Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:34:23 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:34:23 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:34:23 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:34:23 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:34:23 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:34:23 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:34:23 ) bdsmnoordnederland Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

bdsmnoordnederland: Erotische chatdienst voor bijv. dominante rollenspellen en extreem, bdsmnoordnederland operators gebruikt

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

BDSM Noord Nederland dating en contact ben je bij BDSM Noord Nederland op het goede en kinky adres, vind bdsm leden die ook op zoek zijn naar een date of online contact via deze dating site.


bdsmnoordnederland is een intieme datingsite die gebruik maken van fake profielen die deze website zelf hebben aangemaakt. De berichtjes die je ontvangt worden zowat allemaal verstuurd en beantwoord door eigen chatters die daarvoor betaald krijgen. Deze berichten centrales weten precies hoe ze jou kunnen overhalen om te reageren, want zodra je op een van hun berichten wilt ingaan moet je daarvoor €1,90 betalen per bericht dat je verstuurd.



Waarschijnlijk word je kort na je aanmelding op bdsmnoordnederland.nl overspoeld met tientallen chatberichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke vrouwen. Daarnaast proberen ze je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen plannen.

bdsmnoordnederland in het kort

Bedoeld voorHet stimuleren van chats tussen geregistreerde mannen en entertainment profielen van dominante vrouwen en mannen vrouwen. Helaas komem er de hoge bedragen die worden gerekend per bericht, nooit echte afspraakjes uit voort!
logo bdsmnoordnederland bdsmnoordnederland
logo bdsmnoordnederland https://snap-date.com
bdsmnoordnederland: Erotische chatdienst voor bijv. dominante rollenspellen en extreem, bdsmnoordnederland operators gebruikt
logo bdsmnoordnederland
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

bdsmnoordnederland specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie25+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatieBDSM & liefhebbers van extreem contact

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching