Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 9:58:29 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 9:58:29 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 9:58:29 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 9:58:29 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 9:58:29 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 9:58:29 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.236.234.223 [date] => 23-05-2022 [time] => 9:58:29 ) dates Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

dates: dates is een fictieve erotische chatdienst met neppe profielen van mannen en vrouwen die aantrekkelijk zijn en opzoek naar erotische gesprekken online

Laatst bijgewerkt op 5 april 2022

Schrijf je gratis in om contact te leggen met andere leden op zoek naar contact.


dates is een casual dating website die gebruik maken van nep profielen die deze website zelf hebben aangebracht. De berichtjes die je binnen krijgt worden zowat allemaal beantwoord en verstuurd door chatoperators die daarvoor betaald krijgen. Deze chat operators weten precies hoe zij een gesprek tot stand kunnen houden, want zodra je op zo een chatbericht wilt antwoorden moet je hiervoor een vergoeding betalen per berichtje.



Vaak word je meteen na je inschrijving op dates.nu overladen met veel reacties van deze gemodereerde leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke vrouwen. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen.

dates in het kort

Bedoeld voorHet triggeren van chatgesprekken tussen geen fictieve personen en entertainment profielen prijzige kosten per bericht.
logo dates dates
logo dates https://dates.nu
dates: dates is een fictieve erotische chatdienst met neppe profielen van mannen en vrouwen die aantrekkelijk zijn en opzoek naar erotische gesprekken online

Wat kost dates?

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo dates
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 2 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

dates specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 5 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching