Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:06:43 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:06:43 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:06:43 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:06:43 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:06:43 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:06:43 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:06:43 ) beardate Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

beardate: Erotische chatdienst voor swingers die seksueel actieve chatters, beardate chatoperators gebruikt

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

De grootste Bear Dating site van Nederland. Vind Snel je match en ontmoet gay singles uit jouw buurt!


beardate is een dating site met daarop fake profielen die deze website zelf hebben gecreëerd. De berichten die je ontvangt worden voornamelijk zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze berichten centrales zijn getraind om een gesprek tot stand te houden, want wanneer je op zo een chatbericht wilt reageren moet je daarvoor geld betalen per bericht dat je verstuurd.



Gewoonlijk word je rap na je inschrijving op beardate.nl overspoeld met overdreven veel chatberichten van deze fake profielen, waarbij het meestal gaat om knappe meiden. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen regelen.

beardate in het kort

Bedoeld voorHet stimuleren van chatgesprekken tussen echte mannen en chatpals met dure kosten per bericht.
logo beardate beardate
logo beardate https://beardate.nl
beardate: Erotische chatdienst voor swingers die seksueel actieve chatters, beardate chatoperators gebruikt

Wat kost beardate?

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo beardate
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

beardate specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching