Bilove: Een van de grootste dating platformen voor Bi's & lesbiennes

Laatst bijgewerkt op 14 Mar 2022

Bilove is opgericht in 2011 en is dé datingsite voor biseksuele dames! Daarnaast zijn vrouwen die wel eens wat anders willen proberen ook welkom op Bi love. Dit wordt ook wel "bi-curious" genoemd. Zo richten zijn zich niet uitsluitend op de lesbische vrouw, maar dus ook voor vrouwen die zich alleen seksueel aangetrokken voelen tot andere vrouwen. Verder is het ook nog mogelijk om je aan te melden als je als vrouw wel eens eropuit wilt met een andere dame. Kortom, op Bilove.nl zijn er dus uitsluitend vrouwen opzoek naar andere vrouwen voor een bisexueel date. Bovendien is deze datingsite niet leeftijdsgebonden waardoor iedere vrouw die bi-seksueel is of nieuwsgierig van harte welkom. Bi love is al een aantal jaar online en heeft sinds dien heel wat vrouw in contact gebracht met gelijkgestemde. Tevens kun je je gratis inschrijven om te zien of deze bi dating site bij je past!

Bi love veilig en betrouwbaar?

Bilove beschikt over een veilige SSL verbinding waardoor je gegevens versleuteld worden opgeslagen. Daardoor kun je zeggen dat deze site wel discreet te gebruiken is. Daarentegen troffen wij geen enkele keurmerk of echtheid. Verder zien we wel dat alle profielen op Bi Love individueel worden beoordeeld en dat ze alleen serieuze vrouwen toelaten in hun ledenbestand. Tevens staan er een flink aantal positieve ervaringen van andere gebruikers op hun website, waardoor deze lesbi datingsite wel geloofwaardig overkomt. Zo lees je ook succesverhalen waarin wordt verteld door vrouwen, dat ze een leuke partner hebben ontmoet via deze site.

Bi love tips

Daarnaast geven ze via hun website ook tips om je profiel te kunnen verbeteren. Maar ook hoe je sneller gevonden kan worden en je dus meer kans maakt op een geslaagde match. En mocht je toevallig hulp nodig hebben, dan kun je tevens gratis gebruik maken van hun BiLove-Helpdesk. Daardoor kan je wel altijd bij hun terecht met een vraag. Dit kan ten eerste via de mail door naar de contact pagina te gaan. Maar ze zijn ook te bereiken via de telefoon voor al je vragen en wensen.

Bilove in het kort

logo Bilove Bilove
logo Bilove https://bilove.nl
Bilove: Een van de grootste dating platformen voor Bi's & lesbiennes

Wat kost Bilove?

Nichedating Nee

logo Bilove
Onze score 8.0
Gemiddelde beoordeling
6 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 2 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

Bilove specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen60.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %0 / 100%
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Premium v.a.Premium v.a. 5,83 p/m
  • Gratis versieGratis versieJa
  • OriëntatieOriëntatieLesbisch

Top sites op 14 Mar 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching