Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:09:04 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:09:04 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:09:04 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:09:04 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:09:04 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:09:04 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:09:04 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:09:04 ) ᐅ 50liefde ™ 8 Reviews → Ervaringen & Klachten! januari 2021
Beoordeling van Sven
auteur van de beoordeling
Sven ( jaar) 21 september 2018
Ik raad 50liefde aan Sven over 50liefde

Goedendag,
Ik ben erg tevreden over deze leuke datingsite. Het begon namelijk allemaal 3 jaar geleden toen mijn ex vrouw en ik helaas uit elkaar zijn gegaan. Dat heb ik goed kunnen verwerken maar na 25 jaar samen te zijn geweest mis je wel een wederhelft.
In mijn vriendenkring ben ik rond gaan vragen welke datingsites betrouwbaar zijn, en je echt een liefde kan vinden. Iets wat voor mijn leeftijd erg belangrijk is. Een paar van mijn vrienden zeiden dat ik 50liefde eens moest proberen. Ik wist namelijk dat 1 vriend zijn nieuwe vrouw daar heeft leren kennen.
Om een lang verhaal kort te maken.. echt een geweldige site om je nieuwe liefde als senior te kunnen vinden. Het is niet altijd makkelijk geweest voor mij, maar 50liefde heeft me sinds een maand mijn nieuwe vrouw leren kennen. We gaan niet te hard van stapel, maar wilde gewoon een goede review achterlaten om te laten weten dat 50liefde daadwerkelijk je een liefde kan laten vinden.
Bedankt
Sven

Reacties
Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:09:04 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Plaats een reactie
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid
logo 50liefde
Onze score 7.2
Gemiddelde beoordeling
180 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 174 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 17 eerlijke ervaringen

Top sites op 14 maart 2017

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching