Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:39:59 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:39:59 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:39:59 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:39:59 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:39:59 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:39:59 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:39:59 ) ero-plek Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

ero-plek: ero-plek is een neppe erotischechatsite met neppe profielen van vrouwen die aantrekkelijk zijn en opzoek naar erotische gesprekken online

Laatst bijgewerkt op 5 april 2022

Op zoek naar een erotische vriendschap? Via Erofriend komen dagelijks 10.000+ mensen met elkaar in contact op zoek naar een erotische vriendschap of one-night-stand


ero-plek is een datingsite met daarop nep profielen die door deze site zelf worden gemodereerd. De chatberichten op je ero-plek.nl account worden hierbij zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde berichten centrales die daarvoor betaald krijgen. Deze chatters worden getraind om een chatgesprek zo lang als mogelijk tot stand te houden, want zodra je op een van deze berichtjes wilt reageren moet je hiervoor geld betalen per bericht.



Vaak word je rap na je aanmelding op ero-plek.nl overladen met vele berichtjes van deze fictieve gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie dames. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen plannen.

ero-plek in het kort

Bedoeld voorHet triggeren van chatgesprekken tussen geen fictieve mannen en entertainment profielen prijzige kosten per bericht.
logo ero-plek ero-plek
logo ero-plek https://ero-plek.nl
ero-plek: ero-plek is een neppe erotischechatsite met neppe profielen van vrouwen die aantrekkelijk zijn en opzoek naar erotische gesprekken online

Wat kost ero-plek?

Kosten voor de credits en Herroepingsrechten voor ero-plek.nl

Om contact te kunnen met omstreden profielen op ero-plek is een creditbundel verplicht.

Met één credit kun je eenmalig berichtje antwoorden of versturen. Des al niet te min zijn de kosten bij de grootste creditpakket (bij laagste kosten per bericht) als nog minimaal minimaal 1 euro per chatbericht. Maar oke, dan moet je wel het er voor over hebben om voor 180 euro aan een creditbundel te investeren in credits. Daarna is het onmogelijk om fysieke dates te hebben via deze datingsite al wekken ze meestal de indruk dat dat gewoon mogelijk is.

Indien je geen creditbundel heb gekocht, kun je ook niemands berichten beantwoorden of lezen. Pas als je over credits beschikt, hoef je niet voor het lezen te betalen. Ook zijn credits bundels nodig om chatpals zogehete flirts of ijsbrekers te sturen.

De credits kan je alleen alleen voorafgaans aan het chatten worden betaald. De creditkosten op ero-plek.nl voor de aanschaf van credits zijn als volgt:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo ero-plek
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

ero-plek specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie21+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatiehetero

Top sites op 5 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching