Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:12:33 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:12:33 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:12:33 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:12:33 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:12:33 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:12:33 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 10:12:33 ) bdsm-herbruikt Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

bdsm-herbruikt: bdsm-herbruikt is een op lust gerichten chat met creditsysteem met chatpals van mannen die van BDSM houden en dominante

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Op zoek naar een extreem sex avontuur met bondage en SM avonturen? BDSM dating voor hem en haar! Maak kennis met de fetisch wereld voor onderdanige en dominante heren, dames en stellen. 100% discreet en anoniem.


bdsm-herbruikt is een uitdagende dating website met daarop neppe profielen die deze site zelf hebben aangebracht. De chatberichten op je bdsm-herbruikt.nl account worden hierbij beantwoord en verstuurd door chat operators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatters zijn getraind om een chatgesprek tot stand te houden, want wanneer je op een van die berichten wilt antwoorden moet je daarvoor meer dan één euro betalen per bericht dat je verstuurd.



Vaak word je rap na je registratie op bdsm-herbruikt.nl overladen met soms honderden chatberichten van deze neppe leden, waarbij het meestal gaat om mooie vrouwen. Daarnaast proberen ze je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen plannen.

bdsm-herbruikt in het kort

Bedoeld voorHet tot stand brengen van gesprekken tussen geregistreerde personen en entertainment profielen van BDSM liefhebbers chatters mensen. Helaas komem er de hoge tarieven per bericht, eigenlijk nooit offline afspraakjes uit voort!
logo bdsm-herbruikt bdsm-herbruikt
logo bdsm-herbruikt https://bdsm-herbruikt.nl
bdsm-herbruikt: bdsm-herbruikt is een op lust gerichten chat met creditsysteem met chatpals van  mannen die van BDSM houden en dominante

Wat kost bdsm-herbruikt?

Kosten bdsm-herbruikt.nl voor het aankopen van credit-pakketten en Herroepingsrecht

Om contact te kunnen maken met fake deelnemers op bdsm-herbruikt is een credit-pakket verplicht.

Door met één van je credits te betalen kun je een enkel bericht versturen. Anderzijds zijn de kosten bij het grootste creditpakket (tegen het meest besparende tarief) nog gewoon minimaal 1 euro per berichtje. Maarja, daarvoor moet je wel instaat zijn om voor een slordige 180,- euro aan een creditbundel betalen. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen onmogelijk om fysieke dates te vinden al zeggen ze meestal dat dat gewoon mogelijk is.

Op het moment dat je geen credits hebt, kun je ook nul berichten lezen of beantwoorden. Wanneer je over credits beschikt, kost het lezen niks meer. Ook zijn de credits nodig om profielen een zogenoemde flirtberichten of ijsbrekers te sturen.

Zo een creditpakket kunnen uitsluitend voor de conversatie worden aangeschaft. De kosten op bdsm-herbruikt.nl voor de aankoop van berichten tegoed zijn als volgt geprijsd:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo bdsm-herbruikt
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 2 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

bdsm-herbruikt specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie-
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteem-
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versie-
  • OriëntatieOriëntatie-

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching