Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 14:15:51 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 14:15:51 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 14:15:51 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 14:15:51 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 14:15:51 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 14:15:51 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 44.201.97.26 [date] => 26-09-2022 [time] => 14:15:51 ) bdsmhub Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

bdsmhub: bdsmhub is een ondeugende chatdienst met entertainment profielen van dominante, BDSM'ers

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Via Bdsmhub.nl vind je spannende fetish contacten bij jouw in de buurt. Sinds jaar en dag de grootste BDSM community. Plaats vandaag nog jouw bdsmprofiel en krijg direct reacties van gelijkgestemde leden


bdsmhub is een dating site die gebruik maken van neppe profielen die door hen zelf worden aangebracht. De chatberichten die je ontvangt worden vrijwel altijd beantwoord en verstuurd door chat operators die daarvoor betaald krijgen. Deze chat operators weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op een van deze berichtjes wilt antwoorden moet je hiervoor een vergoeding betalen per berichtje.



Gewoonlijk word je kort na je registratie op bdsmhub.nl overspoeld met tig tallen berichten van deze fake profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy meiden. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen plannen.

bdsmhub in het kort

Bedoeld voorHet tot stand brengen van contact tussen BDSM liefhebbers mannen en berichten operators van kinky vrouwen vrouwen. Helaas komem er desondanks de hoge kosten per bericht, nooit echte contacten uit voort!
logo bdsmhub bdsmhub
logo bdsmhub https://snap-date.com
bdsmhub: bdsmhub is een ondeugende chatdienst met entertainment profielen van dominante, BDSM'ers
logo bdsmhub
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 3 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

bdsmhub specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie25+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatieBDSM & liefhebbers van extreem contact

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching