Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:09:21 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:09:21 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:09:21 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:09:21 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:09:21 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:09:21 ) Array ( [file] => /var/www/datingsitesontmaskerd.nl/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 149 [ip_address] => 3.238.104.143 [date] => 07-07-2022 [time] => 19:09:21 ) extreemsexcontact Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

extreemsexcontact: extreemsexcontact is een fictieve Kinky chatdienst met profielen voor liefhebbers van bondage

Laatst bijgewerkt op 5 april 2022

Vind gelijkgestemden op ExtreemSexcontact.nl. Deel je fantasieen, wensen en diepste geheimen met andere liefhebbers van extreme sex. Ontmoet nieuwe mensen voor extreem sex contact uit NL en BE


extreemsexcontact is een dating site met fake profielen die door hunzelf worden toegevoegd. De reacties worden bijna altijd geschreven door chat operators die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chatters weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op een van deze berichtjes wilt reageren moet je daarvoor geld betalen per verstuurd bericht.



Waarschijnlijk word je meteen na je registratie op extreemsexcontact.nl overrompelt met soms honderden chatberichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende vrouwen. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen hebben.

extreemsexcontact in het kort

Bedoeld voorHet triggeren van conversaties tussen echte personen en chat operators van dominante chatters mensen. Helaas komem er de hoge bedragen per bericht, nooit echte afspraakjes uit voort!
logo extreemsexcontact extreemsexcontact
logo extreemsexcontact https://extreemsexcontact.nl
extreemsexcontact: extreemsexcontact is een fictieve Kinky chatdienst met profielen voor liefhebbers van bondage

Wat kost extreemsexcontact?

extreemsexcontact.nl kosten voor het aanschaffen van credit-bundel en het recht op herroeping

Om te kunnen converseren met de . op extreemsexcontact moet je vooraf een creditbundel hebben gekocht.

Met een credit kun je een bericht beantwoorden. Helaas betaal je met bij het laagst mogelijke pakket (tegen het tarief) nog steeds meer dan 1 euro per verstuurd bericht. Maarja, daarvoor moet je wel bereid zijn om voor een slordige 180,- euro aan credits aankopen. Desondanks is het bij bijna alle profielen nooit mogelijk om offline afspraakjes te regelen al beweren ze vaak genoeg dat het wel gewoon kan.

Indien je nog geen credits hebt, kun je ook niemands berichten beantwoorden of lezen. Pas als je over genoeg credits beschikt, is het lezen van berichten gratis. Ook heb je een credit bundel nodig om andere gebruikers zogehete flirtberichten of ijsbrekers te sturen.

De credit-pakketten kan je alleen voor het uitwisselen van berichten worden ingekocht. De kosten op extreemsexcontact.nl voor de aankoop van een creditbundel zijn als volgt:

Periode Prijs Per maand Voordeel
11 credits€12,9910%
28 credits€27,9912%
62 credits€59,9920%
130 credits€117,9925%
210 credits€179,9933%
logo extreemsexcontact
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
0 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

extreemsexcontact specificaties

  • LeeftijdscategorieLeeftijdscategorie25+
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Premium v.a.Premium v.a.-
  • Gratis versieGratis versieNee
  • OriëntatieOriëntatieBDSM & liefhebbers van extreem contact

Top sites op 5 april 2022

snap-date
Bekijk site
logo snap-date
Parship
Bekijk site
logo Parship
Stedendating
Bekijk site
logo Stedendating
50PlusMatch
Bekijk site
logo 50PlusMatch
e-Matching
Bekijk site
logo e-Matching