ChatApp: Chatten en erotisch fantaseren tegen betaling van credits

Laatst bijgewerkt op 1 januari 1970

ChatApp is opgericht in 2017 en is bedoeld als erotische chat/dating site. Daarnaast is het mogelijk om tijdens de chat ook foto's en filmpjes mee te sturen naar de gebruikers. Wel heb je op chatapp voornamelijk fictieve profielen waarbij je dus niet chat met de personen die staan afgebeeld op de profielfoto's. Deze profielen dragen bij aan het entertainment en zijn puur voor bedoeld voor het erotische contact online. Daarnaast betaal je op Chat App een vergoeding voor ieder bericht wat je verstuurd. Bovendien geven ze aan dat je er Spannende Afspraakjes in jouw Buurt kunt vinden, maar daarmee worden in ieder geval geen fysieke ontmoetingen bedoeld. Het positieve is wel dat je deze app niet eerst hoeft te downloaden en kun je de chat dus volledig anoniem gebruiken.

ChatApp fake of echt?

Chat app maak gebruik van nep profielen/chatters waardoor je als het ware met een ander persoon praat als staat aangegeven op de profielen. De foto's die getoond worden op de website zijn ingekocht of verkregen via andere bronnen op internet. Wel leuk om te weten is dat het grootste gedeelte van de chatoperators vrouwen zijn. Dus mocht je het leuk vinden om met een onbekende dame te chatten en ben je bereid daar flink voor te betalen? Neem in dat geval gerust een kijkje op deze chatsite.

ChatApp in het kort

logo ChatApp ChatApp
ChatApp: Chatten en erotisch fantaseren tegen betaling van credits logo ChatApp

Wat kost ChatApp?

Nichedating Nee

Gemiddelde beoordeling
Populariteit
8 / 10
Betrouwbaarheid
7 / 10
Gebruiksgemak
8 / 10
Functionaliteit
7 / 10
Klantenservice
7 / 10
Kosten
7 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Rik ( jaar) 24 september 2019
Ik raad ChatApp niet aan Rik over ChatApp

Niet omheen draaien, het is gewoon beter dan Tinder. Ik zit al jaren op Tinder en daar krijg ik zoooo vaak neppe emails van russische rare sites. Niet hier, goed dus!

auteur van de beoordeling
Donny ( jaar) 15 juni 2018
Ik raad ChatApp niet aan Donny over ChatApp

Britt en ik zijn er erg tevreden over, veel nieuwe contacten in korte tijd. Niet overdreven veel mensen zonder foto, dus dat viel ons erg mee. We zijn dagelijks online te vinden!

auteur van de beoordeling
Chantal ( jaar) 1 juni 2018
Ik raad ChatApp niet aan Chantal over ChatApp

Leuk om op te chatten. Heeft geen app maar je moet met je telefoon naar je browser, liever een app zodat ik gewoon onderweg kan blijven chatten gemakkelijk.

auteur van de beoordeling
Niels ( jaar) 6 mei 2018
Ik raad ChatApp niet aan Niels over ChatApp

Chat app is misschien zo nep als de borsten van Lolo Ferrari, maar als je je verstand op 0 zet best een leuke erotische chatsite. Jammer genoeg betaal je wel bijna 18 euro voor de goedkoopste creditpakket. Ik kan je zeggen dat je naast je verstand ook vaak je credits weer op 0 ziet staan. Maar ja een paar miljoen bezoekers in de maand en dan nog de chatters die alle berichten steeds beantwoorden, dat is waarschijnlijk ook niet gratis natuurlijk. Betalen doe je altijd, want er komen immers ook veel kosten bij kijken om zo een chatsite te onderhouden.

Conclusie: Leuk en eenvoudige chatbox waar je jammer genoeg per chatbericht voor moet betalen. Het idee en de profielen zijn best leuk opgezet en desondanks ik weet dat het hier om een neppe profielen gaat, blijf ik het toch steeds weer leuk vinden zodra ik weer kan reageren. Weliswaar praat ik dan niet echt met de dames van de foto's, maar het zijn wel meestal vrouwen die voor ze chatten. Ze sturen vaak spannende (extra) foto's van het vrouwelijk schoon wat ze aanbieden op de site, best een leuke extra. Het grappig is wel dat iedere meid interesse lijkt te hebben en je wordt overspoeld met complimentjes op foto's.
Kortom Wishful thinking, Fantaseren en vooral A zeggen en B komt er nooit!

auteur van de beoordeling
Diana ( jaar) 4 mei 2018
Ik raad ChatApp niet aan Diana over ChatApp

Leuke man gevonden op chatapp. 't is natuurlijk wel voornamelijk voor sex dus ja...

logo ChatApp
Onze score 4.2
Gemiddelde beoordeling
36 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 137 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 6 eerlijke ervaringen

ChatApp specificaties

Top sites op 1 januari 1970

Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
BeNaughty
Bekijk site
logo BeNaughty
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching