Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 11:15:05 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 11:15:05 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 11:15:05 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 11:15:05 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 11:15:05 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 11:15:05 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 11:15:05 ) beetjepikant Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

beetjepikant: Erotische chatdienst voor sekszoekende mannen & vrouwen die vrouwen en mannen, beetjepikant gebruikt profielen wat door chatpals wordt beheerd

Laatst bijgewerkt op 4 april 2022

Klaar met Saaie Relaties? Wij zijn de Community voor Mensen die open staan voor Ondeugende Contacten.


beetjepikant is een opwindende dating site met neppe profielen die door hunzelf zijn gecreëerd. De chatberichten die je ontvangt worden in bijna alle gevallen geschreven door chatoperators die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chat operators weten precies hoe ze jou kunnen misleiden om te reageren, want zodra je op een van die chatberichten wilt ingaan moet je hiervoor een bedrag betalen per bericht dat je verstuurd.



Gewoonlijk word je meteen na je inschrijving op beetjepikant.nl overrompelt met tig tallen chatberichten van deze fictieve gebruikers, waarbij het meestal gaat om knappe meiden. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen.

beetjepikant in het kort

Bedoeld voorHet triggeren van conversaties tussen geen fictieve mannen en berichten operators voor een duur tarief per bericht.
logo beetjepikant beetjepikant
logo beetjepikant https://snap-date.com
beetjepikant: Erotische chatdienst voor sekszoekende mannen & vrouwen die vrouwen en mannen, beetjepikant gebruikt profielen wat door chatpals wordt beheerd
logo beetjepikant
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 2 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

beetjepikant specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 4 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching