Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:04:33 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:04:33 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:04:33 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:04:33 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:04:33 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:04:33 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 18:04:33 ) dutchgays Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

dutchgays: Erotische chatdienst voor sekszoekende mannen & vrouwen die gelijkgestemde chatters, dutchgays gebruikt profielen wat door chatoperators wordt beheerd

Laatst bijgewerkt op 5 april 2022

Opzoek naar een lekker spannend contact met geile mannen? Dan is dit de site waar jij naar opzoek bent. Duizenden mannen zijn hier opzoek naar een lekkere date. Waar wacht jij nog op?


dutchgays is een dating site met voornamelijk nep profielen die deze website zelf hebben aangemaakt. De berichten die je ontvangt worden bijna allemaal beantwoord en verstuurd door eigen chatters die daarvoor een commissie over de verstuurde berichten ontvangen. Deze chatters zijn getraind om een chatgesprek tot stand te kunnen houden, want zodra je op zo een bericht wilt antwoorden moet je hiervoor geld betalen per bericht.



Waarschijnlijk word je rap na je registratie op dutchgays.nl overladen met tig tallen berichten van deze fictieve leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie meiden. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen plannen.

dutchgays in het kort

Bedoeld voorHet aanmoedigen van contact tussen geregistreerde mensen en entertainment profielen tegen een prijzige vergoeding per bericht.
logo dutchgays dutchgays
logo dutchgays https://dutchgays.nl
dutchgays: Erotische chatdienst voor sekszoekende mannen & vrouwen die gelijkgestemde chatters, dutchgays gebruikt profielen wat door chatoperators wordt beheerd

Wat kost dutchgays?

Kosten voor de aankoop van een credit bundel en Herroepingsrecht op dutchgays

Om valse deelnemers te kunnen contacten. op dutchgays zijn credit-pakketten vereist.

Met één credit kun je slechts een bericht beantwoorden. Des al niet te min betaal je met de duurste pakket () nog gewoon minimaal 1 euro per bericht dat je verstuurd. Maarja, dan moet je wel het er voor over hebben om voor een kleine tweehonderd aan credits aankopen. Vervolgens is het bij alle profielen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen al wekken ze bijna altijd de indruk dat het gewoon mogelijk is.

Als je geen creditbundel heb gekocht, kun je geen berichten lezen of beantwoorden. Zodra je over genoeg ingekochte credits beschikt, is het lezen van berichten gratis. Ook heb je een credits pakket nodig om chatpals zogehete flirtberichten of ijsbrekers te sturen.

Deze creditbundels dienen alleen voor een gesprek worden gekocht. De creditkosten op dutchgays.nl voor aankopen van credits tegoed zien er als volgt uit:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo dutchgays
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

dutchgays specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 5 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching