Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:38:20 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:38:20 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:38:20 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:38:20 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:38:20 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:38:20 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:38:20 ) datejebuurvrouw Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

datejebuurvrouw: datejebuurvrouw is een fictieve erotische chatwebsite met fake profielen van vrouwen en mannen die in je geïnteresseerd zijn en opzoek naar seksueel getinte chats

Laatst bijgewerkt op 5 april 2022

Schrijf je gratis in om contact te leggen met andere leden op zoek naar contact.


datejebuurvrouw is een elegante dating site met voornamelijk fake profielen die door deze site zelf zijn gemodereerd. De berichten op je datejebuurvrouw.nl account worden in vrijwel alle gevallen zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde berichten centrales die daarvoor betaald krijgen. Deze berichten centrales weten precies hoe ze jou kunnen aansporen om te reageren, want zodra je op zo een berichtje wilt ingaan moet je hiervoor een bedrag betalen per bericht.



Gewoonlijk word je kort na je inschrijving op datejebuurvrouw.nl overspoeld met overdreven veel berichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om meiden. Bovendien proberen ze je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen plannen.

datejebuurvrouw in het kort

Bedoeld voorHet aanzetten tot van contact tussen geen fictieve mannen en chatpals tegen een prijzige vergoeding per bericht.
logo datejebuurvrouw datejebuurvrouw
logo datejebuurvrouw https://datejebuurvrouw.nl
datejebuurvrouw: datejebuurvrouw is een fictieve erotische chatwebsite met fake profielen van vrouwen en mannen die in je geïnteresseerd zijn en opzoek naar seksueel getinte chats

Wat kost datejebuurvrouw?

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo datejebuurvrouw
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

datejebuurvrouw specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 5 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching