel ik zelf wel of alle profielen wel echt zijn. Heb ook even de tips hier op dso nagelopen en kan zo nu en dan wel een foto terugvinden.

auteur van de beoordeling
cees ( jaar) 27 december 2017
Ik raad 50liefde niet aan cees over 50liefde

Dating site 50liefde is net als de meeste datingsites onbetrouwbaar, je kunt voor drie dagen een member testje doen kosten € 1 en daar begint gelijk de ellende. Punt één, ze hebben nu je bankaccount nummer, en ook al heb je alles wat met 50liefde site te maken heeft afgesloten c.q. gewist. Ze gaan rustig over tot een incasso a € 39,90 voor een premium ship deelname. Waar ik zeker niet om heb gevraagd, in tegendeel ik had al heel snel door dat ik met criminele mensen te maken had. Op de eerste dag van de driedaagse try out kwam er al een leuke dame in beeld , de denkbeelden van ons beide kwamen redelijk over één. De volgende dag waren we al wat wijzer en ik wilde wel een afspraak maken-ergens. Wat schetst mijn verbazing ik krijg een melding van 50liefde dat mijn berichten niet (meer) door kwamen bij deze dame in kwestie. Ik heb hierover twee keer gebeld en kreeg te horen dat de verbinding prima was en dat de leuke dame dan waarschijnlijk van een verder contact wilde afzien. Echter ik kreeg van deze dame nog wel in heel slecht Nederlands een bericht, of ik nog wel contact wilde? Een ding is voor mij duidelijk weg wezen van deze site,deze heeft niets met Liefde te maken. Dit zijn moderne struikrovers die te oud zijn voor het rijden in een snelle Audi en nu op deze frauduleuze manier aan hun geld komen. De stornering is al aan de gang gezet en ik hou jullie op de hoogte indien er nog verdere grapjas achtige verhalen te vertellen zijn.

auteur van de beoordeling
cees ( jaar) 27 december 2017
Ik raad 50liefde niet aan cees over 50liefde

Dating site 50liefde is net als de meeste datingsites onbetrouwbaar, je kunt voor drie dagen een member testje doen kosten € 1 en daar begint gelijk de ellende. Punt één, ze hebben nu je bankaccount nummer, en ook al heb je alles wat met 50liefde site te maken heeft afgesloten c.q. gewist. Ze gaan rustig over tot een incasso a € 39,90 voor een premium ship deelname. Waar ik zeker niet om heb gevraagd, in tegendeel ik had al heel snel door dat ik met criminele mensen te maken had. Op de eerste dag van de driedaagse try out kwam er al een leuke dame in beeld , de denkbeelden van ons beide kwamen redelijk over één. De volgende dag waren we al wat wijzer en ik wilde wel een afspraak maken-ergens. Wat schetst mijn verbazing ik krijg een melding van 50liefde dat mijn berichten niet (meer) door kwamen bij deze dame in kwestie. Ik heb hierover twee keer gebeld en kreeg te horen dat de verbinding prima was en dat de leuke dame dan waarschijnlijk van een verder contact wilde afzien. Echter ik kreeg van deze dame nog wel in heel slecht Nederlands een bericht, of ik nog wel contact wilde? Een ding is voor mij duidelijk weg wezen van deze site,deze heeft niets met Liefde te maken. Dit zijn moderne struikrovers die te oud zijn voor het rijden in een snelle Audi en nu op deze frauduleuze manier aan hun geld komen. De stornering is al aan de gang gezet en ik hou jullie op de hoogte indien er nog verdere grapjas achtige verhalen te vertellen zijn.

auteur van de beoordeling
cees ( jaar) 27 december 2017
Ik raad 50liefde niet aan cees over 50liefde

Dating site 50liefde is net als de meeste datingsites onbetrouwbaar, je kunt voor drie dagen een member testje doen kosten € 1 en daar begint gelijk de ellende. Punt één, ze hebben nu je bankaccount nummer, en ook al heb je alles wat met 50liefde site te maken heeft afgesloten c.q. gewist. Ze gaan rustig over tot een incasso a € 39,90 voor een premium ship deelname. Waar ik zeker niet om heb gevraagd, in tegendeel ik had al heel snel door dat ik met criminele mensen te maken had. Op de eerste dag van de driedaagse try out kwam er al een leuke dame in beeld , de denkbeelden van ons beide kwamen redelijk over één. De volgende dag waren we al wat wijzer en ik wilde wel een afspraak maken-ergens. Wat schetst mijn verbazing ik krijg een melding van 50liefde dat mijn berichten niet (meer) door kwamen bij deze dame in kwestie. Ik heb hierover twee keer gebeld en kreeg te horen dat de verbinding prima was en dat de leuke dame dan waarschijnlijk van een verder contact wilde afzien. Echter ik kreeg van deze dame nog wel in heel slecht Nederlands een bericht, of ik nog wel contact wilde? Een ding is voor mij duidelijk weg wezen van deze site,deze heeft niets met Liefde te maken. Dit zijn moderne struikrovers die te oud zijn voor het rijden in een snelle Audi en nu op deze frauduleuze manier aan hun geld komen. De stornering is al aan de gang gezet en ik hou jullie op de hoogte indien er nog verdere grapjas achtige verhalen te vertellen zijn.

auteur van de beoordeling
Sjoerd (34 jaar) 24 oktober 2017
Ik raad 50liefde niet aan Sjoerd over 50liefde

Zie deze datingsite voor 50plussers steeds vaker voorbij komen op tv en op internet. En de informatie uit deze review spreekt me ook erg aan. Ik ga eerst maar is even een kijkje nemen..

Ik heb even gekeken en het bevalt me tot nu toe prima. Erg gebruiksvriendelijke site en kreeg direct een reactie terug. Bedankt!

logo 50liefde
Onze score 7.2
Gemiddelde beoordeling
180 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 32 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 17 eerlijke ervaringen

50liefde specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie-
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteem-
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versie-
  • OriëntatieOriëntatie-

Top sites op 14 maart 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching