bdsmcontact: Erotische chatdienst voor ondeugende mensen die seksueel actieve chatters, bdsmcontact chatoperators gebruikt

Laatst bijgewerkt op 04 Apr 2022

BDSM contact voor Gratis BDSM, SM, FETLIFE en spannende contacten. Meld je gratis aan op BDSMcontact.nl en ga vandaag nog van start met sex en bdsm contact.


bdsmcontact is een stoute datingwebsite met daarop neppe profielen die deze site zelf hebben ontwikkeld. De chat berichten worden vrijwel altijd verstuurd en beantwoord door chat operators die daarvoor betaald krijgen. Deze berichten centrales weten precies hoe ze jou kunnen overhalen om te reageren, want wanneer je op een van die berichten wilt reageren moet je hiervoor betalen per verstuurd bericht.



Vaak word je rap na je inschrijving op bdsmcontact.nl overrompelt met vele reacties van deze fictieve gebruikers, waarbij het meestal gaat om mooie vrouwen. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen regelen.

bdsmcontact in het kort

Bedoeld voorHet tot stand brengen van gesprekken tussen echte mensen en ingehuurde chatters voor hoge bedragen per bericht.
logo bdsmcontact bdsmcontact
logo bdsmcontact https://bdsmcontact.nl
bdsmcontact: Erotische chatdienst voor ondeugende mensen die seksueel actieve chatters, bdsmcontact chatoperators gebruikt

Wat kost bdsmcontact?

Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/views/reviews/subject.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "per_message" [line] => 248 [ip_address] => 3.239.59.31 [date] => 28-09-2023 [time] => 5:17:32 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/views/reviews/subject.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "per_message" [line] => 248 [ip_address] => 3.239.59.31 [date] => 28-09-2023 [time] => 5:17:32 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/views/reviews/subject.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "per_message" [line] => 248 [ip_address] => 3.239.59.31 [date] => 28-09-2023 [time] => 5:17:32 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/views/reviews/subject.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "per_message" [line] => 248 [ip_address] => 3.239.59.31 [date] => 28-09-2023 [time] => 5:17:32 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/views/reviews/subject.php [type] => ErrorException [message] => Undefined array key "per_message" [line] => 248 [ip_address] => 3.239.59.31 [date] => 28-09-2023 [time] => 5:17:32 )

Prijzenoverzicht

AantalPrijsPer bericht Voordeel
11 credits€12,9910
28 credits€27,9912
62 credits€59,9920
130 credits€117,9925
210 credits€179,9933
logo bdsmcontact
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 1 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

bdsmcontact specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 04 Apr 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching