Be2: Dating voor serieuze singles van 30+

Laatst bijgewerkt op 1 januari 1970

be2 is opgericht in 2004 als Duitse matchmaking service door de online ondernemer Robert Wuttke. De Duitse Dienst ging op 1 april 2004 in leven. Nog in hetzelfde jaar werdt deze dienst ook uitgebreid naar Spanje en Italie. Sinds zijn oprichting heeft be2 zich snel uitgebreid, voornamelijk door middel van een internationaliseringsstrategie. Zo werd de deze datingsite eind 2004 ook beschikbaar in Nederland

Be2 heeft als doel het bij elkaar brengen van singles die goed bij elkaar passen, daardoor is de kans op een serieuze en langdurige relatie des te groter. Zo is deze datingsite wereldwijd in 37 landen beschikbaar en heeft sinds de start ook een enorme groei meegemaakt. Inmiddels heeft Be2 dan ook meer dan 17 miljoen leden verspreid over 37 landen, en groeien ze nog elke dag verder. Zij verwelkomen meer dan 25.00 nieuwe aanmelding per dag. Zo helpen zij hun gebruikers om veilig en betrouwbaar een opzoek te gaan naar de liefde van hun leven. Be2 is een eerlijke en betrouwbare speler in de dating wereld maar merken wel op dat de activiteiten van deze website en de bezoekers volume wat gedaald is.

be2 staat bekend als één van de betere datingsites maar kan toch beter gezien worden als relatiebemiddeling. Dit omdat er alleen members die echt op zoek zijn naar een serieuze relatie, en die ook echt qua persoonlijkheid goed bij elkaar passen aan elkaar worden voorgesteld. Daarvoor gebruiken zij een wetenschappelijke persoonlijkheidstest en weten zodoende ook vrijgezellen aan elkaar te koppelen waarbij de kans op een gezonde gelukkige relatie groter is. Karaktereigenschappen zijn bepalend voor het succes van een relatie en zijn daarom ook erg belangrijk. Je weet dus al min of meer van te voren op welke vlakken jullie duidelijk op één lijn liggen of op welke vlakken jullie juist tegenpolen van elkaar zijn. Dat maakt deze dating service van be2.nl uniek. Dit kan het ijs doen breken en maakt de drempel naar een eerste date ook lager, want u heeft immers genoeg gemeen om een leuk gesprek gemakkelijk op gang te brengen. Om jouw privacy te kunnen waarborgen kun je zelf bepalen met wie je contact maakt en wie je foto's mogen zien.

Be2 in het kort

logo Be2 Be2
Be2: Dating voor serieuze singles van 30+ logo Be2
Gemiddelde beoordeling
Populariteit
5 / 10
Betrouwbaarheid
3 / 10
Gebruiksgemak
6 / 10
Functionaliteit
3 / 10
Klantenservice
4 / 10
Kosten
4 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Annelies ( jaar) 11 september 2019
Ik raad Be2 niet aan Annelies over Be2

Boerenbedrog! Promoten 15 euro per maand maar in werkelijkheid is het per week! Oude mannen zoeken contact terwijl je de leeftijdsgrens kan beperken. Ook afstand klopt niet! Zijn telefonisch niet bereikbaar. Amateuristisch zeker zelfs tov Tinder wat gratis is! Op sites zoals parship of elitedating betaal je uiteindelijk een pak minder voor professionele dienstverlening. Ik heb klacht neergelegd bij Testaankoop.

auteur van de beoordeling
bob ( jaar) 24 oktober 2017
Ik raad Be2 niet aan bob over Be2

Vooral in België erg populair. Ik heb de site even uitgeprobeerd maar heb nooit een betaald account overwogen omdat ik het simpelweg te duur vond.

logo Be2
Onze score 7.6
Gemiddelde beoordeling
12 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 184 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 2 eerlijke ervaringen

Be2 specificaties

Top sites op 1 januari 1970

Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
BeNaughty
Bekijk site
logo BeNaughty
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching