Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:53:05 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:53:05 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:53:05 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:53:05 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:53:05 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:53:05 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 15:53:05 ) alt24 Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

alt24: Erotische chatdienst voor bijv. onderdanige rollenspellen en kinky mensen, alt24 wat door chatpals wordt beheerd

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Alt24.nl is de BDSM ontmoetingsplek van Nederland en België. Start vandaag nog je BDSM avontuur.


alt24 is een ondeugende dating website met daarop fictieve profielen die deze site zelf hebben gemodereerd. De reacties die je ontvangt worden bijna allemaal geschreven door eigen chatters die daarvoor een commissie over hun berichten ontvangen. Deze chat operators zijn getraind om een chatgesprek zo lang als mogelijk tot stand te kunnen houden, want wanneer je op zo een berichtje wilt ingaan moet je hiervoor een bedrag betalen per berichtje.



Gewoonlijk word je meteen na je aanmelding op alt24.nl overladen met vele berichten van deze gemodereerde leden, waarbij het meestal gaat om knappe vrouwen. Niettemin proberen deze profielen je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en snel een date te willen hebben.

alt24 in het kort

Bedoeld voorHet stimuleren van chats tussen geen fictieve mensen en entertainment profielen voor hoge bedragen per bericht.
logo alt24 alt24
logo alt24 https://alt24.nl
alt24: Erotische chatdienst voor bijv. onderdanige rollenspellen en kinky mensen, alt24 wat door chatpals wordt beheerd

Wat kost alt24?

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo alt24
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 3 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

alt24 specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching