Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:31:39 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:31:39 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:31:39 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:31:39 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:31:39 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:31:39 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:31:39 ) bdsmalarm Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

bdsmalarm: bdsmalarm is een ondeugende berichten site met fictieve profielen van dominante, BDSM'ers

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Verleg je grenzen en vind Bondage en Sm chatcontacten. Snel en eenvoudig een Dominante of onderdanige Vrouw vinden voor kinky chatcontact!


bdsmalarm is een stoute datingwebsite die gebruik maken van neppe profielen die deze site zelf hebben aangemaakt. De reacties op je bdsmalarm.nl account worden voornamelijk geschreven door chat operators die daarvoor een commissie over hun verstuurde berichten ontvangen. Deze chat operators weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op een van deze berichten wilt antwoorden moet je hiervoor betalen per bericht.



Waarschijnlijk word je kort na je registratie op bdsmalarm.nl overspoeld met overdreven veel berichtjes van deze fictieve profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie dames. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen hebben.

bdsmalarm in het kort

Bedoeld voorHet aanzetten tot van contact tussen geen fictieve mensen en entertainment profielen van dominante vrouwen meestal vrouwen. Helaas komem er de hoge bedragen per bericht, nooit echte dates uit voort!
logo bdsmalarm bdsmalarm
logo bdsmalarm https://snap-date.com
bdsmalarm: bdsmalarm is een ondeugende berichten site met fictieve profielen van dominante, BDSM'ers
logo bdsmalarm
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

bdsmalarm specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie25+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatieBDSM & liefhebbers van extreem contact

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching